Şimdi Ara

Tepki gören Netflix ve Starbucks, deprem yardımı açıklaması yayınladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kimse 1 kuruş atmak zorunda değil iyice dilenci oldular. Kim para vermiş vermemiş, hikaye paylaşıp paylaşmamış ona bakıyorlar. Bu millet 23 yıldır deprem vergisi ödüyor hani nerede paralar? Bu yapılara onay verenler kimler? Depreme hazırlık kadar deprem sonrası organize de çok kötü. Kol kesenler, yağma yapanlar, hırsızlık. İyice kepaze oldular. Bu devlet depreme 99 dan beri hiç hazırlanmamış onu gördük. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz ayrıca. Millet yardım beğenmiyor. Maraş depreminden 1 gün sonra kredi çekip 1 palet 2.5 litre kola 3 palet 500ml su gönderdik mersinden. Şoför İskenderun'da kamyon yağmalandı dedi. Bu nasıl rezillik ben anlamadım ki.

  • scientia kullanıcısına yanıt

    Mükemmel tespit

  • Aklı başında insan karşısında yerli firmalar varken, hatta çay ocakları bile varken gidip bu elin gavurlarına para kaptırmaz zaten.Böyle bi durumda da yardım beklenmez. Etmesinler de zaten...

  • kesinlikle zor zamanlarımızda yanımızda olmayan en ufak bir taziye yayınlamayan (tepkilere rağmen yalandan yayınladı netflix) Türkiye’den dünya paraları kaldıran milli varlığa düşman netflix ve disney+ üyeliklerimden çıktım siz de çıkın. Sömürülmeyin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix i önceden silmiştim.

    Starbucks a taş çatlasa 5-10 defa gitmişimdir.

    Disney+ in aboneliğini sonlandırdım. BluTV ile Amazon Prime Video yeteceğini düşünüyorum. Eğer bu iki platform a doyarsam ve alternatif bulamazsam) Disney+ a yine geçerim kim bilir.

  • yukarda çok bilmişin teki yazmış. kimse yardım etmek zorunda değil diye.


    adamlar geçmiş olsun mesajı bile atmadı tepkiyi o yüzden aldılar. yoksa kimin ne kadar para gönderdiği belli bile değil.


    aklı ve mantığı olan kişi netflix üyeliğini zaten çoktan iptal etmiştir. starbucks a da gitmek zaten saçmaydı onlarda 2 gün sonra geçmiş olsun mesajı attı.


    ama bu olacak şeyler sadece 3 5 hafta sürecek. sonra herkes eski düzene dönecek. netflix üyeliği de alacak. 50 tl ye kahve içmeye de gidecek.

  • Baktılar tepkiler var

  • Tepki olmadan önce yayınlasalardı daha iyi olmazmıydı

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.