Şimdi Ara

Takla attım - Çekici Rezaleti - (SONUÇLANDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun hocam. Çok üzerine düştünüz herhalde arabanın nazar değmiş olacak yoksa dediğiniz gibi savrulmak pek kolay değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız ve sizin adınıza çok üzüldüm. Okurken icim parçalandı. Ama mala çok değer vermişsiniz. Karım gibi evlat gibi falan çok ağır benzetmeler. Bence şükür edin ve hiç önemsemeyin. Üzülmekte haklisiniz ama abartmayın. Allah sağlık versin mal yerine konur. Gerisi hikaye gerisi boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bence ucuz atlatmışsınız. Şükretmek lazım.

    Sanırım yokuş aşağı inişte, tam viraj noktasında, mıcırlı yolda, ani direksiyon hareketi ve fren kombinasyonu ile arka taraf yoldan kopmuş ve viraj dışına savrulmuş.
    Kontra yapmaya fırsat kalmadan aracın burnu viraj içine kaptırılmış ve takla gelmiş. Bunun için çok yüksek hıza ihtiyaç yok. 30 km/s civarı yeterli.

    Aslında araç çok ezilmemiş görünüyor. Eğer pert edilirse alacağınız para ile böyle bir araç almak için ilave edeceğiniz rakamı hesaplayın.

    Diğer konu, bu aracın illaki Renault Yekili Servisinde mi yapılması gerekiyor.
    Yani sanayide özel bir serviste 4-5 bin liraya halledilecek bir aracı Renault fiyatları ve parça değişimleri nedeniyle pert edilmesi çok yazık olur bu durumda.
    Yani size maliyeti çok daha fazla olur bu şekilde.
    Ben onarım yapılması ve sigortanın karşılamasını tercih ederdim. Bunun için gerekirse aracı özel servise çektirirdim.




  • Altı üstü bir araba değil mi hocam, kendinizi üzdüğünüze değmez. Bu kadar duygusal yaklaşmak, bağ kurmak doğru değil. Ben de aracımı çok seviyorum. Türkiyede en az fazla 5 tane var benim aracımdan. O yüzden daha bir seviyorum. Eşim yeni yeni kullanıyor. Arka tamponu, sol arka çamurluğu, sağ ön kapıyı sürttü son 5 ayda. Hiç umrumda bile olmadı, öyle de kullanmaya devam ediyorum. Arabam komple pert olsa yine hiç üzülmem, asıl üzücü olan ölüm, yaralanma olur. Onlar olmasın yeter.

    Dert etmeyin.
  • geçmiş olsun
    araç zaten takla atmış pert gara ti
    çekicinin vurmasına takmaya değmez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Aracınızın kasko değeri ile güzel bir araç alırsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun.Bu noktadan sonra karar tamamen size kalıyor.İster perte çıkartın uzun süre binmeyi düşünüyorsanız yaptıradabilirsiniz.Kaskonuz olması çok iyi olmuş aksi takdirde sonuç çok daha kötü olacakmış.Her şeyde vardır bir hayır diyerek çok canınızı sıkmayın.
  • Sizi Allah korumuş.Neyseki kaskonuz var mış inşallah perte çıkar yeni bir araç alırsınız kendinize.
  • tepeden mı yuvarlandınız yoksa arac o duz yoldamı takla attı anlamadım soforluk ve hakımıyet bılgınız sanırım oldukca az bu yuzden gelmıs basınıza

    gecmıs olsun asfalt yolda araba surmekle toprak mıcırlı yolda arac surmek tecrube bılgı ısıdır umarım pert fıyatını alırsınız aracın
  • Hocam çok geçmiş olsun . Allah beterinden saklasin . Valla ne hissettiginizi tahmin edebiliyorum . Çok kötü bir his Tekrar geçmiş olsun bu arada hasar 15000 civarı ise araç pert .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun nazarı hocam araçlarınızı bu sitede yayınlamayın resim falan gösterecekseniz çok küçük bölümünü gösterin tamamı nem kapar.

    geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 16 Mayıs 2016; 18:38:45 >
  • Geçmiş olsun, 20.000 liranız cebinizde, kaybınız sadece 3 bin lira ve moraliniz. Gerisi boş, yeni araç bakmaya başlayın :)
  • Süspansiyon değiştirecektim diyorsun sıkıntı ne idi. Ondan dolayı bu kaza olmuş olabilir mi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

    Nedense bu tavan az yüksek araçlar hele reno scenic falan aynı şekil de micira kaptirip takla atmisti. Bir dengesizlik var bu araclarda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Sizlere biseyin olmaması tek tesellimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun bu kadar üstüne titremeniz ve ardından bu kazanın meydana gelmesi gerçekten çok üzüldüm, Allahtan cana gelmemiş, malıda bir şekilde kurtaracaksınız gibi.
  • Çok büyük geçmiş olsun, şükür sizlerde önemli birşey yok. Diğer arkadaşların dediği gibi muhtemelen perte çıkar aracınız.

    Sıkmayın canınızı, neticede dünya malı.
  • çok geçmiş olsun hocam, üzmeyin kendinizi o kadar. Kaskoda varmış madem maddi olarak kaybınız çok büyük olmaz. Tekrar başka bir araç alırsınız sonra.

    Kasko pert ederken fiyat teklif eder sizin aracınızın değeri bu diye. Muhtemelen ilk teklif düşük gelir pazarlık yapın. Aracınızı tamir ettirelim falan diye korkutmaya çalışabilirler kanmayın 15bin hasar varsa o araba direk perte ayrılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Muhtemelen aracınız pert. İlk arabalar çok özeldir. Hurda bile olsa satarken zorlanır insan. Sizin için çok kıymetlidir. Kısmet can sağlığı olsun. Takmayın kafanıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.