Şimdi Ara

TCL, göz sağlığı için geliştirdiği NXTPAPER ekran teknolojisinin 3. sürümünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • TCL, ilk olarak 2021'de tanıttığı NXTPAPER teknolojisinin 3. sürümü olan NXTPAPER 3.0CES 2024'te duyurdu. Göz sağlığını korumak ve teknolojiyi daha insan odaklı hale getirmek amacıyla geliştirilen teknolojinin yeni sürümü hangi yenilikler getiriyor hep birlikte bakalım.



    NXTPAPER 3.0 neler getiriyor?



    TCL, NXTPAPER'ın zararlı mavi ışığı %61'e kadar filtrelediğini, bunun yanında keskin görüntüleri, derin kontrastı, canlı renkleri ve doğal hareketi koruduğunu belirtiyor. Ekran bunları, doğal ışığın "emisyon - yansıma - kırılma" yolunu simüle eden ve doğal ışıkta kitap okuma deneyimine benzer görsel bir efekt üreten Dairesel Polarize Işık (CPL) ekranı sayesinde başarıyor.



    NXTPAPER 3.0, titreşimsiz bir deneyim için daha yüksek yenileme hızlarını ve DC karartma özelliğini destekliyor. Ayrıca, rahat bir izleme deneyimi için NXTPAPER ekranı, zamana ve ortam ışığına göre renk sıcaklığının otomatik olarak ayarlamasına olanak tanıyan, RGB sensörüyle desteklenen geliştirilmiş Adaptif Renk Sıcaklığı ile birlikte geliyor.



    Bunun yanında NXTPAPER yazılımı, kullanıcıların sağlıklı dijital izleme alışkanlıkları geliştirmelerine yardımcı olan bir göz bakımı asistanı içeriyor. Ayrıca, kullanıcıları uzun süreli kullanımdan uzaklaştırmak ve "20-20-20" göz bakımı kuralını benimsemelerine yardımcı olmak için bir dinlenme hatırlatıcısı özelliğini barındırıyor. Bu kural, her 20 dakikada bir, 20 saniyelik bir mola vermeyi ve 20 metre uzaktaki bir nesneye odaklanmayı ifade ediyor. Yazılım ayrıca zayıf aydınlatmayı ve kullanıcının çok yakında olup olmadığını belirleme özelliğine de sahip.



    Ayrıca Bkz.TCL NXTPAPER 14 Pro hem tablet hem e-okuyucu oluyor



    NXTPAPER 3.0 teknolojisi, CES 2024'te duyurulan NXTPAPER 14 Pro tablet, TAB 10 NXTPAPER 5G tablet ve 50 Serisi telefonlarda kullanılacak. Ayrıca cihazlar, NXTPAPER 3.0'ın farklı kullanımlar için optimize edilmiş 3'ü 1 arada VersaView kullanıcı arayüzüyle birlikte gelecek.



    Bu modlardan ilki, varsayılan olarak düşük mavi ışığa sahip ve sarı renk tonu olmayan Normal Görünüm Modu. İkincisi, dergi benzeri okumalar için düşük kontrastlı Renkli Kağıt Modu. Üçüncüsü ise e-okuma deneyimi için siyah beyaz Mürekkep Kağıt Modu.



     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/tcl_nxtpaper_3_features-news-61163.php







  • Şuan piyasada en iyi gözü koruyan panel honor 90 diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
  • Telefon, tablet ve monitör üreticilerinin şimdiye kadar kullanıcıların göz sağlığını korumak için herhangi bir teşebbüste bulunmamaları ne kadar kötü! Neticede, teknoloji evvela insan sağlığına zarar vermemeli, hatta ona hizmet etmeli.
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    yanlış.ve duzelttim.
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    ?
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Düzeltmeniz için örnek vermeniz lazım hocam biz köyden yarın mi geldik ? Nereden bilecegiz
  • gözlerin yedeği yok, tüketiciler sağlık konusunda daha çok talepkâr olmalı
  • Hep hikaye.

  • Yillarca titreyen crt monitorun basinda saatler gecirdim. Gozlerim cok net goruyor hala , eger gozlerinizde bir problem yoksa ekrana bakmakla bozulmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.