Şimdi Ara

Telefondan Check Up Alımı Yaptım İptal Edilmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar,

    04.06.2012 de cep telefonumdan Med Check Group adlı firmanın 444 lü numarasından arandım ve bana axess kart sahibi şanslı 150 aileye indirimli check up hizmeti sağlanacağı vb. söylenip tarafıma check up tanıtımı yapıldı. Check up kapsamı hakkında detaylı bilgi alamadım ve satış sorumlusu bana kredi kartı numaramı (güvenlik numarası değil) sesli okuttu bu sırada sonra telefona aktardığı kişi bana ödeme çekildiğini ekstremde check up hizmet bedeli falan yazacağını söyledi.
    Ben de madem oldu tutar fazla değil annem adına alayım dedim. Evraklar adresime geldi, yapılacak işlemler sıradan bir devlet hastanesinde ssk ile para bile verilmeksizin 1 günde yapılacak işler olup bu yıl içinde zaten annemin rahatsızlığı nedeniyle yapılmıştı. Sonraki gün arayıp iptal talebinde bulundum, bana 3 iş günü içinde dönüleceği söylendi. Ben de mail yoluylada iptal talebinde bulundum ki 1 hafta içinde iptal hakkımı kullnayım diye. Telefonla alımı yaptıktan 1 hafta sonra yani 11.06.12 de iptal ile ilgili telefon geldi ve bana para iadesi yapılmadığını, 1 yıl içinde istenildiği zaman anlaşmalı hastanelerden hizmet alabileceğim söylendi.

    Arkadaşlar inana bir kaç gündür internetten arıyorum ama her tarafta cevapsız sorular var bu iptal işlemleri ile ilgili. Şimdi bende burada bu işlerden anlayan çok fazla arkadaşımızın olduğunu ve benim gibi duruma düşmüş olan başka arkadaşlarımada yol olması açısından yardımlarınızı talep ediyorum. Telefon aramaları ve 1 hafta öncesinden iptal talebime ait mail vs. hepsi kanıtlanabilecek birşey hakkımı nasıl aramalıyım? Tüketici Heyetine mi başvurayım?

    Lütfen mesaja saçma sapan yorumlar yazmayın. (Telefondan satış yapılan hizmet alınmaz vs. bizde tecrübe edip anlamış olduk malesef)







  • Nasıl yardımcı olabileceğimi bilmesem de ne kadara mâl oldu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HurtLocker

    Nasıl yardımcı olabileceğimi bilmesem de ne kadara mâl oldu ?

    370 civarı yanlış hatırlamıyorsam.
  • cidden fazlaymış.
  • Evet yani yapılan işlemler o paraya deyse üzülmem yaptırırız ama yapılacak işlemler ssk tarafından karşılanan normal hastane kontrolü gibi.
  • up. Arkadaşlar var mı bilgisi olan?
  • İade edip ücreti geri almakta kararlıysanız ve işinizi zorlaştırıyorlarsa tüketici hakem heyetine gidin. Ama 150 şanslı kişi dalgasına iade ettirmiyorlardır. Başkasının hakkını gasp etmiş olmayın diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    İade edip ücreti geri almakta kararlıysanız ve işinizi zorlaştırıyorlarsa tüketici hakem heyetine gidin. Ama 150 şanslı kişi dalgasına iade ettirmiyorlardır. Başkasının hakkını gasp etmiş olmayın diye.

    Teşekkür ederim bilgilendirme için, iade talebinde bulunduğumda kampanya devam ediyordu "şanslı başka birisini" bulabilirlerdi sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.