Şimdi Ara

Taşınabilir dijital piyano (yamaha, p45, konsol...)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese.


     Piyano almak istiyorum. Önceden bir süre kursa gitmiştim. Ancak uzun bir ara oldu. Şimdi kendi kendime biraz ilerletmek istiyorum. Ancak piyano alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda hiç bilgi sahibi değilim.

    Elbette dijital piyano alacağım. Fakat sesi akustik piyanoya yakın olsun istiyorum, çünkü o sesin zevki başka, çok mekanik bir sesmiş gibi olmasın. Çok düşük kalite bir şey almak istemiyorum. Şu an iyi düzeyde çalmasam da yavaş yavaş gelişecek ve bu piyanoyu uzun süre kullanmak istiyorum. şimdi örneğin eğitim klavyelerinden vs alıp ilerde iyice öğrenince normal piyano mu alsam diye düşündüm fakat sonuçta sık sık değiştirilebilecek bir şey de değil. o yüzden şimdiden düzgün bir şey almak daha iyi diyorum. Mantıklı bir fikir mi fiyatlar bu kadar yüksekken bilemiyorum ama her geçen gün de artıyor  ☹


    Konsol piyanolardan mı taşınabilirlerden mi almalıyım ondan da emin değilim. Mesela yamahalara bakıyorum, diğer markaları pek bilmediğim için. Yamaha P45’in iyi olduğunu gördüm, taşınabilir bir piyano. Konsollarda ise ydp s34’ler veya ydp144’ler var ona yakın fiyatlarda.  Görsel açıdan konsol duvar piyanoları önde. Hangisini tercih etmek mantıklı? Bir yandan taşınabilir olması iyi olabilir. Evden taşınma gibi durumlarda rahatlık olur. Ama kalite ses vb açılardan taşınabilirin bir dezavantajı var mı?


    Bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirlerse, piyano önerisi verirlerse çok sevinirim. Ayrıca P45 kullanan varsa da deneyimlerini duymak isterim.


    Çok sağolun.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.