Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG G2 telefonumda yaşadığım tekrarlanan ekran sararması hadisesinde Ritzy Teknik Servis ile yaşadığım sorundan ötürü tüketici hakem heyetine başvurdum. Oradan gelecek paranın üzerine ekleyip yeni bir telefon almak istiyorum. Mayıs sonunda alış verişi yapabileceğimi tahmin ediyorum.
    - Hiç oyun oynamıyorum.
    - Telefonu en çok İnternet sayfalarını okumak için kullanıyorum. Daha az olmak üzere Facebook kullanmak, Youtube’da video izlemek ve podcast dinlemek için de kullanıyorum.
    - Telefonun ekranı uzun süre açık kalıyor. LG G2’nin sararma sorunu sanırım bunu becerememesiyle ilgiliydi. Yani ekranı sararmayan bir cihaz olmalı. Muhtemelen pil de bu açıdan zorlanacaktır.
    - Telefona kalemle yazı yazmak, çizim yapmak gibi bir isteğim yok. Ama bu, Note serisini elememi gerektirir mi, bilemiyorum.
    - LG G2’nin performansından bir sıkıntım yoktu.
    - Telefonun başına bir arıza veya kaza gelmediği sürece uzunca zaman kullanmak istiyorum.
    - Normalde 1500-1800 TL gibi bir bütçe ayırmayı planladım ama aradaki farka değecek ve daha uzun süre kullanmamı sağlayacak bir telefon için birazcık daha fazla para ayırmayı düşünebilirim.
    - iPhone almak istemiyorum.
    - LG G2 telefonum 32 GB idi. (Ritzy Teknik Servis, değişim cihazı olarak 16 GB bir cihaz yolladı.) Şimdi alacağım telefonun 16 GB olmasını isteyeceğimden şüpheliyim.
    - Telefonu pantolon cebinde taşıyorum.
    Bir hayli araştırdım ancak web sayfaları ve inceleme-karşılaştırma videoları arasında kayboldum. Bu yüzden görüşlerinize başvurmak istiyorum. Hangi telefonları önerirsiniz? Cevaplar için teşekkürler.

    PS: Yazmayı unuttum bir de arada sırada fotoğraf çekiyorum. LG G2'nin arka kamerasından memnunum. Fotoğraf konusunda da en az G2 kadar iyi olan bir telefon güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercedh -- 2 Mart 2016; 14:26:13 >







  • acıkcası o butcede cok ıyı telefonlardan bolca var g4 mesela ama o guce hıc ıhtıyacınız yok ve oncelıgınız stabıl sıstem ve ıyı batarya,bende bu acıdan bunları sunan saglam kasalı ve uzun guncelleme destegınden xperıa z3 onerırım sd kart sızı rahatlatır g2 den sonra ve 5.2 ekranda 3100 batarya 190 saat muzık suresı cok ıyıdır z3 te.Ama dahılı hafıza takıntınız olursa z3plus bakın derım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 2 Mart 2016; 14:12:06 >
  • A5 (2016) öneriyorum ben de.
  • Onun şu özelliği iyi ama şurası kötü bunun burası dandik derken kendimi Note 5'in fiyatına ikna etmeye çalışırken yakaladım. Note 4 tek elde zor tutuluyor. Kullanılması pek mümkün değil zaten de kenarları ve eni kalınca olduğundan dolayı ele çok ergonomik gelmiyor. Yorucu olabilir uzun süre kullanmak. Web sayfalarında dolanırken daha büyük ekran daha güzel olur gibi geliyor ama emin değilim.

    Note 5 (çok pahalı, kalemi lazım değil)
    Note 4 (kalın, ergonomik değil, kalemi lazım değil)
    S6 (ekranı daha mı büyük olsaydı, pili az gidiyormuş)
    G4 (Çok kalın ama kenarları ince olduğu için tek elde kolay tutuluyor, pili az gidiyormuş)

    32 GB dahili hafıza, optik imaj sabitleme olsun denirse zaten çok az telefon kalıyor.

    HTC gibi metal tasarım, G4 gibi ekran/kasa oranı, S6 gibi kamera, Note 5 gibi pil performansı, Sony gibi sade arayüz olsun ama G2 gibi fiyata alayım. Yok galiba o şekilde telefon. Hadi 2000 TL'ye alayım desen de yok gerçi galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercedh -- 3 Mart 2016; 17:30:47 >




  • htc'nin metal kasalarıa aldanma boşuna.Kullandıgın şeyleri yazmışsın htc şarjları çok kötü çünkü çok ısınıyor çünkü metal kasa. Metal kasa yüzünden cihaz %95 35*C üstü.
    sen ısınmayan ve şarjı uzun giden bir şey al.

    samsung öneririm ben snapdragon işlemci yok en azından şarjı uzun gider.
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Snapdragon islemciler pil optimizasyonu konusunda en iyisidir her zaman. Bu yuzden Sony'nin stamina modu Snapdragon serilerinde adam akilli calisiyor MediaTekli Sony dandiktir.

    Ayrica metal telefonlar fazla isinir diye bisey yok isi iletkenligi yuksek. Bu da iyi bişeydir işlemci yanacağına metal kapak yansın. Sen muhtemelen telefonun kapağını kalaslardan yaptirip kullaniyosundur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.