Şimdi Ara

Telekom da çalışan yada tanıdığı olan var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar kamuya bağlı bir şirkette çalışıyorum ama işimden hiç memnun değilim. aslında kendim meslek lisesi elektrik-elektronik haberleşme sistemleri mezunuyum liseden beri telekom da çalışmak istiyorum. Telekomun personel alım sayfası olan asistt sitesine müracat yaptım ama telekomun şartları nasıl acaba cumartesi pazar tatil var mı ? mesai saatleri nasıl oluyor telekom köklü firma oturmuş bir şirket dir diye düşünüyorum şu an ki çalıştığım şirket 3 - 5 senelik çok eksiği var çalışan tipler sıkıntılı ben normal de bilgi işlem personeliyim ama siyasi anlamda arkam olmadığı için saçma sapan alakasız bir işe verdiler beni benimde artık dayanacak gücüm kalmadığı için iş arıyorum tecrübeli arladaşların görüşünü almak istiyorum...




  • hocam çoğu kişi sizin gibi düşünce yapısı ile hareket etmeye çalışır, yani kendimize bir şirketi hayal ederiz, sonra da o şirketin bize hayal ettiğimiz kariyeri sağlamasını isteriz. ama hayat bu şekilde işlemiyo. çoğu zaman hayal ettiği şirkette işe girenler de hayal kırıklığına uğruyolar.

    hayat şöyle işliyo: sen elinden geldiğince çok sayıda işyerinde çalışabilecek şekilde sektörde araştırmalar yapacaksın, sonra sana kariyer sağlama imkanı gördüğün şirketlere nasıl girebileceğini aaraştıracaksın, ve bu şekilde sürekli yeni iş başburuları yapacaksın. işsiz olmasan da yapacaksın.

    zira piyasada kendisine mutluluk geitren işi bulan kişiler bu şekilde iş değiştire değiştire buluyolar.

    Türk Telekom şuanda çalışabileceğin en kötü yerlerden birisidir çünkü maaşları aşırı düşük. ve zaten alım da pek yapmıyolar. tersine, adam eksiltme derdindeler.

    Türk Telekom'da iyi para kazanan hiç mi yok? var tabi. mühendis isen ve torpilin varsa Türk Telekom genel müdürlüğünde işe girip iyi para kazanabilirsin ama dediğim gibi torpil gerek. torpilin yoksa da yeterli kariyerin varsa gene işe girebilirsin ama bu durumda kendin orda işe girmemeyi tercih edersin çünkü kariyerin varsa zaten TT senin en az para kazanacağın yerlerden biri olacaktır.

    Türk Telekom, Turkcell, Türk Hava Yolları, bunların hepsi aynı şuanda. torpilin varsa bunların herhangi birinde senin öğrenim durumuna uygun bi pozisyonda işe girersin. bunların içi tepeden tırnağa torpilli kaynıyo ve bu şirketlerin içlerindeki torpilli çalışan oranı her geçen gün artarak gidiyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 15 Şubat 2023; 14:24:2 >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    ŞİMDİ güzel hocam cevabın için teşekkür ederim...

    yanlış anlaşılmak istemem benim öyle hiçbir firmadan aman aman bir beklentim de yok zaten ben engelliyim asgari ücret maaş cumartesi pazar tatil olsun kafi.

    birde ben telekom başvurumu telekomun personel alım sayfası asistt.com dan yaptım müşteri tesilcisi olarak haa dört dörtlük biryer elbette yoktur eyvallah ama ben şu anki çalıştığım yerden nefret ediyorum merkeze 10 km uzaklıkta her sabah masanın üzerinden fare pisliği temizlemek hoşuma giden birşey değil..

    o yüzdn yapabileceğim uygun ağır olmayan düzenli bir işim olsun yeter..

    şu anki çalıştığım yer 4 -5 senelik şirket ama üzerine bağlı 10 tane işletme var ve şirket haddiden fazla iş yükü var haftanın 6 günü çalışıyorum buda beni çok yoruyor...

  • 7805 7 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam.
    peki Türk Telekom'a işkur aracılığıyla başvursan bi fark yaratır mı sence? sen araştırmışsındır diye soruyorum.
    işkur sanırım ilk 6 ay sigortayı kendi yatırıyodu, buyüzden bazı firmalar özellikle işkur'dan alım yapıyolardı.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    hocam o senin dediğin olay işbaşı eğitim programı diye geçer maaşı işkur ödüyor maaşın asgari ücretin biraz altında seni 6 ay boyunca stajer benzeri pozisyonda çalıştıryorlar 6 ay sonra beğenirlerse kadroya alıyorlar ..

    ssk yok sadece hastane hizmetinden faydalanıyon..onu bende kabul etmem.. 6 ay sonra ya beğenmezsen benim saa verdiğim 6 aylık emek çöp olacak.


    zaten telekom işkur üzeriden adam aldığını hiç duymadım telekomun kendi kariyer sayfası var asistt.kariyer diye birşey..

    telekomda çalışan bir bayana nasıl işe girdiğini sordum bu siteden başvuru yaptığını söyledi. çalışma ortamları çok hoşuma gitti. herkesin masaı alanı ayrı etrafı çevrili kocaman düğün salonu gibi alan bilmiyorum ben beğendim..

  • anladım hocam, beğendiysen iyi yani o zaman bize laf sçylemek düşmez. ben zaten sizin baktığınız pozisyonları bilmiyorum, maaşı düşük dediğim teknik taraf için.
  • 7805 7 kullanıcısına yanıt

    Ben Ankara Buyuksehir Belediyesi şirketinde calisan işciye sordum hayatından memnun gibiydi 12 bin lira maas , ucretsiz otobus karti, sendika ve yemek karti varmis. Senin çalıştığın kamu sirketinde sendika olayı yok mu ? Belpa adli sirketide varmis orayı önermedi yemek kazanlarını yıkatıyorlarmış falan Turk Telekom özel şirket bildiğim kadarıyla kamu şirketi gibi olmaz hatan olursa pat işten çıkarabilirler.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    estağfrullah hocam...

    teknik ekip yani sahada çalışanların işi şartları nasıl bilmiyorum ama benim bahsettiğim ofis büro ortamı idi..

    birde serbes çalışma modeli diye birşey var oda sanırsam evden çalışıyon bkalım hayılrısı...

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    ustam bizimksi valiliğe bağlı şirket

    2.si bizim maaş asgari ücret sendika v.s birşey yoktur.

    çalıştığımız yer merkeze 10 km uzaklıkta.

    günde 20 km yol gidiyoz daha 3 -5 senelik şirket eksiği çok..

    telekom köklü firma daha oturmuş şirket dir diye düşünüyorum.

  • 7805 7 kullanıcısına yanıt
    İşle ilgili diğer özellikleri bilmiyorum ama günde 10 km yol gitmeyi boşa dert etmişsiniz. Bu ülkede evinde çalışan çok az kişi var. Koskoca holding patronları bile eminim işe gitmek için 10 km'den fazla yol gidiyordur.

    Edindiğim izlenim, emek harcamadan kamuda iş bulmuşsunuz. Emek harcamadığınız için de yattığım yerden nasıl çalışırım diye arayışa girmişsiniz. Telekom'un genel müdürlüğünde işe girseniz de mutlu olacak gibi görünmüyorsunuz. Bu paragrafta yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım, belki de ben yanlış anlamışımdır.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    :D meseleyi çok ters anlamışsın güzel kardeşim..


    1.si ben memur değilim asgari ücret ile çalışıyoruz.

    2.si işe hiçte kolay girmedim .

    emek harcamadan nasıl para kazanırım diye düşündüğümü nasıl anladın çok merak ettim ? firma serbes çalışma modeli diye ilan açtıysa ben ne yapabilirim ?


    Ayrıca sen hiç hayatında mobbing diye birşey duydun mu ???

    başındaki sorumlu amir alakasız adamları alakasız yerlerde çalıştırıyorsa sen ne yapardın çok merak ediyorum ???

  • 7805 7 kullanıcısına yanıt
    www.kariyer.net
    AssisTT AŞ. Müşteri Temsilcisi - Ankara İş İlanı - Kariyer.net
    https://www.kariyer.net/is-ilani/assistt-as-musteri-temsilcisi-ankara-1742817

    Su ilana basvurdum mesaj atmislar sinav linki nasil sence yapilir mi ? Bide ilanda hedef odakliysan yazıyor ne demek istiyor hedef odaklı olmakla anlamadım. Senin başvurdugun pozisyonda bu mu ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilen Biri

    İşle ilgili diğer özellikleri bilmiyorum ama günde 10 km yol gitmeyi boşa dert etmişsiniz. Bu ülkede evinde çalışan çok az kişi var. Koskoca holding patronları bile eminim işe gitmek için 10 km'den fazla yol gidiyordur.

    Edindiğim izlenim, emek harcamadan kamuda iş bulmuşsunuz. Emek harcamadığınız için de yattığım yerden nasıl çalışırım diye arayışa girmişsiniz. Telekom'un genel müdürlüğünde işe girseniz de mutlu olacak gibi görünmüyorsunuz. Bu paragrafta yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım, belki de ben yanlış anlamışımdır.

    Neden imrendin anlamadım ama benim çıkardığım izlenim 10 km yol git gel bişey degil bence. Ankara da 35-40 km yol giden asgari ucrete calisanlar var. Emek harcamadan yattigi yerden para kazanilan mesleklerde neler var ? Masabasi diye tabir ettigimiz ak beyaz yakalar mı ?





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.