Şimdi Ara

TERESON kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
51.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar. benim terleme problemim var aşırı derecede. el ayak terlemesi neyse de koltuk altı terlemesi beni öldürecek. siyah veya beyaz tshirt giymekten bıktım.

    nette araştırırken tereson diye bir şey gördüm. kullanan var mı? gerçekten işe yarıyor mu? bir de bu ürün nasıl kullanılıyor? nette detaylı bilgi yok da.



  • mucize gibi bişey bu. sprey şeklinde gece sıkıyorsun koltukaltına uyuyorsun, sabah da kalkıp suyla hafifçe siliyorsun o gün terlemen kesiliyor. gerçekten bana hikaye gibi gelmişti iki gündür kullanıyorum aşırı memnunum. yani yıllardır bu eziyeti niye çekiyorum diye kızdım kendime. mavi gömlek giymek serbest artık

    www.tereson.net
  • 3 haftadır kullanıyorum, işe yarayacağını düşünmemiştim.
    Ama mucize gibi bir şey bu sprey. Tavsiye edeirm. Akşam hava kararınca koltukaltını temizleyip tek bir kere sıkıp iyice yediriyosun, ilk bir hafta her gece kullanıyorsun, sonrasında iki üç akşamda bir.
  • Bu ürünü bende araştırmıştım ama herkeste işe yaramadığını öğrendim. Sen yinede bir araştır yada firmayla bağlantı kur kargo bedelini sen ödemen sartıyla sana ufak bir numune yolluyorlarmış. Dene eğer işe yararsa sipariş ver 50 tl imiş fiyatı sanırım. Yok ben o kadar para veremem dersen rexona roll on kullan. Sarı olanı kokusu süper hemde terlemeyi önlüyor ama el ve ayak için kullanamazsın bunu

    Terleme olayıyla başa çıkman çin ilk önce sakin bir hayat yaşaman lazım. Daha sakin ve yavaş hareket et koşuşturmalardan kaçın ve stres yapma. İnsan stres yapıp heyecanlanınca da terliyor. Rahat olmaya çalış kasılırsan inan terliyosun bunları dikkate al.
  • Tereson da yanlış hatırlamıyorsam koltukaltından ve ellerden başka bir yerde kullanılmıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1881

    Tereson da yanlış hatırlamıyorsam koltukaltından ve ellerden başka bir yerde kullanılmıyordu.


    El, ayak ve koltukaltı
  • KOltuk altlarım cok terliyordu , durdugum yerde yaz geldımı gomleklerım bırakın gomleği ceketlerım bıle koltukaltları ıslanıyor , kuruduğu zaman ( cekedi cıkarınce ) beyaz beyaz oluyordu .

    Önlemek için saatte bir tuvalete gıdıp katladığım kağıt havluları koyuyordum . ama bir halta yaramıyordu . gecende forumda okudum tereson diye bir ürün olduğunu duydum .

    internetten sitesini buldum ve sipariş gectim ( kapıda k.kartı ile ödeme ) 1 addette tereson sparis ettim (44.90 TL ) . k.kartı numarası falan girmedim.

    ertesi gun telefonumdan aradılar spariş onayı aldılar . yine aynen kapıda k.kartı ile odeme 1 adet tereson dedim .

    telefon görüşmesinden sonraki gün ürün aras kargo ile geldi. kapıda k.kartı ile ödedim .aras kargo makbuzu ve urunu verdi .( toplamda 2 gunde elimde oldu )

    kucuk bır sısede geldı .( rool on deodorantlar kadar )

    kullanma kılavuzundakı gıbı aksam yatmadan once ( dustan sonra ) kuru ve temiz koltuk altıma 3 er kere sıktım . sabah kaltım suyla sildim . deodorant sürdüm ( nivea rol on ) . İnanılmaz bir şekilde koltuk altlarım terlemedi . :D . ilk kullanımda halleti . gercekten artık gömleklerim ıslanmıyor. cok mutluyum .
    sonraki 2 gecede aynı işlemi yaptım . su anda hiçbir şikayetim yok . terleme durdu . kasınma yanma yok . artık sadece haftada birkere sıkacagım . ( bu hafta basında kullandım , 3-4 gundur terleme yok ) . urun miktar olarak fazlasıyla yeterli .

    Ben cok memnun kaldım . keske bunca eziyeti çekmeden önce kullansaymışım .

    Benim sıkıntımı çözdü. :D




  • Ürünü dün aldım ve hemen kullanmaya başladım ve 4-5 gün bekleyemeyip yorum atıyorum.! Ürün acayip bişey resmen tek seferde koltuk altı terimi yok etti diyebilirim az biraz terledim ama üründen önceki zamanlara göre bu hiçbişey (: Eğer benim gibi bi hastalığınız yoksa psikolojik olarak en ufak bi stres anında terliyorsanız bu ürünü kaçırmayın.Şükürler olsun ki aşırı koltuk altı terinden kurtuluyorum. İnşaAllah sizde de etkili olur (:
  • Bu ne la sanki para vermişler de reklam yapmışsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kullandım. koltuk altindan kesilen ter vücuda yayilmaya basladi. özellikle yüzüme. yani kisacasi musluğu bi yerden kapiyosun. baska bi yerden açılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sajuuk

    Bu ne la sanki para vermişler de reklam yapmışsınız

    Kesinlikle +1111111
  • koltukaltı terlemesi için aldım. kesinlikle tavsiye ediyorum. keramet gibi geçiriyo yeminlen
  • arkadaşlar benim de aşırı koltukaltı terlemesi problemim vardı. yani iğrençlik yapmak istemiyorum ama ıslaklık çapının yaklaşık otuz santimi bulduğu oluyodu.
    üstelik terlemem için sıcak bi ortama gerek yoktu aşırı heyecan ya da endişe durumunda bile yaşıyodum
    bu boyutta terlemeleri. uzun internet araştırmaları sonunda tereson almaya karar verdim. ama ne yalan söyleyim pek ümidim yoktu. hızlıal.com'dan 34 liraya aldım
    bir haftada geldi kapıma(nevşehirde oturuyorum). dört gündür kullanıyorum ve dört gün boyunca aşırı terleme gerektirecek
    ortamlarda da bulundum ama blüzümdeki ıslaklık maximum dört beş santimdi. o da gidene kadar bikaç gün daha kullanıcam sonrasında haftada bir iki kere kullanmak
    performansın devamlılığı için yeterli oluyomuş. 34 liraya aldığım bir kutu altı ay kadar gider diye okumuştum gidişat da öyle gösteriyo zaten. lafın özü kesinlikle
    tafsiye ederim.çok sıkıntıdaydım ameliyat olmayı da düşündüm ama hiç gerek yokmuş bu ürün varken. reklem yapmıyorum. alırken tereddüt ettim bu zamana kadar bekledim,
    siz de öyle yapmayın diye yazıyorum.




  • arkadaşlar 9 gün önce tereson hakkında yorum yazmıştım. ürünü kullanmaya başlayalı iki hafta oldu. ilk sekiz gün her akşam kullandım daha sonra iki-üç günde bir uyguladım olması gerektiği gibi. yalnız ilk yedinci sekizinci güne doğru performansta bi azalma oldu. ama ben yine de hergün kullanmayı bırakıp iki-üç güne indirdim ve şu an terlememe etkisi sadece %20 civarında. ilk günlerdeki şaşırtıcı kuruluk etkisi kalmadı. ilk günlerde o kadar iyiydi ki hala umutla kullanmaya devam ediyorum. yalnız kutu bitene kadar bi değişiklik görmezsem bir daha almam ve ameliyat olurum diye düşünüyorum. ets ameliyatı diye geçiyo ve devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla ücretsiz yapılıyo. ücretli olsa da bin lira civarında. koltuk altından açılan bir cm'lik deliklerle gerçekleştiriliyo ameliyat. hastane de bir gün kalıp taburcu oluyosun ve birkaç gün içerisinde eski hayatına dönüyosun. tabi bunlar beklenenler. kişiden kişiye ufak değişiklikler olacaktır. ameliyatta terlemeyi kontrol eden sinirler kesiliyo ve bu sinirlerin işi sadece terlemeyi kontrol etmek olduğundan ameliyattan sonra herhangi bir konuda sıkıntı yaşamıyosun. el ve koltuk altı terlemesinde %80-90'a kadar etkili oluyo. yalnız koltukaltından ve ellerden atılması önlenen terin yaratılış gereği bir yerden çıkması gerekiyo. ameliyat sonrası koltukaltı ve el terlemesi engellendiği için karın, sırt, yüz gibi bölgelerde terlemeler meydana geliyo. işin bu kısmı tercih meselesi. ben bunları koltukaltı terlemesine tercih edeceğim için ameliyat olmayı düşünüyorum. bayağıdır bu konuyu araştırıyorum. birçok doktordan araştırdım bildiklerim bu kadar. siz yine de biraz daha araştırabilirsiniz. allah şifa versin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JojoMix

    bende kullandım. koltuk altindan kesilen ter vücuda yayilmaya basladi. özellikle yüzüme. yani kisacasi musluğu bi yerden kapiyosun. baska bi yerden açılıyor.

    İşte bende bunu merak ediyordum doğrusu vücut bir şekilde suyu atmalı su kaybı olmazsada saçma saçma kilo oluşucak belirli bir sürede olsa şişman durucaksınız yani
  • Peki yan etkileri varmi? Mesela kalp falan? Sonucta terleyerek bi nevi vücudunuz kendisini soğutuyor.klima gibi düşünün. Eğer vücut kendisini sogutamazsa bu sefer kalbiniz sikinti yaşar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu hort gibi olacak ama mesajım uyarı mahiyetinde.

    Bu ürünü aldım ve talimatlara uyarak kullandım.

    İnanılmaz bir şekilde teri kesti.

    Çok memnumdum fakat bir süre sonra gece uyurken aşırı derecede kaşıntı sebebiyle uyandım.

    Koltuk altım bir kaşınıyor anlatamam.

    Sabaha kadar kaşındı ve engellenemez bir şekilde.

    Sonra kullanmayı bıraktım, şikayet varda bazı arkadaşlar fotoğraf paylaşmış.

    Kullanmayı düşününler göz atsınlar. Her insanda aynı etkiyi göstermez ama yine dikkat etmekte fayda var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.