Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi (5 telefon arasında kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese 1 haftadır araştırıyorum şu telefonlar arasında kaldım ;
    LG G5
    Samsung Note 5
    Samsung S7
    Samsung S6 Edge Plus
    Sony Z5 Premium

    Telefonu mesajlasma sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum şarjı iyi giden 2 3 yıl kullanabilecegim bi telefon arıyorum.
    Fikirlerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • samsung j7 al bak keyfine 1050 tl ancak 2016 modeli gelicek istersen onu bekle ram ve ekranda degisiklik olucak birkac ben bekliyorum gelmesini alicam direk arastir bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de J7 2016 her işinizi görür.Gerisi gereksiz çekirdek gücü ve işlemci sebebi ile batarya bitimine sebep olur.
    Amma illa da beklerim diyorsanız efsane Note 7 geliyor:-)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gb ram ve samsung ? bende note 3 var ve telefonda face twitter swarm whatsapp instagram messenger snapchat 360 security ve hearthstone varken 2.2gm ram kullanıyor telefon. hızlandırınca 1.7gb a düşüyor ve sonra zamanla çıkıyor yine. üstelik tüm arkaplan gereksiz uygulamalarını devredışı bıraktım.

    benden tavsiye, alacak olduğun telefonun en azından 3gb ram e sahip olması. bundan sonra çıkacak olan telefonlar 6gb falan olacak. piyasa 3-4 gb ramli telefonlarla dolu. 2 gb düşünmeyin derim ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kty28

    Bence de J7 2016 her işinizi görür.Gerisi gereksiz çekirdek gücü ve işlemci sebebi ile batarya bitimine sebep olur.
    Amma illa da beklerim diyorsanız efsane Note 7 geliyor:-)

    kesinlikle katiliyorum 3 bin lira bir telefona cok j7 ideal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    2 gb ram ve samsung ? bende note 3 var ve telefonda face twitter swarm whatsapp instagram messenger snapchat 360 security ve hearthstone varken 2.2gm ram kullanıyor telefon. hızlandırınca 1.7gb a düşüyor ve sonra zamanla çıkıyor yine. üstelik tüm arkaplan gereksiz uygulamalarını devredışı bıraktım.

    benden tavsiye, alacak olduğun telefonun en azından 3gb ram e sahip olması. bundan sonra çıkacak olan telefonlar 6gb falan olacak. piyasa 3-4 gb ramli telefonlarla dolu. 2 gb düşünmeyin derim ben.

    hocam note 3 deki islemci ile j7 deki farkli j7 en son islemci ve en son arayuzu kullaniyor farki olacaktir bende suan 2016 modelin gelmesini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç öyle düşünmüyorum. annemdeki note 2 de en az bu kadar uygulamam varken 2 gb ramden boş yer kalıyordu. telefon modeli arttıkca ram kullanımı da artıyor bana göre. note 4 kullananlara da sormak lazım hangi uygulamalarla ne kadar yer tükettiğini. ama 6gb ramli telefonlar çıkacakken, ve şu an piyasada 3-4gb ramli telefonlar bulunuyorken 2 gb ramlik telefon bakmak doğru seçim değil bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 2 Temmuz 2016; 1:37:00 >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 26 Aralık 2020; 13:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -samsung j7 ile note 4 aynı arayüze sahip ( touchwiz )
    -istediği kadar işlemci kalitesi olsun. ram yetersizliğinden uygulama yükleyemezse o zaman işlemcinin performansının bir önemi kalmıyor. demek istediğim bu.
    -benim bahsettiğim telefonlar 3000 civarı değil. asus zenfone 2nin 4 gb rami var 1000 civarı fiyatı var. gm5 plus bile 3 gb ramli telefonu 1000 liradan satıyor. huawei g8 honor 7 bunlar hep 3 gb modeller. sen 2016 da telefon cıkarıyorsun bir de 2 gb ram ile cıkarıyorsun. üstelik telefon full hd değil. napayım ben öyle telefonu. adamlar note 2 ile aynı özellikte telefon çıkarıp üzerine bi işletim sistemi bi de ağ bağlantısı kalitesini artırarak ekleme yapmışlar. samsungun j serisi, 50 yaş üzeri kişiler için artık telefondan birşey ummayan, aramak için yazışmak için kullanan ve şarjı gitsin diyenlerin alacağı telefondur bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 2 Temmuz 2016; 2:01:19 >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 26 Aralık 2020; 13:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır samsung kullanıyorum Touchwiz heryerde touchwiz bu 10 sene sonra da değişmeyecek sürüm falan yok aynı şeyin laciverti. anladın sen onu. touchwiz temasını da öven ilk kişisin. git internette araştır bi touchwiz temasını. en kötü arayüz şu anda. 6-7 ay kullanıyosun rami şişirmeye başlıyor. işlemci gitsin isterse 1090 ı çıkarsın Exynos olduktan sonra çöp. o telefonlarda bahsettiğin sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım. tamamen ürün üretiminden kaynaklı bir durum. yoksa zenfone 2 nin performansını hızını eleştirme durumun olamaz ki buradan telefonlar hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğun ortada. adamlar LG G4 ile karşılaştırıyorlar ve 1-2 farkla lg geçiyor. gm 5 plus modeli de ilk sürümünde oluşan birtakım sorunları vardı. aradım sordum 2. sürümünde sorunların ortadan kalkacağını söylemişlerdi şu an nedir bilmiyorum. işlemcisi o kadar da kötü işlemci değil. telefonu nasıl kullanacağına bağlı. o olmaz huawei honor 7 öneririm. samsungun full hd olmayan 2 gb ramli telefonundansa gider note 2 ile devam ederim daha iyi. senin boş yorumlarına harcayacak daha fazla zamanım yok. sen önce "Samsung Türkiye'ye neden snapdragon işlemcili telefonlarını yollamıyor?" sorusuna cevap ara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 2 Temmuz 2016; 2:47:54 >




  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 26 Aralık 2020; 13:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    5 yıldır samsung kullanıyorum Touchwiz heryerde touchwiz bu 10 sene sonra da değişmeyecek sürüm falan yok aynı şeyin laciverti. anladın sen onu. touchwiz temasını da öven ilk kişisin. git internette araştır bi touchwiz temasını. en kötü arayüz şu anda. 6-7 ay kullanıyosun rami şişirmeye başlıyor. işlemci gitsin isterse 1090 ı çıkarsın Exynos olduktan sonra çöp. o telefonlarda bahsettiğin sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım. tamamen ürün üretiminden kaynaklı bir durum. yoksa zenfone 2 nin performansını hızını eleştirme durumun olamaz ki buradan telefonlar hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğun ortada. adamlar LG G4 ile karşılaştırıyorlar ve 1-2 farkla lg geçiyor. gm 5 plus modeli de ilk sürümünde oluşan birtakım sorunları vardı. aradım sordum 2. sürümünde sorunların ortadan kalkacağını söylemişlerdi şu an nedir bilmiyorum. işlemcisi o kadar da kötü işlemci değil. telefonu nasıl kullanacağına bağlı. o olmaz huawei honor 7 öneririm. samsungun full hd olmayan 2 gb ramli telefonundansa gider note 2 ile devam ederim daha iyi. senin boş yorumlarına harcayacak daha fazla zamanım yok. sen önce "Samsung Türkiye'ye neden snapdragon işlemcili telefonlarını yollamıyor?" sorusuna cevap ara.

    adam exynos a çöp dedi varmi ötesi çöp islemci en guclu telefonlara koyuyorlar enteresan bana akil veriyor bide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2012-2013 döneminde değişen touchwiz efektleri şekli vs. telefonda büyük değişiklikler olacak demişti samsung hiç unutmuyorum. çıktı ve şu an yorumları okudun mu touchwizle ilgili ? ya da şöyle sorayım hiç samsung kullandın mı ? uzun süreli kullanımda arayüzün ve arkaplanda çalışan gereksiz, kaldıramadığın uygulamaların rami ne kadar kullandığını hiç test ettin mi ? adamlar sırf bunun için rootluyorlar telefonu.orjinalliğini bozuyorlar. kullanıcıları takip etmemişsin telefon hakkındaki yorumlar hakkında kapsamlı bir araştırma yapmamışsın teknolojinin ilerleyişinden haberin yok çıkmış burada j7 modelini öneriyorsun. işlemcisi daha iyi olacak diye öneriyorsun üstelik. samsung denince hiçkimsenin aklına yazılımsal veya donanımsal sorun gelmiyor. çok nadir karşılaşılan bir durum ama samsung markasının, model çıktıktan yaklaşık 2 yıl sonra nasıl duruma düştüğünü ben çok iyi bilirim. quad 1.5 ghz + quad 1.2 ghz snapdragon 615 işlemcinin şu dönemdeki uygulamaları oyunları sorunsuz çalıştırdığı yerde işlemcinin kalitesinden söz etmen, 2016 yılında 720p ekranlı 2 gb ramli telefonu önermen, üstelik yeni çıkmış ve sayısal değerlerini doğrulayıp doğrulayamayacağı belli olmayan bir samsung modelini çıkmış burada öneriyorsun. Allah sana akıl fikir versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 2 Temmuz 2016; 3:32:13 >




  • http://www.techgrapple.com/exynos-7870-vs-helio-x10-vs-snapdragon-652-vs-snapdragon-650/

    bu mu iyi dediğin işlemci ? biraz daha kalitesiz espri yap da çatlamayayım. hadi eyvallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 2 Temmuz 2016; 3:37:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    http://www.techgrapple.com/exynos-7870-vs-helio-x10-vs-snapdragon-652-vs-snapdragon-650/

    bu mu iyi dediğin işlemci ? biraz daha kalitesiz espri yap da çatlamayayım. hadi eyvallah.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 26 Aralık 2020; 13:17:2 >
  • adam kiyas.la dan işlemci kıyaslaması yaptırtmış :D burada samsung un bile orta segmentler için üretilen işlemcisini savunuyorsun iyi diye. üstüne benim sayısal değerlerle örneklediğim işlemciyi sen gitmiş ne olduğu belirsiz neden üstün olduğu açıklanmayan bi siteden bana örnek vermeye çalışıyorsun. ben buradan uzaklaşıyorum çünkü senin gibi sadece kiyas.la dan gördüğüyle yorum yapanla uğraşacak vaktim yok. ingilizcen varsa bir araştır bakalım Exynos 7870 nedir ne değildir benchmark antutu 3d single core multi core gibi değerlerinde snapdragonun hangi modellerine göre ne gibi avantajı var bunları araştır eğer işlemci üzerinden yorum yapacaksan.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 26 Aralık 2020; 13:17:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -sana inteli savunan olmadı.
    -ram muhabbeti yapmıyorum çünkü tartışılacak yönü yok. halen daha yüksek alınması taraftarıyım.
    -sen exynos işlemcinle övünmeye devam et. forumda exynos savunan ilk kişisin sana gülerler burada.
    kaldı ki s7 edge in bile 3-4 yıl götürüp götürmeyeceği belli olmayan bu dönemde sen gitmiş j7 öneriyorsun.

    ben adama samsung gibi gereksiz uygulamalar barındıran bir telefonun raminin arayüzü ile birlikte hemen dolduğunu söylüyorum. sen çıkmış burada ram al ram al diyorsun. ben rami de alırım keyfime de bakarım. senin kadar cahil cahil konuşup bir de espri yaptığını sanıp gülenle işim yok benim. ciddi ciddi bişey anlatmaya çalışıyorum. sen hala at gözüyle olaya bakıp samsung exynos deyip duruyorsun. bu işin içinde ne zamandır varsın bilmiyorum ama öğrenmen gereken çok şey var. kenara çekil de yardım isteyene yardım edeyim senle uğraşacak vaktim yok.

    @Glyfi 2-3 yıl gidecek telefonu diğer sayfalarda araştır yazılan yorumlara bak nedenleriyle beraber oku. demek istediğimi anlarsın. bütçe sıkıntın yoksa yazdığın telefonlar arasından S6 edge plus ya da note 5 öneririm. z5 premium sadece ekran kalitesi olarak z5 ten daha iyi. bu durum telefonun batarya süresine direkt etki yapıyor. ekranı full hd yeterli dersen Z5 de alınabilir. bu 3 telefondan birini seç eğer bütce sınırlıysa bütçeni ve aradığın kriterleri yaz yardımcı olmaya calısırım.




  • Gençler tartismaniza maydanoz olmak istemem ama TW note 2 ile E5 arasında dağlar kadar fark var.


    Ayrıca Tw çok geliştirdi kendini

    Bir de islemcilere çok takmayin önemli olan chipset



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 2 Temmuz 2016; 11:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.