Şimdi Ara

telefon onerınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonum eskidiği için yeni bir telefon almayı düşünüyorum hız benım ıcın on planda hiç donmamasını istıyorum bütçe sıkıntım yok s4,bb z10,xperia z sizce hangisini almalıyım??



  • Xperia Z on numara cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi S4 dahili depolaması, işlemcisi, disk genişletme kapasitesi sony xperia dan daha iyi
    ama daha türkiyeye gelmedi s4
  • galaxy s4 ün bence s3 ten pek bir farkı yok. Daha 3 ay öncesine kadar en iyi sistem s3 teyken ne olduda s4 gerek olacak kadar sistem gerekti. Ayrıca tip olarak birbirlerinin aynısı. belki kağıt üzerinde değerler farklı olabilir fakat aynı iphone 4s ile 5 in kullanıcı açısından deneyimi ne kadar benzerse bence s3 ile s4 te oana yakın olacaktır. Bu gün samsung s5 diye bişey tanıtsa millet au diyecek ama en son çıkan bu kral telefon diyede övüp durcaklardır. Bence ihtiyacınızı iyi belirleyin ve içinize sineni alın. 1110 lada içine sindiğinden çok mutlu olanlar var. Meseleyi sidik yarışına çevirenler bence bu telefon işinden hiçbir zaman mutlu ve tatmin olmayacakladır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 14 Nisan 2013; 5:04:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karasimsek06

    galaxy s4 ün bence s3 ten pek bir farkı yok. Daha 3 ay öncesine kadar en iyi sistem s3 teyken ne olduda s4 gerek olacak kadar sistem gerekti. Ayrıca tip olarak birbirlerinin aynısı. belki kağıt üzerinde değerler farklı olabilir fakat aynı iphone 4s ile 5 in kullanıcı açısından deneyimi ne kadar benzerse bence s3 ile s4 te oana yakın olacaktır. Bu gün samsung s5 diye bişey tanıtsa millet au diyecek ama en son çıkan bu kral telefon diyede övüp durcaklardır. Bence ihtiyacınızı iyi belirleyin ve içinize sineni alın. 1110 lada içine sindiğinden çok mutlu olanlar var. Meseleyi sidik yarışına çevirenler bence bu telefon işinden hiçbir zaman mutlu ve tatmin olmayacakladır.

    haklısınız ancak ben ihtiyacımdan alacağım ve herkes gıbı olmuşken iyisi olsun dıyorum cunku heryıl telefon değiştiremiyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.