Şimdi Ara

Taze Kampanya:Dsmart+İnternet 59 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrem.kolu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

    5 yıldır internet + dsmart üyesiyim.mega paket+sınırsız internete 70 veriyorum

    Yazık valla ben 50tl veriyorum internet +dsmart mega paket

    hocam dsmarta mesaj attım 59 değil de düz hesap yaparlarsa abone olacağımı belirrtim
    bakalım geri dönüş oalcak mı
  • Paketi size ballandıra ballandıra anlatıp, kurulum konusunda kaderinize bırakıyorlar. 31 Ekim, yaklaşık 9 iş günü kurulum hala tamamlanmadı. D-Smart'ın ADSL işini ilk elden halletmemesi, müşteri hizmetlerinin olaydan haberi olmaması ve bin türlü bahane ile sürekli ertelenmesi. Böyle bir durum beklemiyordum, superonline kurulum yapmak için evin önünde takla atarken bu kurumdan bu seviye ilgisizlik hayal kırıklığına uğrattı. Haftaya cumaya kadar sabır, olmazsa bende şartları zorlamaya başlayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d smart ın sınırsız internet paketi varmı ?
    12 aylık 45 liradan 8 mb 50 gb kotalı internet kullanıyorum. 2-3 senedir kota hic dusmuyordu idare ediyordum. son 2 aydır 5-6 gunde kota hemen doluyor ve hız dusuyor.3 mb cok yavas gelmeye basladı..

    100 gb kotaya gecmek istiyorum.aylık +20 lira istiyorlar.cok fazla.

    daha mantıklı paket varmı internet olarak ?
  • onurksk1912 O kullanıcısına yanıt
    Çok araştırdım bende ve bağlanmadan sorunlar yaşadım Superonline 4 dörtlük pakete 16 mbit 75 Akk geçiş yaptım tv yayını içinde tivibu ilk yıl 17.5 ikinci yıl 15 TL olan sinema paketini aldım sorunu çözdüm dsmart tan türk Telekom dan uygun geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Majorca kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar düştü şu an 72 TL mega paketle internet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende taahhütüm bitmesine az kala müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeyi anlatyım artık bilemiyorum verdikleri rakam ucuzmudur pahalımıdır.

    Mevcut kullandığım aboneliğim 8mbit hıza kadar 50gb akk li limitsiz yalın internet ve tv hizmeti olarak sinema dizi paketi olarak üyeliğim bulunuyordu ama mega paket 12 ay hediye idi bu iki hizmet karşılığı toplam ödedeiğim tek faturanın tutarı 64 TL.

    Taahhütüm bu ayın 15 inde bitiyor.

    Görüşmem esnasında aynı fiyattan 12 ay daha taahhütle devam edebileceğimi söylediler bende kabul etmedim fiyatın yüksek olduğunu ve indirim istedim ama yapamayacaklarını belirttiler bende iptal ettireceğimi bildirdim ve iptal birimine kayıt yaptılar ve görüşmeyi kapattık.

    Daha sonra iptal biriminden arayarak neden iptal ettirdiğimi sordular bende dedim benim kullandığım şartlarda paketlere daha uygun fiyatlarla faydalananların olduğunu ve fiyatın pahalı olduğunu söyledim. Dedim diğer servis sağlayıcılardan aradılar şu fiyatları felan verdiler dedim biraz dalladım burada sonra şartlarımı sundum dedimki;

    İnternet hızımı 8 den 16 ya çıkarılmasını, akk kotasının dsmartaaki en yüksek kota olan 100gb ye yükseltilmesini ayrıca mega paketin 12 ay daha hediye edilmesini talep ettim bana dediler bu şekilde olursa fiyatın 79 TL gibi olacağını söyledi. Dedim o zaman boşuna uğraşmaya gerek yok iptal talebimin işleme alınmasını istiyorum dedim kapattık. Ertesi günü aradılar tekrar yine aynı mesela yine aynı şartları sundum ama kabul edilmedi dedim bu sefer arayan arkadaş kontrol etti dedi eğer tv paketinizi sinema dizi değilde bir alt paket olan aile paketi olarak değiştirelim yine 12 ay mega paket hediye edelim internet için ise sizin söylediğiniz şartlar yani 16mb ve 100gb akk geçerli olsun dediler ve fiyat için toplam 63TL den 12 ay taahhüt uzatabilrsiniz dediler. Bende dedim diğer servis sağlayıcılardan daha iyi teklifler gelirse iptal ettirebilirim şuan için 15 ine kadar bekleyeceğim dedim ve bu rakamla ilgili görüşmemize müşteri temsilcisi bu şartları ve fiyatı not düştü daha sonra aradığımda ilgili kişiyle tekrar aynı şeyleri konuşmadan kaydedilen not üzerinden taahhütümü yeniletebileceğimi belirttiler.

    Konunun özeti şu yukarıda anlattığım gibi 63TL lik fiyat uygunmudur ? Şimdi normal internet paketleri yaklaşık 59.90 oldğunu düşünürsek fiyat fena değil gibi konu hk. farklı bilgisi olan arkadaşların görüşlerinden faydalanmak isterim herkese hayırlı günler..




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.