Şimdi Ara

Telefoncu arkadaşım beni oyalıyor sürekli sizce ne yapmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski telefonun ekranı kırıktı hiç açılmıyordu ekranı yaptırıyım dedim götürdüm tanıdık bi telefoncuya o da 1 hafta içinde işi tamam olur dedi ok dedim ben de.

    1 hafta sonra evet kanka telefon nerede dedim o da ekran çalışıyor ama 15 sn sonra kapanıyor dedi o sorunu 1 hafta içinde çözer teknik servis dedi iyi tamam dedim ben de. Bu şekilde bi iki kez daha sordum böyle 3 haftaya yakın zaman geçti


    Sonra hat entegre arızalı onu düzeltecekler 1 haftaya hallolur dedi iyi tamam dedim. 1 hafta sonra gittim hep bi bahane işte usta tekrar emin olmak için yapacak ben daha henüz oraya gitmedim yarın gidecem vs. (Teknik servisle arada 40 km falan var daha yakında bulamadı mı bilmem). Bu şekilde 1 ay falan daha geçti.



    Dedim ki kanka gelsin artık o da teknik bir şeyler söyledi hat entegresi mi ne öyle bir parça varmış o sorunlu 1 ay sonra telefon elinde dedi tamam dedim.


    Bu süreçte 7 kez falan aramışımdır kendisini 2sine döndü. Ben dükkanına gidiyordum direkt


    Neyse o 1 ayın da sonuna geldik artık eee kanka nerede dedim. Bu sefer de telefonun tamam senin. Teknik serbisin oraya yolum düşünce alırım dedi tamam dedi. Bu süreçte artık gitmekten o kadar yoruldum ki 2 haftada bir gibi bi sıklıkta gidiyordum yolum düşmedi falan dedi sonra dedi ki sen oraya gidince kendin al fakat 1 haftaya ben gidicem dedi. Ben de uzak olduğu için iyi bekliyim dedim ama 1 hafta geçti ses yok.


    Bu şekilde toplam 3 4 ay falan geçti. Artık şüphelenmeye başlıyorum. Parasını geçtim o telefonla yasadışı işler yaparsa başım ağrır mı diye düşünmeye başlıyorum. Artık yasal olarak ilerlermeyi düşünüyorum kendisine de söyleyeceğim. Oraya gideceğim zaman yine bir bahane bulacak gibi tabi son bi şansımı denemk istiyorum.


    Bu telefonla yasadışı iş yapılırsa ben suçlu durumuna düşer miyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 3 4 ayda telmi tamir olurmuş ..1 hafta bile çok


    benim tamirdeki araba işine dönmüş :) en azından ben arabayı görebiliyordum :)


    senin yerinde olsam o 40 km'lik yere gider olayın aslını öğrenirdim...


    çok can sıkıcı bir olay.. gelişmeleri bekliyoruz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 2 Şubat 2023; 1:47:26 >
  • Telefonu aldıktan sonra iletişimini kes o arkadaşınla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deniz006 kullanıcısına yanıt

    Gerçekten çok can sıkıcı oradaki adamın numarasını istedim wpdan cevap vermedi yabına gittim ben telefonu sordum tek tik şu an ben gidicem oraya alayım dedi ben de gelsin artık tatsız olmaya başladı dedim o da hiç merak etme oraya gitçem getircem dedi bu salı halen ses yok yarın gerekli işlemleri başlatmayı düşünüyorum artık gelmezse sadece para değil benim derdim ime numarası da bilgilerim de bir başkasında sadece basit bi çizgi çizme şifresi var beni huzursuz ediyor bu durum. Gördüğün bir şey olunca daha iyi oluyor cidden umarım aracınızda bi sorun çıkmamıştır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

    Yok hayatta uğramam daha mesela daha pahalı olmasına rağmen başka bir yerden ekran koruyucusu aldım o telefonu alayım daha hayatta muhattap olmam onunla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay tamir mi olur , cihazı kayıp mı ettiler acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.