Şimdi Ara

teknosis gruptan s3 almak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
15.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

    Benimkide,
    IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.
    yazıyor.

    Şimdi KAYIT DIŞI yaza kadar kullanabilecek miyiz?
    Telefon yanımda yok, deneyemiyorum.

    Evet şu andan itibaren telefonu kullanabilirsiniz.Eğer hat gelmezse yarın gelecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahrı

    benim telefon açık değil.nasıl açıldı.ne yaptınız.bilgi verebilirmisiniz.


    http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php bu adrese girip telefonunuzun imeisini yazıp çıkan sonuca bakar mısınız ? Eğer kayıt dışı demiyor ise telefonunuz çalışacak demektir.

    Geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.lonely.xx

    quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

    Benimkide,
    IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.
    yazıyor.

    Şimdi KAYIT DIŞI yaza kadar kullanabilecek miyiz?
    Telefon yanımda yok, deneyemiyorum.

    Evet şu andan itibaren telefonu kullanabilirsiniz.Eğer hat gelmezse yarın gelecektir.

    Umarım çalışır ve bu işe kalıcı bir çözüm bulurlar yoksa binlerce insanı madur edipte kenara çekilmek hatta yeniden dükkanı açmak o kadar kolay olmayacaktır.
    Bu işin yasal yada kişisel takipçileri çok olur. Bir yerde mutlaka ayaklarına dolanır.




  • bence zaten su anda kendileride bu forumu okuyorlardır.. tepkiler azalınca acacaklardır dukkanı.. o yuzden bence 20-30 kadar kisi toplanıp basalım bakalım dukkanı polis gelsin bir ifadelerini alsın merkeze gotursunler buyuk olaylar cıksın... yoksa bu telefonlar kapancak sonra sahte yollar ile tekrar acılacak .. kapancak .. taa ki herkes bıkana kadar.. yapanında yanına kar kalacak....
  • Bakın ne buldum..
    İnsanımız her zaman iyi niyetli ve saf-temiz.

     teknosis gruptan s3 almak


    Tam metin burada, Aman Allah'ım, nasıl da dizdirmişler.

    http://imageshack.us/a/img268/7669/teknosisl.jpg

    http://ilan.takendisi.com/index.php/2013/01/




  • Arkadaslar bende teknosis mağduruyum. Gecen hafta mesajı alınca uğradım kağıt asiliydi Pazartesi uğramamız icin. Bugun tekrar gittim kağıt yoktu ama kapalıydi. Komşusuna sordum o kağıdı ben astım herkes gelip bana soruyo diye dedi. Cayciya diğer pasaj sakinlerine sordum herkes kaçtıkları fikrinde.
    Önemli bi bilgi daha :
    Baska güvenilir bulduğum bir telefonuyla sordum. Suan yapılan bütün kayıtlar 3 aya kadar tekrar patlayacak ve düzelmeyecek. Sakın boş vaatlere kanip para verip açtırmayın dedi. Sebebi devlet özel şirketlerin elinden alıyo imei kayıt islerini. Ama dediklerine göre 1-2 haftaya kadar % 100 devlet bir af çıkaracak ve belli bir ücret karşılığıyla da olsa askıda kalan telefonları kayıt etme şansı verecekmiş.
    İcimden çok sövüyorum açıkcası. İnsallah yanlarına kâr kalmaz.
    Eğer bi sekilde hukuki yoldan topluca hakkımızı arayacaksak bende varım. Elimde pasaport kayıtlı diye verdikleri kağıt mevcut.
    Saygılar.


    Edit : Eğer dükkan açılırsa ( ki sanmıyorum ) toplanıp gidelim. Hatta açılmasa bile gidelim dağıtalım kapı pencere ? Ciddiyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedafb -- 8 Nisan 2013; 17:13:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayır bi şekilde af çıkarak ya da kıbrısa giriş-çıkış yaparak sorunu çözsem bile, adamların bu yaptıklatının yanına kalıyor olması çok koyuyor insana, onca kişiden bi ton para aldılar ve yine alacaklar. Bu düşünce çok sinir bozucu, parasından geçtim cidden adamlar bi bedel ödesin istiyorum. Bu forumdan yapılacak tüm örgütlenme girişimine varım. sonuçta bu adamların adı sanı belli. İllaki bulunabilirler.
  • adamlar paralarını aldı, yedi yada yemeye devam edecek. geçici kayıtla ya da başka bir şeyle bizim önümüze havuç atacak ve tepkiyi bir nebze dindircek belki. ama ne olursa olsun, yaptıkları yanına kalacak. ve insanları dolandırmaya, kandırmaya devam edecekler. parasından daha çok kandırılmak insanı delirtiyor. ben de bu forumdan oluşacak her türlü oluşama katılmaya hazırırm. ister hukuki olsun, ister dükkanı yakıp yıkalım, içindekileri alalım olsun ve ben de varım. öyle ya da böyle cezalarını çekmeli, bunun bedelini ödemeliler bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harnond

    adamlar paralarını aldı, yedi yada yemeye devam edecek. geçici kayıtla ya da başka bir şeyle bizim önümüze havuç atacak ve tepkiyi bir nebze dindircek belki. ama ne olursa olsun, yaptıkları yanına kalacak. ve insanları dolandırmaya, kandırmaya devam edecekler. parasından daha çok kandırılmak insanı delirtiyor. ben de bu forumdan oluşacak her türlü oluşama katılmaya hazırırm. ister hukuki olsun, ister dükkanı yakıp yıkalım, içindekileri alalım olsun ve ben de varım. öyle ya da böyle cezalarını çekmeli, bunun bedelini ödemeliler bence.

    hepinize katılıyorum arkadaslar.... bende parasını gectim insanların gözüne baka baka yalan söyleyen kendini esnaf diye tanıtan bu adamlara gerekli dersi vermezsek.. bircok kisi hem bizim durumumuza dusecek.. bence sayımız arttıyor.. onlarda bir kac gune tekrar dükkanlarına dönecegini düsünüyorum... bence basalım yerinde .. tekme tokat dovelim.. polis gelir en fazla.. sikayet ederiz savcılıga veririz ama en azından icimizdede kalmaz bu yaptıklari serefsizlik...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: odemsahmet

    arkadaşlar ben sanalpazardan değilde direkt elden parayı gönderdim...havale yaptığım kişinin adı fatih koca...bana kargoyu yollayan adamın ismi sinan özdemir.tc leri mevcut bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım...başka benim gibi işi yasal zemine taşımak isteyen arkadaş varsa bana ulaşsınlar...büyük ihtimalle masrafı yok davanın...ben hakkımı arayacağım böyle iş olmaz...

    Kesinlikle katılıyorum sana, dert yanıp kabullenmek yerine bişi yapmak lazım. Bizlere de bu kişilerin tc kimlik bilgilerini verirsen yasal yollarla hakkımızı arayabiliriz, birlikte hareket etmeliyiz
  • IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır.

    Olarak gözüküyor bugün telefonum ama yinede hattımı taktığımda sinyal yok hatası veriyor ? Bilgisi olan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykuusuz -- 8 Nisan 2013; 20:46:49 >
  • Yine eksik evraklı kayıt yapılmış haliyle 18 saat sonra açılır ama yakında kapanacak biran önce pasaport bulup kayıt yaptırmaya bakın

    Eksik evraklı kayıtları yenilenen arkadaşlar telefonlarını yakın zamanda mı almıştı?.

    Ben telefonu mayıs 2012 de aldım onlardan ve hala kaydı düşmüş gözüküyor.
  • ben haziran 2012 de aldım.. benimkinide bugun baktım tekrar gecici olarak kayıt etmisler.. keske etmeselerdi kendi pasaportuma isletecektim..

    ama bu isin pesini bırakmam.. kesin bunlar acacaklar o dukkanı yakında... acmayacak olsalardı bu islemi tekrarlamazlardı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deckal

    Yine eksik evraklı kayıt yapılmış haliyle 18 saat sonra açılır ama yakında kapanacak biran önce pasaport bulup kayıt yaptırmaya bakın

    Eksik evraklı kayıtları yenilenen arkadaşlar telefonlarını yakın zamanda mı almıştı?.

    Ben telefonu mayıs 2012 de aldım onlardan ve hala kaydı düşmüş gözüküyor.



    Teşekkürettim sağolun kendi pasaportuma kaydettiricem. Ben de Mayıs 2012 de almıştım.
  • Arkadaşlar, geçici kayıda dönüşüp telefonu açılan oldu mu?
    24 saati geçti, açılmadı benimki.
  • Benim telefonum açıldı arkadaşlar, ama belliki geçici kayıt şuanki de ve 3 aya kalmaz yine kapanacak. Kendim pasaport olayını halledip kayıt yaptıracaktım ama böyle olunca bi 3 ay daha beklicez sanırım. Bu arada teknosistekiler hala gelmediler ve muhtemelen de gelmicekler geri. Ama olur da gelirler ve haberi olan olan olursa burdan bildirsin, kayıt olayı yalan oldu bari paramızı alalım, hesap soralım ne bilim bişi yapalım.
  • Az önce simi taktım, açılmış.

    MCKS ye baktım durum değişmiş.
    Durumu : KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI

    Evet, şimdi ne zaman kapanacak diye panik atak halinde bekliyeceğiz.

    Valla kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyorlar.
  • Ben de mağdurum. Şu an telefon geçici olarak kayıt altında görünse de sürekli diken üstündeyiz. Babam o kadar alma demişti de ben güvenip almıştım. Şimdi bir problem çıksa bir de babamın laflarına maruz kalıcam. Her türlü sorun. Bir şekilde halletmek lazım durumu ama bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deckal

    Ben hem teknosis hem hasan özkaracalar (nasreddin) mağduruyum.
    BTK ile bir çok defa görüştüm.
    Öncelikle belirtmek isterim ki geçici kayıt diye bir şey yok.
    Eksik evrak ile kayıt işlemi yapıyorlar.
    BTK da bunu hemen fark edip eksik evrakları talep ediyor.
    Gönderilmediği için de kayıt düşüyor.
    Kayıt düştükten sonra tekrar talep ediyorlar aynı dümen devam ediyor.
    Artık BTK 'ya çok şikayet geldiği için bunun önüne geçmek için elinden geleni yapıyor ve personel sayısını arttırmış durumda.
    ''Geçici kayıt'' diye bildiğiniz eksik evraklı kayıtlar yakında 20gün sonra düşecek.
    2012 haziran ayından önce alanlara vergi de binmiş oldu harika oldu.

    BTK ile görüştüğüm 5 kişi de aynı yanıtı verdi buraya dikkat!!!

    Eksik evraklı kayıt mağduru olanların imeisine daha önce kayıt talebi gönderildiği için önce anlaşmalı banka v.s gidip vergi ücretini pasaport sahibinin adına yatırıyorsunuz.

    Sonra yine pasaport sahibinin e-devlet üzerinden pasaport no, ülkeye giriş tarihi ve imei noyu yazdıktan sonra sorunsuz kayıt yapabiliyorsunuz.

    E-devlet ile uğraşamam derseniz yine bu sözde ''geçici kayıt'' yapan arkadaşlar kayıt silme (daha önce yapılan eksik evraklı kayDI) işi de yapıyor 20-30tl arası..

    Ancak sildirdikten sonra diğer yerlerde kayıt yaptırabilirsiniz.

    E-devlet şifresi olmayan 1 TL ye PTT den alabilir.Bu daha makul

    e devlet e girerken kendi şifremiz ve hesabımız mı yoksa pasaport sahibinin hesabını mı kullanacağız. bu şekilde e devlet üzerinden yapıldığında daha önce geçici olarak yapılan ve düşen kaydı sildirmemiz gerekmiyor doğru mu ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasta82

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deckal

    Ben hem teknosis hem hasan özkaracalar (nasreddin) mağduruyum.
    BTK ile bir çok defa görüştüm.
    Öncelikle belirtmek isterim ki geçici kayıt diye bir şey yok.
    Eksik evrak ile kayıt işlemi yapıyorlar.
    BTK da bunu hemen fark edip eksik evrakları talep ediyor.
    Gönderilmediği için de kayıt düşüyor.
    Kayıt düştükten sonra tekrar talep ediyorlar aynı dümen devam ediyor.
    Artık BTK 'ya çok şikayet geldiği için bunun önüne geçmek için elinden geleni yapıyor ve personel sayısını arttırmış durumda.
    ''Geçici kayıt'' diye bildiğiniz eksik evraklı kayıtlar yakında 20gün sonra düşecek.
    2012 haziran ayından önce alanlara vergi de binmiş oldu harika oldu.

    BTK ile görüştüğüm 5 kişi de aynı yanıtı verdi buraya dikkat!!!

    Eksik evraklı kayıt mağduru olanların imeisine daha önce kayıt talebi gönderildiği için önce anlaşmalı banka v.s gidip vergi ücretini pasaport sahibinin adına yatırıyorsunuz.

    Sonra yine pasaport sahibinin e-devlet üzerinden pasaport no, ülkeye giriş tarihi ve imei noyu yazdıktan sonra sorunsuz kayıt yapabiliyorsunuz.

    E-devlet ile uğraşamam derseniz yine bu sözde ''geçici kayıt'' yapan arkadaşlar kayıt silme (daha önce yapılan eksik evraklı kayDI) işi de yapıyor 20-30tl arası..

    Ancak sildirdikten sonra diğer yerlerde kayıt yaptırabilirsiniz.

    E-devlet şifresi olmayan 1 TL ye PTT den alabilir.Bu daha makul

    e devlet e girerken kendi şifremiz ve hesabımız mı yoksa pasaport sahibinin hesabını mı kullanacağız. bu şekilde e devlet üzerinden yapıldığında daha önce geçici olarak yapılan ve düşen kaydı sildirmemiz gerekmiyor doğru mu ?

    pasaport sahibinin e-devlet hesabı ile kayıt mümkün.diğer türlü sistem hata veriyor.e-devlet üzerinden kayıt yapmadan öncede pasaport sahibi adına anlaşmalı bankalardan birine 115tl yatırmak gerekiyor.

    Bu şekilde olduğunda daha önce yapılan eksik evraklı kayıtları (geçici) sildirmek gerekmiyor.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.