Şimdi Ara

Teras Güzelleştirmek için Tavsiyeler( Şemsiye, Güneş Krouması, Bambu, Deck)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Yaklaşık 3x4 ebatlarında bir terasım mevcut ve bunu yaz aylarında vakit geçirmek adına güzelleştirmek istiyorum. Ev benim olmadığından kalıcı çözümler üretemiyorum maalesef, bu noktada ilk hedefim balkona tente tarzı bir örtü germekti fakat destek noktaları olmadığından ve sabitleme şansımda olmadığından açılır kapanır bir şemsiyenin de iş göreceğini düşünüyorum.

    Öncelikle balkonum zaman zaman çok rüzgar alıyor, bu zamanlarda alacağım şemsiyeyi kapatmayı planlıyorum ama kapatamazsam diye sağlam bir şey de almak istiyorum. Önerileriniz var mıdır ? Ayrıca başka bir konu başlığında teras korkuluk duvarlarına ya da demire monte edilen (mengene usulü) bir parça sormuşlar, henüz cevap yazılmamış ama farklı fikirlere de açığım, yardımcı olursanız sevinirim.


    Farklı bir nokta da kenarları bambu ile kapatmak, ben daha yeşil görünsün amacı ile bitki almak istiyordum fakat uygun bitkiyi bulamadım, saksıya koymak istemedim falan. Şu an bambu aldım ve montajını tamamladıktan sonra sarmaşık gibi bişeyle sarmak istiyorum. Bununla ilgili de önerileriniz var mıdır acaba ?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.