Şimdi Ara

Tecno, yuvarlanabilir ekranlı telefonunu sergiledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tecno, yuvarlanabilir ekranlı telefonunu sergiledi
    Geçen yıl Tecno, Phantom Ultimate adında yuvarlanabilir/kaydırılabilir ekranlı bir telefon konseptini tanıtmıştı. Şirket, telefonunu MWC 2024'te ziyaretçilere sergiledi.



    Phantom Ultimate, 6.55 inç büyüklüğünde ve telefonun sol kenarı boyunca kıvrılan bir ekrana sahip. Bir düğmeye basıldığında genişleyen ekran 7.11 inç büyüklüğe ulaşarak tablet benzeri bir kullanım imkanı sunabiliyor.





    Telefonun arkaya doğru kıvrılan ekranı arkada ikinci bir ekran olarak işlev görebiliyor. Ancak bu ekran camın altında yer aldığı için zarar görme ihtimali ortadan kaldırılmış.



    Tecno, yuvarlanabilir ekranlı telefonunu sergiledi
    Cihaz, 9,93 mm kalınlığıyla ortalama bir katlanabilir telefondan daha ince yapıda. Tabi katlanabilir telefonlar da gittikçe gelişiyor ve 10 mm'nin altına inen kalınlıkta telefonlar piyasaya çıkmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Tecno Camon Premier 5G tanıtıldı: Kameralarıyla iddialı



    Tecno hala kaydırılabilir telefonlar üzerinde çalışırken, piyasada halihazırda iki katlanabilir modeli bulunuyor: Phantom V Fold ve V Flip. 



    Tecno, yuvarlanabilir ekranlı telefonunu sergiledi
    Firma fuarda ayrıca kenarlıksız katlanabilir ekranlarını da sergiledi. Bu sayede çerçeveler küçülerek daha iyi bir ekran gövde oranı elde edilmiş.



     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/tecno_shows_off_a_rollable_phone_prototype_better_utg_for_foldables_and_color_changing_tech-news-61794.php







  • Daha önce oppo yapmıştı ama consept olarak kaldı techno dan daha kullanışlı idi kapanınca normal telefon boyutlarına dönüyordu bu sanki kapanınca normalden büyük gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene fuara getirdikleri telefonu bu sene çekmeceden çıkarıp tekrar mı getirmişler?

    Bu nasıl iş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.