Şimdi Ara

Terhis Belgesi? Tezkere?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
54.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, arkadaşlar askerliği tamamladığımızda birliğimizden 'Terhis Belgesi' ile terhis oluyoruz daha sonra askerlik şubesine gidip terhis belgesini verip ilerleyen zamanlarda tezkeremizi alıyoruz. buraya kadar normal fakat birçok arkadaşım tezkereyi almaya gerek olmadığı, terhis belgesinin de aynı işlevi gördüğü sebebiyle tezkerelerini almaya gitmediler, bende dahil. terhisten sonra askerlik şubesine gitmesek, Terhis belgesini askerlik şubesine götürmesek sorun olur mu? ya da aradan zaman geçse sıkıntı çıkarmı?.



  • öyle 2 farklı belgemi varmış hiç duymadım
    birliğinizden terhis olurken belgenizi alıyorsunuz işiniz bitiyor
    sonra da şubenize gidip askerden geldim diyorsunuz olay bitiyor.başka belge almıyorsunuz ne ben aldım ne başka arkadaşlarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: audiocu

    merhaba, arkadaşlar askerliği tamamladığımızda birliğimizden 'Terhis Belgesi' ile terhis oluyoruz daha sonra askerlik şubesine gidip terhis belgesini verip ilerleyen zamanlarda tezkeremizi alıyoruz. buraya kadar normal fakat birçok arkadaşım tezkereyi almaya gerek olmadığı, terhis belgesinin de aynı işlevi gördüğü sebebiyle tezkerelerini almaya gitmediler, bende dahil. terhisten sonra askerlik şubesine gitmesek, Terhis belgesini askerlik şubesine götürmesek sorun olur mu? ya da aradan zaman geçse sıkıntı çıkarmı?.


    Askerliğiniz bittiğinde verilen terhis belgesi zaten teskerenizdir. Bundan sonra yapılması gerekenler yedeklik yoklamanızı yaptırmanızdır.

    Keza bu artık türkiye.gov.tr den kendi vatandaşlık numarası ve şifrenizle girip yapılmaktadır.




  • Ben şubeyi arayıp sormuştum gerek yok demişlerdi.
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,

    peki ben 4 kasımda terhis oldum terhis olalı 1 bucuk ayı gectı bu sürede yoklamayı yaptırmadım sıkıntı olur mu?
  • Ben 2 sene sonra internetten yaptırdım. Abim 6-7 sene oldu hiç yaptırmadı kimse arayıp sormadı. Baktığımda zaten sefer görev emri gözükmüyor belki ondan arayıp sormuyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.