Şimdi Ara

TELEKOM 1341 TL cayma bedeli olur mu? Tecrübeli arkadaşlar yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonlinın avantajlı bir tarifesine bugün geçtim.Biz taahhüt cayma bedelini ödüyoruz dediler.Gün içinde TELEKOMa gittim, modem ve TİVİBU kutusunu aparatlarını götürdüm, kapatacam dedim, hesap çıkarttı 1341 TL dedi. Az bekleyin yarız karar veririm dedim.
    Tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum :
    Taahhütümün tam ortasındaymışım, 13. ayda ! yani kapatmasam, kalanı ben üstlensem aylık 110 TL dan toplam 1300 civarı para ödeyeceğim.
    Kapatın desem, bu kez hepsini bi kerede ben peşin vereceği ve superonline sadece 500 TL lık bölümün karşılayacak, ve taksit taksit aylık faturalardan düşecek, ben 800 küsur TL yine fazladan ödemiş olacağım.

    1. Tüketici olarak ilk yedi gün içerisinde memnun kalmadığımız ürünü iade edebiliyoruz diye biliyorum. Bu internete aboneliği için de geçerli midir? Yani vazgeçtim kardeşim desem superonline benden ne ister? (kurulum bedeli+aktivasyon+ilk ay faturası+ ??? )
    2. Domdurma diye bir hizmetten bahsediyorlar bu nedir? ne kadar süredir? Superonline 11 ay dondurur mu benim yeni aboneliğimi?
    3. Ya da başka bu konuda tecrübesi olan arkadaş var mı? 1341 TL nedir ya AKK varda catyma bedelinin Adil tutarı yok mu??







  • Güncel.. arkadaşlar ilk ben mi karşılaşıyorum böyle bir şeyle, yok mu tecrübesi, bir fikri olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahatut olarak sözleşmenin kalan kısmı mi hesaba katılıyor yani şu ana kadar kullandığının hesaba katılması gerekmez mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla o 1340 lirayı ödemeni isteyen Türk Telekom yetkililerinden tut da o tutarı ödemene göz yuman rekabet kurulu, Btk, Ulaştırma Bakanlığı geceleri nasıl uyuyorlar merak ediyorum.



    Cayma bedeli dediğin en fazla 200 lira olur. Eğer taksitle cihaz almadiysan.



    Bu arada cayma hakkın var. Superonline aboneliğini iptal ettirebilirsin aboneliğinin başlangıcından itibaren 14 gün içinde. He nasıl iptal ettiririm diyorsan superonline için o da zor. Çünkü faks falan yolla diyecek. Faks ellerine bir türlü ulaşamayacak. Modemi alıp kurulum yaptılarsa modemi göndereceksin. Bize modem falan gelmedi diyecekler. Zor işler yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam santrali falan havaya mı uçurdunuz ki o kadar çıkardılar?
  • 12 ayin uzerinde taahhut yapilamiyormus diye haber okumustum onu da bir kontrol et istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin aboneliğiniz hem net hem tivibu paketi size söylenmeyen ama sözleşmenizde yazan kurulum aktivasyon ücretleri tivibu için ayrı net için ayrı rakamlar ek bir cihaz falanda verdilerse tivibu için onuda katıp otomatik hesaplarlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Hocam santrali falan havaya mı uçurdunuz ki o kadar çıkardılar?

    :))))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • cayma bedeli falan değil arkadaşlar. Her yolu denedim. tüketici hakem heyeti, avukatlar vs hiç birşey yapamıyoruz. Açıklayayım. Adamlar ilk başta sözleşme yaparken, yüz< liralık tarifeyi 250 lira olarak belirliyor. Yani sana özel indirim yapıyoruz diyor. Halbuki piyasada benzer bütün diğer internet sağlayıcılar aynı fiyat olduğu halde, atıyorum; birisi 105 lira, ötekisi 95 lira. ama sözleşmede bunu çok yüksek fiyattan yazıyor. Çıkmak istersen de cayma bedeli değil, yararlandığın indirimleri alıyorlar. Örnek birinici ay ayrılsam, yüzelli lira fark + kurulum + vs... yaklaşık altıyüz lira civarı para istiyorlar. Yukarıda bir arkadaş demiş superonline iade et diye, ama dediğim gibi 600 lira da onlar istiyor.
    ÖZET : Bir yerle sözleşme yaparken çok iyi okumak, özellikle bu gibi para konularını çok iyi anlamak gerekiyor. adamlar anasının gözü, sinekten yağ çıkarıyorlar. Yok öyler tüketici hakkı, hukuku vs devri, geçmiş artık, şimdi her şey tüketicinin aleyhine dönmüş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • UFO123 kullanıcısına yanıt
    Hırsızlığın kağıda dökülmüş yasal hali bu yaptıkları. Devlet ağırlığını halka vergi yükleyerek değil, halkı bu vampirlere karşı koruyarak göstermeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalyalist -- 11 Mart 2018; 5:09:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.