Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (808. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.223
Cevap
276
Favori
813.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

    Phangan otellere bakıyorum @muhendisgsm , 10 günlük 10-15 bin arası oteller mevcut , aynı parayı Phuket'te de verilecek sonuçta , siz ne açıdan pahalı dediniz ? Yeme & içme ve kız arkadaş konusunda mı ?

  • Ya da şöyle sorayım , konaklama hariç günde 150 usd yetmez mi ?

  • redfire1976 R kullanıcısına yanıt

    hocam benim görüşüme göre gördüğüm yaşadığım tecrübelere nazaran yorum yapıyorum %100 doğru diyemeyiz bir başkası gelir farklı yorum yapabilir ama phuket bodrum ise samui marmarisdir.


    yani fiyat kıyaslaması da bu ölçüde bence. phukette 1000tl verdiğin otelin kalitesi samui adasındaki otelden çok çok düşük olur. ben dediğim gibi phangan da kalmadım, samui ve tao da kaldım. sizde öyle yapabilirsiniz phangana sabah gidip akşam dönülebilir. yada phangan büyük bir ada partinin yapıldığı sahildekilere değil de kuzeyde yada doğudaki otellere bakın onlar daha uygundur.


    gece hayatı kesinlikle phukete göre daha ucuz ama phuket kadar da hareketli değildir. bodrum marmaris benzetmesi işte. ben phuket 1 kez gittim bana göre tam bir turist kazığı. ama samui cennet bence

  • ozzyken kullanıcısına yanıt

    Eyvallah yine 220 baht vereceğim o zaman yapacak bir şey yok.


    İlla Phuket diyecek arkadaşlar için ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Phuket'te gerçekten gece hayatı, travesti ve fuhuş hariç bir numara yok. Geçen yıl en boşa geçen günlerim Phuket'te kaldığım günlerdi. Phi Phi ve Railay gerçekten tatilin tadına varabileceğiniz yerler. Bu kış ben de kaldığım gün sayısını uzatıp Phi Phi ve Railay'den sonra birer hafta Samui ve Phangan'da kalacağım.

  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler @muhendisgsm Hocam , dün akşam Youtube'dan Full Moon party'lere ve Phangan'a şöyle biraz baktım , bana biraz fazla genç işi geldi. Ben bildiğim yere Phuket'e gideyim diyorum oradan yanıma long time oraları bilen bir kız arkadaş ile adalara giderim diye düşündüm. Nasip bakalım , önce uçak biletini ayarlayalımda , gerisi kolay :)

  • Bana göre Krabi de Samui kadar, işte burda Kişinin ne istediğine bağlı kız gece hayatı Phuket.

    Yok ben kafa dinlemeye denizin sahilin tadını çıkartıcam derseniz kız arkadaşımla derseniz Krabi- Samui.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redfire1976 R kullanıcısına yanıt

    Long time takılcaksan Bumble uygulamasını Öneriyorum. Çok kaliteli ler var , Kalite derken Tayland ın beyaz tenli kızları. Bence phuketten Long time bakma derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar selamlar,

    Daha once ekim ayinda Tayland'a gidecegimden bahsetmistim 2 sorum olacak yardimci olursaniz cok makbule gecer.

    1) Seyahat sigortasi yaptiricam. Covid-19 sigortasi yaptirmam zorunlu mu? Tayland boyle bir yaptirimda bulunuyor mu?

    2) Daha onceki seyahatlerimde ese dosta magnet vb. hediyelik haric herhangi bir urun getirmedim. Tayland'dan alip Turkiye'de satabilecegim bir urun/elektronik cihaz tavsiye eder misiniz? Cok alisveris islerinden anlamam :)

    Herkese simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raskol_85 R kullanıcısına yanıt

    15 yıllık hayatımda yılda en az 2 kere giderim ne pandemi döneminde ne de normal de yaptırmışımdır sigortayı. 1-2 Haftalık tatiller için gerek yok sigortaya .


    sigorta zorunlu değil




    ....

  • dragon_atl D kullanıcısına yanıt

    sigorta zorun değil evet ama zaten sigorta ülkeye girişte zorunlu diye değil acil durumlar için yaptırılır. allah göstermesin tayland da bir hastaneye düşmeye görün donunuza kadar alırlar. ben hayatımda bu kadar pahalı sağlık ücreti olan başka bir ülke görmedim. 10-20$ 'a yaptıracağın sigorta seni belki 1000$ masraftan kurtarabilir


    o yüzden sadece tayland değil yurtdışına çıkıyorsan seyahat sigortası yaptırmadan çıkmak intihar bence. asla atlamam şahsen. nerede başına ne gelir bilemezsin. en basiti düştün ayağını kırdın demi git bir hastaneye ödeyeceğin parayı görünce gözlerin yuvalarından fırlar resmen o derece pahalı

  • Hocam seyahat sigortasi yaptiricam fakat covid 19 ek policeli olanlarin maliyeti daha yuksek bu nedenle covid 19 sigortasi zorunlu mu diye sormustum. Tayland'da siz olsaniz getirip satmak icin elektronii bir urun ya da pc alir miydiniz?

    Tesekkurler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt

    Dediğin e katılıyorum hepsine fakar 1 haftalık tatil için değermi sigorta yaptırmaya ? Orası tabi Kişiyi bağlar.

    2 hafta ve uzun süreli tatilde evet kesinlikle sigorta Şart


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon_atl D kullanıcısına yanıt

    hocam bizim arkadaş pattaya gitti ilk gün motor kiraladı gitti bir araca vurdu kolunda sıkıntı oldu. hastaneye gitti röntgen film ilaç vs derken 500$ yakın para ödemişti. 10$'lık sigorta yaptırmadı diye az hayıflanmamıştı. bence tedbir elden bırakmamak lazım.


    birde bu sigortaların çoğunda sağlık dışında seyahat kapsamı da var. yani uçak kaçırma valiz gecikme yada kırılma sefer iptali gibi durumlarda da güzel teminatları oluyor

  • Uçak biletleri gidiş geliş 20 bin bandına yükselmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Tayland'ta araba kiralayacağım Rezervasyonumuda AVIS 'ten yaptım. 2018 de aynı şekilde aynı firmadan yaptırmıştım gittiğimde.

    Ulusulararası Ehliyet gerekli diye son zamanlarda duyar oldum araştırdım ancak çok gereksiz bir fiyatı var ve kısacık bir tatil için bu ücreti ödemek bana fazla geldi .Bunu almadan sadece düz ehliyetimle gitsem AVIS arabayı bana vermekte sorun cıkarır mı? bu belge artık zorunluluk mudur ? 2018 de aynı şekilde aynı firmadan yaptırmıştım araba kiralamayı bana düz ehliyetim dışında hiçbirşeyi sormamışlardı. bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim

  • herkese merhaba gruptaki arkadaşlarımdan 30 ekim gidişli phuket ve egzotik adalar turu için katılım sağlayacak olan var mı yada bir arkadaşı giden bir üye arkadaşım mevcutmu ? ben bireysel olarak tura katılıyorum

  • Ais'in Grab indirimini kullanan oldu mu? Max 100 bahta kadar %20 indirim yazıyor sitelerinde, 31 Aralık'a kadar geçerli.

  • Tayland hükümeti turizmi canlandırmak için yakında avrupa ülkeleri için vizesiz kalış süresini 30 dan 60 güne çıkartacakmış, ruslar için 90 gün yapmışlardı, bakalım tr de dahil olur inş taylandda akşamlar serin oluyo bu aralar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt

    umarım en yakın zamanda olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raskol_85 R kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de Qatar Airways'le 13 Ekim Cuma Doha aktarmali Tayland'da gittim. Donusum 22 Ekim Pazar'di. 14k'ya almistim bileti.

    Birkac gun Bangkok, sonra Kanchanaburi, en son da Phuket'e gidip ada turu vs yaptim.

    Donuste Doha'da aktarmam 50 dakikaydi  

    Ucak da gec inince 3 dakikayla İstanbul ucagina zor yetistim. Ben yetistim ama valiz yetisemedi :) valiz bir gun sonraki ucakla geldi. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.