Şimdi Ara

Tecno Spark 20 Pro+'ın görseli ve bazı özellikleri ortaya çıktı: Kavisli AMOLED ekran ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tecno Spark 20 Pro+'ın görseli ve bazı özellikleri ortaya çıktı: Kavisli AMOLED ekran ile gelecek
    Tecno geçtiğimiz günlerde Spark 20 ve Spark 20 Pro modellerini duyurmuştu. Oldukça rekabetçi fiyatlar ile piyasaya çıkan telefonlara ek olarak Tecno, seriye yeni bir telefon daha ekliyor. Serinin en üst modeli olacak olan Tecno Spark 20 Pro+'a ait görsel ve bazı bilgiler ortaya çıktı.



    Tecno Spark 20 Pro+'ın beklenen özellikleri



    Ortaya çıkan fotoğraflara baktığımızda telefonun kavisli ekrana ve çıkıntılı yuvarlak kamera adasına sahip olduğunu görüyoruz. İnce yapılı olan telefonun arka tarafı deri dokulu yüzeye sahip. Tecno, telefonun hem önde hem arkada kenarlara doğru 56.5 derece kavis yaptığını belirtiyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung’dan Galaxy A52 5G için Android 14 sürprizi



    Tecno Spark 20 Pro+, 120Hz yenileme hızı ve 1000 nit parlaklığa sahip AMOLED ekran ile gelecek. İşlemci tarafında ise Helio G99 platformu tercih edilmiş. Telefonda 108 megapiksel ana kameraya iki yardımcı sensör eşlik edecek. Ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde olacak.



    Android 14 ile kutudan çıkacak olan telefon ile ilgili bildiklerimiz şimdilik bunlar. Telefonun çıkış tarihi belli olmasa da yakın zamanda tanıtılmasını bekliyoruz.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/20/tecno-spark-20-pro-to-launch-in-january-key-specs-confirmed/







  • Saçma sapan bir model daha. Android amiral gemileri pahalı olduğu için tercih edilmiyor. O kadar para verdikten sonra millet gidip direk iPhone alıyor. Zaten şuan amiral gemisi Android telefon satan tek firma Samsung.

  • Spark serisi Tecnonun giriş segmentindeki ucuz serisi böyle giriş segment bi cihazın amiral gemisini kullanıyomuş gibi hissettirmesi biraz değişik olmuş

  • la pro+ diyon gene g99 :S bari mt7050 filan koyaydın

  • Tecno almam aldırmam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanmalkoc S kullanıcısına yanıt

    Ben dahil çevremde 2 kişi daha Tecno kullanıyor. Oldukça memnunuz, özellikle şarj konusunda. 2 kişinin birisi 5 yıldır kullanıyor batarya performansı ilk günkü gibi. 1 hafta önce aldığımız kişi de oldukça memnun. Ben de 1 yıldır kullanıyorum şarj olsun performans olsun oldukça iyi. Ya Tecno kullanmadın ya da sağdan soldan duyup yorum yaptın.

  • Tasarımı güzel olmuş, ekran çok güzel. 6.78 amoled ekran harika olmuş. Keşke ön kamera sol köşede olsaymış daha iyi olurdu.. Tam film dizi izlemelik telefon..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.