Şimdi Ara

Telefon ve Adsl Nakil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 Hafta ve 2 gün önce taşındım, telefon ve adsl nakli formu doldurdum verdim şubeye..
    2 gün sonra geldiler telefonumu bağladılar, şu an tam 3 hafta 2 gün geçmiş bulunmakta ve hala netimi bağlamış değiller.
    Bu süre içerisinde en az 20 kez Müşteri Hizmetlerini ve Teknik Desteği aradım, sürekli ertesi gün bağlanacak diye oyaladılar.. En sonunda şikayet mail'i attım TTNET sitesinden, ertesi sabahı aradılar geçtiğimiz Cuma günü.
    Dilekçemin sistemde görünmediğini ve nakil başvurusu yaptığım yer ile görüşmem gerektiğini söyledi, bende sordum 2.5 haftadır neden ertesi gün bağlanacak diye sürekli oyaladılar beni diye.. tabi bir cevap veremedi ve dilekçeyi verdiğin yerle görüş diye lafı kıvırdı. Neyse Pazartesi günü gittim Dilekçe verdiğim yer ile görüştüm, oda dedi'ki telefon numaranız sistemde görünmüyor bu yüzden nakil gerçekleşmemiş...Siz en iyisi bir alt semt'deki Müşteri Hizmetleri Bürosuna gidin ve durumunuzu anlatın..
    Dün öğlen vakti tarif ettiği yere gittim ve derdimi detaylı ve anlaşılır bir biçimde anlattım, tekrar tüm bilgileri istediler falan ve sabaha modeminiz açık olsun.. İnternetiniz bağlanmış olacaktır dediler...
    Evet şu an saat 18:13 ve hala net'im yok.
    Daha ne yapabilirm ?







  • Aynı sorunu bende yaşadım. Özellikle şehirlerarası nakillerde epey sorunlar yaşanıyor nette de araştırdığım kadarıyla. Telefon nakilini 10 gün önce gerçekleştirmelerine rağmen internet hattım nakil olmadı benimde. Ttnet'i 3 kere aradım ve her defasında bulunduğunuz bölgedeki telekom müdürlüğüne başvurun dendi. 2 kere telekom müdürlüğüne gittik adamlar internet nakil başvurusunu ilk başvurumda değerlendirmemiş ve tamam bugün açılacak dediler. Aynı gün TTnet'in online işlem merkezinden telefon numaram ve adsl numaram değişip değişmediğine baktım ve gerçekten değiştiğini gördüm. O vakitten sonra top TTnet'teydi hemen arayıp arıza kaydı oluşturdum ve 2. gün neti bağladılar çok şükür.

    Online işlem merkezine girip telefon ve adsl numaranın güncellenip güncellenmediğine bak eğer güncellendiyse olay Türk Telekom'dan cıkmış TTnet'e geçmiş demektir. Hemen müşteri hizmetlerini ara ve arıza kaydı bırak 1 gün içinde sorunun hallolacaktır başka bi aksilik yoksa eğer.




  • yapmadığım şey kalmadı, hala internetim gelmedi..
    2 günde bir 4440375'i arıyorum, derdimi anlatıyorum..her aradığımda bir üst mertebeye sesimi duyuruyorum..
    en son olarak başka şehirdeki telekomdan aradılar, sanırım ya ankara ya istanbul.. Gayet bilgili bir bayan ile konuştum, oda şaştı kaldı durumumu öğrenince.. Müdürlüğe bildireceğim şikayetinizi, akşama veya en geç yarına size ulaşılacaktır dedi ve kapattı telefonu.. ben mutlu mutlu bekliyordum, sonunda çözülecek sorunum diye.. 3.gün oldu ne arayan ne gelen oldu eve... oturduğum semt'deki müşteri hizmetleri bürosuna gittim, görevli bayan arıza kaydı oluşturalım dedi.. ben hayır arıza kaydı oluşturmayın, çünkü nerden baksanız 7-8 adet arıza kaydı oluşturttum fakat hiçbir şekilde bana geri dönüş yapılmadı dedim.. Başka elimden gelen birşey yok, isterseniz arkad müdür bey ile görüşün dedi.. neyse gittim müdürün odasına, çay söyledi.. içerken derdimi anlattım.. hemen telefonla teknik ekibi aradı, adresimi ve numaramı verdi.. dedi bugün içerisinde kesinlikle bu sorunu çözün falan fişman... ben hemen eve gittim, gelirler falan diye..
    aradan 3-4 saat geçti, evi aradı teknik ekip.. sorununuz ne dedi.. 4 haftadır DSL sinyali yok hiçbir şekilde dedim.. tamam az bekleyin size geri döneceğim, bir arkadaşları arayıp durumu öğreneyim dedi.. bugün 2.gün :D hala geri dönmedi...

    yani ben ne yapayım artık ?
    yapacak aklıma başka birşey gelmiyor bu sorunu çözmek için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.