Şimdi Ara

tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi güzel kulllanışlı orta seviye bir fotograf makinesi kullanmak istiyorum. o kadar çok yorum var ki vazgeçme noktasına geldim.
    geçenlerde bir müzeye gittim. telefonla çektim resimleri hep. çoğu güzelim kareler heba oldu karanlık, vs. vs. - üzüldüm tabi.

    işin ehli değilim orta seviyelerde birşey düşünüyorum. aile fotografları çekebileceğim, gezilere gittiğimde güzel kalite yakalamayı başarabileceğim, manzara çekebileceğim orta seviye bir ürün istiyorum. fiyat olarak açıkçası çok fazla vermek istemiyorum. dediğim gibi işin ehli değilim beceriksizliğimle makineyi heba etmeyeyim. :) 600-800 sınırları zorlarsam belki 1000.

    canon 550d düşündüm ama ıso ayarı çamur görüntü vs tarzı yorumlar var. emin olamadım. kullanmadığım için fikrim yok sadece okuduklarımın vermiş oldugu kafa karışıklığıyla sizlere danışıyorum. var mı tavsiyeleriniz?







  • meytab M kullanıcısına yanıt
    canon 550d giriş seviyesi makinedir. orta seviye makineler genelde sağlam gövdeye sahip olurlar ve 1/8000 gibi max estantane değerine sahip aps-c sensörlü dslr dır. . başlangıç seviyesi makinelerde maximum estantane 1/4000 dir.
  • D5200 alınabilir.
     tavsiye
  • iso800 üstüne çıkmayacaksanız 550D başlangıç için yeterli olur . yüksek isolarda çok başarılı değil tabiiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.