Şimdi Ara

Tarifeleri Değişenler için TTNet Taahhüdünün Ceza Ödemeden Sonlandırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarifeleri Değişenlere, TTNet Taahhüdünün Ceza Ödemeden Sonlandırılması için Dilekçe Örneği



    TTNet A.Ş. “Hoş geldin 9,99” Kampanyası'na katılan abonelerine, ilk 6 ay indirimli kalan 18 ay sabit ücretle hizmetten faydalanabileceklerini belirtmesine rağmen TTNet NETLimitsiz tarifelerine 1/1/2011 tarihinde fiyat artışı yapması nedeniyle Telekomünikasyon Kurulun'dan 5 Mayıs 2012 tarihinde ceza almıştır.

    Bu cezada Telekomünikasyon Kurulu, taahhütlü kampanya sürecinde TTNet, kampanya başında uygulanan tarifelerde ve koşullarda değişiklik yaptıysa ve bununla ilgili abonenin onayını almadıysa, abone yazılı olarak bildirmek kaydıyla hiçbir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh etme hakkına sahiptir, kararını vermiştir.


    Eğer siz de, koşulları sonradan değişen benzeri bir TTNet kampanyasından ceza ödemeden çıkmak istiyorsanız. TTNet A.Ş.'ye yazılı olarak başvurabilirsiniz.


    TTNET Anonim Şirketi'ne

    Esentepe Mah. Salih Tozan Sok. No:16 Karamancılar İş Merkezi D Blok Şişli
    34394-İSTANBUL


    Yararlanmakta olduğum ................ay taahhütlü.................. kampanyasındaki tarifelerin, hizmet almaya başladıktan sonra onayım alınmaksızın artması nedeniyle, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun 5.5.2012 tarih ve 2012/DK-16/207 Numaralı Kararının 2. Maddesinde yer alan

    “2. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan “İşletmeci tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve söz konusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh edebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdürler. Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği’nin 18’inci maddesinin altıncı fıkrasında düzenlenen “İşletmeci tarafından abonelik sözleşme şartlarında abone aleyhine bir değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir.” .........”

    hükmüne istinaden ..........ay taahhütlü............kampanyasına ilişkin Sözleşmemin hiçbir ceza/tazminat ödemeden fesh edilmesini ve sonucundan bilgi verilmesini talep ediyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.