Şimdi Ara

Teknosa yeniden Swift 3 indirimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
7
Favori
17.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Almak isteyen arkadaşlar için, bugün ilk defa batarya testi yaptım. YouTube üzerinden güç tasarrufu modunda video açarak bıraktım ve 7 saatin üzerinde kesintisiz video oynatabildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tusun altına bırsey sıkısmıs..asus da yıllarca kaldırdıgım taktıgım tus oldu..bu alt baglacları bıraktı sanırım

    servıs yardımcı olur mu acaba tek tus ıcın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edgar1899

    Ben mavi olanı alıp iptal edip daha sonra gümüş olanı aldım. Tek fark renk olarak görünüyor, her iki cihazda ips ekran, tek renk beyaz klavye ışıklandırması var, ram için ekstra 1 adet slot olduğu her iki model içinde yurtdışı kaynaklarda yazıyor.
    Hocam mağazada görerek test ettim ekran ips ancak görüntü kalitesi bana çok iyi gelmedi. Bulanık bir görüntü var sanki, çözemedim.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce full hd ips Asus kullanıyordum bir fark göremedim. Ancak teknosadaydı sanırım, kendi bilgisayarları tanıtım ekranlarının ve videolarının çözünürlüğü düşük olduğu için bulanıktı ekran ancak test için Windowsa geçildiğinde düzeliyordu. Belki böyle bir durum yaşamıssınızdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Bu gayet normal Auo en kötü ve ucuz ips panelleri üretir aynı seviyedeki LG ips lerle aralarında dağlar kadar fark vardır..Acer de çok çalışır Auo firmasıyla..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bella Ciao

    Bu gayet normal Auo en kötü ve ucuz ips panelleri üretir aynı seviyedeki LG ips lerle aralarında dağlar kadar fark vardır..Acer de çok çalışır Auo firmasıyla..
    Ekranı görünce laptopdan soğudum resmen.
  • hasgs H kullanıcısına yanıt
    Çok cevap gelmiş ama type-c konusunda kesin bir cevap yazayım da bu özelliği isteyenler faydalansın.

    51 ve 55 modellerinde type-c şarj var ama ülkemizde satılan 41, 52, 54 ve 56 modellerinde bu özellik yok, Swift 5 514-53T modelinde var ama o da biraz pahalı.

    Type-c ile şarj neden önemli ki denebilir. 20000mah bir powerbank alıp prize bağlı kalmadan cihazın şarj süresini 2 katına çıkarabilmek harika bir şey. Böylece gün boyu şarj sıkıntısı çekilmez. Taşınabilirliği yüksek bir bilgisayar için bu gerekli bir şey bence.

    Masaüstü olarak kullanan kişiler veya 3-4 saat şarj yeter diyen kişiler için gereksiz tabii ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Mart 2020; 22:3:56 >
  • Benim Acer i3 modelinde chimei innolux panel var. Taylandin en büyük panel üreticisiymis. Foxconn la ortakmis. Nasıl bir paneldir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım bu laptobu mediamark'dan çok memnunum. 10 yıllık laptobum artık kağnı gibi olmuştu. şimdi sanki ferrari arabaya binmişim gibi 2. nesil intelden 8.nesile geçtim. özellikle ekranı beni tavladı diyebilirim çerçeveleri ince çok hoşuma gitti. ben 2800 tl ye aldım. alacaklara tavsiye ederim. zaten oyun oynamıyorum ram takviyeside yapılıyormus ilerde belki ram taktırırım.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiyede hangi modelleri satılıyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer problemli marka. Casper ile karşılaştırınca bir tık yukarıda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 9 Mart 2020; 17:2:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arsenal2013

    ben aldım bu laptobu mediamark'dan çok memnunum. 10 yıllık laptobum artık kağnı gibi olmuştu. şimdi sanki ferrari arabaya binmişim gibi 2. nesil intelden 8.nesile geçtim. özellikle ekranı beni tavladı diyebilirim çerçeveleri ince çok hoşuma gitti. ben 2800 tl ye aldım. alacaklara tavsiye ederim. zaten oyun oynamıyorum ram takviyeside yapılıyormus ilerde belki ram taktırırım.
    hangi modelini aldınız hocam?
  • BarvaArtena kullanıcısına yanıt
    41, 52, 53, 54, ve 56 galiba. Başka var mı bilmiyorum. Sadece 53'de type-c şarj var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Water

    Acer problemli marka. Casper ile karşılaştırınca bir tık yukarıda
    Hocam her markada problemler olabiliyor. Mesela ilk laptopum acer dı. Sorunsuz kullandım. Arkasından lenovo y570, yoga 520 ve ideapad 720s aldım. hepsinde problem yasadım. Son ıkısı servislik oldu ve metal kasayı düsürüp yamultup gönderdiler. zorla para iadesi aldım ve birdaha lenovo almam dedim. Şimdi swift 3 u tavsiye ederim. Ama dikkat edilmesi gereken nokta lenovo servisi iyi bir servis değildi (Hp ile aynı servis). Acer de aynı derecede iyi bir servis değil deniliyor. Şİkayet oranı cok. iyi bir servıs istersenizde asus ve dell var. Ama dell e bir ara 300 liralık ekranı kırık tablet gönderip ekranını cıkan fiyatına göre tamir talep edecektım. Musteri hizmetleri gönderdiğiniz ürünü tamir ettirmezseniz 50 dolar arıza belirleme vs ücret cıkar dedi. o günden sonra dell de almam dedim. Halbuki acere gönderdiğim swift 3 8gb ram takviyesi için benden 1 krus para almadı kargo da dahil. son olarakta 3000 altına bu kalitede ultrabook satan alternatif bir marka yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarvaArtena

    Hocam Türkiyede hangi modelleri satılıyor acaba
    hocam swift 3 u genellikle teknosa ve mediamark getirtip satıyor. Sitelerindeki modeller dısındakını bulamazsınız.intel pentium, i3 8145u, i5 8250u, ryzen 3200u, ryzen 3500u modelleri satılıyor.
  • Cihazın sahibiyim. İncelemesini de yapıp foruma koydum.

    Panel AU Optronics değil LG. Kötü bir panel değil. Sıradan denebilir.

    Kötü diyen 400 USD'lik cihazdan 1000 USD'lik cihaz ekranı bekliyor herhalde... Bu fiyata daha iyi de değil, aynı kalitede ekrana sahip bir cihaz bile yok piyasada. %100 NTSC'ye ihtiyaç duyacak adam da bir zahmet bassın parayı, ya Dell XPS ya Macbook Pro alsın; bu cihazla işi olmaz.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Hayır sizin ürün farklı bahsedilen ürünün paneli farklı,arkadaşta bakıp söyledi zaten paneli Au diye..LG ye kötü demedim zaten..

    1000 dolarlık cihaz beklemiyoruz tabiki lakin en azından LG ile başlar benim için ips..zaten iki markanın panellerinin fiyatları da farklıdır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Mart 2020; 19:32:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi 4 GB Ram ve 540X'li olana AUOptronics diğerine LG mi koymuşlar? Garip...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.