Şimdi Ara

telsiz telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bozulana kadar kullandığım philips telefonum aşşağıdaki linkte. 4 katlı apartmanda oturuyorum ev içinde bir sorun yok ama diğer dairelere gittiğimde telefon çekmiyor. önerebileceğiniz bir telefon varmı ?



    http://www.hepsiburada.com/philips-cd240-dect-telefon/ProductDetails.aspx?productId=teldectphcd240&categoryId=16005



  • Arkadaş benim nacizane tavsiyem,merkez istasyonda tuş takımı gerekli değilse eğer SENAO 356'yı tavsiye edebilirim,hem oldukca sade ve fonksiyonel,merkezin çıkış gücü 1 watt,el cihazınınki 0,5 watt,harici anten takmadan 2 km civarı rahat görüşebilirsiniz hemde oldukça güvenli olarak,sinyali hem şifreliyor hem de ses'e harici gürültü ekleyip dışarıdan dinlenilmesini imkansız hale getirıyor.Başka sorunuz varsa yazabilirsiniz.Sağlıcakla.
  • quote:

    Arkadaş benim nacizane tavsiyem,merkez istasyonda tuş takımı gerekli değilse eğer SENAO 356'yı tavsiye edebilirim,hem oldukca sade ve fonksiyonel,merkezin çıkış gücü 1 watt,el cihazınınki 0,5 watt,harici anten takmadan 2 km civarı rahat görüşebilirsiniz hemde oldukça güvenli olarak,sinyali hem şifreliyor hem de ses'e harici gürültü ekleyip dışarıdan dinlenilmesini imkansız hale getirıyor.Başka sorunuz varsa yazabilirsiniz.Sağlıcakla.


    böyle özelliklere sahip bir telsiz telefon beklemiyordum açıkcası önerin için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.