Şimdi Ara

Taşınmak mı, mevcut evde oturmak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam herkese, Ankara da yaşıyorum ve taşınıp taşınmama konusunda çok kararsız kaldım, bi akıl verin Allah rızası için :) Şimdi durum şu, hali hazırda 1+1 evde kiracıyım, evden ve muhitten çok memnunum. Ancak hemen yandaki boş arsaya yeni bina yapılacak(bayramdan sonra başlayacak dendi) ve oturduğum ev direk o cepheye bakıyor ve başka cephesi yok. Yani bir sene boyunca hem gürültüden hem tozundan toprağından cam açamayacak noktaya geleceğim muhtemelen, özellikle yazın büyük sıkıntı. Kira kontratım nisanda bitiyor ve yeni dönem için eğer devam edecek olursam ev sahibi ile 13500tl rakamına anlaştık. Dediğim gibi bu evden ve konumundan çok memnunum çıkmak istemiyorum ancak bu inşaat beni çok düşündürüyor.


    Bu yüzden de bir süredir ev bakıyorum ve eşyalı eve çıkacağım, mevcutta da eşyalı tutmuştum. Ancak oturmak istediğim muhitlerde zar zor 14500-15000 bandında ve beğendiğim oturabileceğim 1-2 ev buldum. Zaten verebileceğim maks rakam da 15bin daha üstüne bütçem el vermiyor.(kiralar çıldırmış bu arada) tabi taşınmaya karar verirsem emlakçı komisyonu+depozito, ev temizliği, ufak tefek eksikler için masraf vs derken cebimden hiç yoktan 30-35 bin çıkacak, Sevdiğim alıştığım düzen bozulacak, gideceğim yerde gıcık bir komşu olur mu(burada çok memnunum) vs gibi beni düşündüren yanları var.


    Birkaç gün içinde karar vermem gerekiyor ama ne yapacağımı bilemiyorum. Siz olsanız napardınız, bir akıl verin a dostlar. Şimdiden teşekkürler :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir bilişimci atasözü der ki "Bir şey çalışıyorsa dokunma"

  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah hocam çok mantıklı :) ama işte o hemen iki metre ötemde başlayacak bina inşaatı beni feci ürkütüyor. Ctesi pazar çalışmıyorum tatil günlerimde bile sabahın köründe iş makinesi sesine uyanmak, yazın sıcaklarında o toz topraktan dolayı cam bile açamamak.. Bilemiyorum Altan bilemiyorum napcaz :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ara inşaatlar eskisi gibi harıl harıl çalışmıyor. Çekeceğiniz çile bir seneden daha fazla ama daha düşük yoğunlukta olacaktır. Ben çıkmazdim herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.