Şimdi Ara

teknosis gruptan s3 almak (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
15.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sahtekarlar benide dolandırdı ama sanırım hiçbirimizin elinde bir doğru delil yok. Ama toplanırsak her türlü tepelerine binebiliriz diye düşünüyorum.
  • Arkadaslar agustos ayinda teknosisten aldigim s3 bundan 4 gun once kapandi ve telefonsuz kaldim. Baska bir telefoncuya gittim imei atariz 50tl karsiliginda dedi. Ne yapsam bilmiyorum. Allah bu serefinden yoksun teknosiscileri bildigi gibi yapsin. Utanmaz arlanmazlar. Allah onlara oyle bir dert versinki belleri dogrulmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya iyide geçen birinden duydum e-devletten kayıt silinip kendi üstüne alabiliyomuşssun telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu teknosis denilen dalavericelerden telefon almadım fakat bizim hanın ikinci katında olduğunu biliyordum. Milleti kazıklamış kaçmışlar. Bi de tadilattayız diye yazı asmışlar... Teknosis'in mağdurları o kadar çok ki her gün birileri geliyor han içerisinde önüne gelene soruyor soruşturuyor adres telefon istiyorlar. Yazık bu insanlara yahu, Allah kazandıkları paraları harcatmasın şerefsizlere
  • Arkadaslar selam. Ben de bu magdurlardanim. Telefonum bir ay once yasal uyari mesajiyla beraber kapanmisti. Yani imei kaydi sorguladigimda kayit disi oldugu ibaresi vardi. Ancak nasil olduysa birkac gun sonra tekrar acildi. Su anda imei sorguladigimda ise kontrol asamasindadir ibaresi tekrar gelmis.

    Yurt disindan gelmis ve pasaportuna kaydettirebilecegim bi tanidigim var ancak evraklari kontrol asamasinda olmasi sebebiyle kaydettiremiyorum. Pasaportun 1 ay suresi var bildiginiz gibi ve bu surenin dolmasina 8 gun kaldi. Ne yapacagimi bilmiyorum. Yardim ederseniz cok sevinirim. Bir arkadas 10. sayfada bozbirik adli kullanicinin sildirdigini yazmisti. Ben de ona bir mesaj attim. Baska yardim edebilen varsa cok sevinirim. 8 gunum kaldi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sinan özdemir sanal pazarda halen üye ama üye adıyla satışı yok.sahibinden adresinde gözükmüyor.mesaj atmak iseyenler sinanözdemir üye adına mesaj atsınlar size geri dönmezse sanalpazar
    müşteri hizmetlerine durumu bildirin.onun aracılığıyla size dönüş yapmak zorunda.aksi takdirde sanalpazar ağır yaptırımları olacağından korkusundan cevap veriyor.hakaret etmeyin suçlu durumuna düşersiniz.direk görebiliyorsanız zaten döversiniz .bunun yargı yolu var.mantıklı davranmak en doğru yolu.birde bu şahsın face hesabı var. ama şu an gizleniyor.bunun birde ito da kayıtlı hesabı var hem o siteyi verecem.hemde sicil numarasını .


    sicil no:853451 MUKER: 0
    UNVAN: SİNAN ÖZDEMİR TEKNOSİS TELEKOMÜNİKASYON
    MESLEK NO: 67
    VERGİ DURUM: Vergi Hesap No Var
    SECER SECILIR : Yalnız Seçer
    SANDIK NO: 123
    ASKI LİSTESİ SAYFA NO: 377
    RENK.:MOR


    http://www.ito.org.tr/SECIM/67%20NOLU%20GRUP.pdf

    bunlar ne işe yarar.bir kere bu şahıs faturası iş yapıyor maliye suç duyurusunda bulunulursa orden yer.
    kaçakçılık ve sahtekarlıktan yer.
    maddi manevi yer.
    nitelikli dolandırlıcılıktan yer.
    bence bu adam kıbrıs2a kaçmıştır.sakalınıda kesmiş top sakallı olmuş saçlarını kesmiştir.birde gözlük taktımı.kim tanır.yanındaki de saçlarını kesse.sakal bıraksa kim tanır.bunlar şekilde değişmiştir.bunlar o sirkecideki doğu bank nafizbey işhanı altınhan istoç ve denie bakan hanlarda bir yerde takılıyorlar.orası sirkeci bir şube.bunlar orda taşeron.eminim burda yazılanları polislerde okuyordur onlarda takip ediyorlardır.




  • babam 2 tane s3 almıştı 12 taksitle,
    hala taksitleri ödeniyor bence bu sayede dolandırdıkları belgelenebilir,
    dava, suç duyurusu vs. ne olursa babama söylerim katılır.
    pm ile bilgilendirin lütfen.
  • Bu gün telefonuma mesaj geldi 27.05.2013 Tarihinde benim ve arkadaşımın telefonu da kapanıyor Allahlarından bulsunlar !!!!!!!!!!!!
  • Arkadaşlar bana da yeni mesaj geldi 1 hafta içinde kayıt ettirmezseniz telefon kullanıma kapanacaktır diye. Ben pasaport bulabilirim, çünkü teknosis gruba ulaşamıyorum herkes gibi. Bir şey soracağım kayıt düşmeden gidip kayıt yaptırabilir miyim?
  • Arkadaşlar napcaz yaw banada msj geldi 5 gün içinde kapancak diye. imei clonlama ile ilgili bişiler bulabildinizmi? yada ne gibi bi çözüm olur?
  • Bugün benim de cebime mesaj geldi.Telefonum 27.05.2013 tarihinde kapanacakmış..İnşallah bu sahtekarlar tekrardan kayıt başvurusu yapmazlarda bunlardan kurtulup doğru düzgün bir kayıt yaptırırım..İnşallah Allah bunların cezalarını verir..Yaptıkları ve yapacakları bütün işleri inşallah batar ve sefil olurlar...Bu kadar beddua onlara yeter de artar bile..
  • arkadaşlar şu linktehttp://forum.donanimhaber.com/m_73642829/mpage_2/f_//tm.htm#75513164 dilekçe örneğini paylaştım sizde savcılıklara başvurun ne kadar çok başvuru olursa o kadar çok ciddiye alınırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the-turk111

    arkadaşlar şu linktehttp://forum.donanimhaber.com/m_73642829/mpage_2/f_//tm.htm#75513164 dilekçe örneğini paylaştım sizde savcılıklara başvurun ne kadar çok başvuru olursa o kadar çok ciddiye alınırız.

    teknosis gruptan birileri şikayet etmiş heralde mesajınızı onay bekliyor durumunda
  • Mesaj bende görünüyor forum da bir teknik sorun var galiba.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73642829/mpage_2/tm.htm Bu sayfada teknosis in akrabağlarının facebook adresine ev adresine kadar her şeyi bulmuşlar hatta teknosis sahibi forum da yazdıklarını sil diye o yazıyı yazan kişiyi tehdit ettiğinide yazmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radres108 -- 24 Mayıs 2013; 16:07:04 >
  • ARKADAŞLAR BU GUN TEKNOSİS GRUBA GITTIM BI KAC ESNAFLADA KONUSUP ÇAY ICTIM ADAMLAR BUYUK DOLANDIRICI KAPATIP KAÇMISLAR DUKKANA GITTIM ESKITME POZ VERIP LOGOLARI CIKARMISLAR KAPI DUVAR ESNAF ZATEN GORUR GORMEZ BOSUNA CIKMA KACTILAR POLİSTE ARIYOR GECMIS OLSUN DEDILER.
    BU SUREDE BASIMA GELENLERI VE COZUMLERINIDE YAZIYIM BELKI BI YARARIM DOKUNUR. TELEFONUM 3 KEZ KAYIT EDILIP 3 KEZ DUSURULDU ARTIK KOMPLE KAPANDI BULDUGUM COZUMLER : BTK ARAYIN IMEI NE DURUMDA OGRENIN TURKCELL AVEA YADA VODEFONA GIDIP YALVAR YAKAR KAYIT SILDIRMEYE CALISIN SILDIREMIYORSANIZ TANIDIGINIZ GUVENDIGINIZ BI YERLE ANLASIN SILSIN TUM OLAY ILETISIM MERKEZLERINDE BTK ARADIM TELEFON KOMPLE KAPANMAZ DIME DEDIM YOK KAYIT YAPTIRIN ACILIR DEDILER. BU ADAMLARI BULMANIN VE YARGILATMANIN TEK YOLU COGUL HALDE UGRASMAMIZ LAZIM NOT BELKI DAHA ONCEDE BOYLE SELER YAZILDI FAKAT SU AN TELDEN GIRDIGIM ICIN ONCELERI OKUYAMADIM GEREKSIZ BILGI VARSA K BAKMAYIN. VE BU ARADA IMEI KLONLAMAYIN BTK SIYAH LISTE MI OLE BISE VARMIS BULURLARSA TELI KOMPLE COPE ATIYORMUŞUZ




  • benimde bugün telefonum tamamen kapandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilidian

    benimde bugün telefonum tamamen kapandı.

    Banada ayın 27 diye msj geldi bende bu gün kapanmasını bekliyorum ama hala kapanmadı muhtemelen gece 12 geçince kapanabilir
  • Evet arkadaşlar benimde burdan aldığım telefon kapandı saat 12den itibaren geçen ay yurtdışına çıktığım için telefonumu yarın götürüp kayıt yaptırıcam ama öğrenci olduğum için eskiyen Samsung Galaxy S2 ye 110 tl kayıt parası ödemek çok zoruma gidiyor. Başka bir yoluda yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.