Şimdi Ara

Takipçi Satın Al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı: Takipçi Satın Al | Sosyaltrendim Farkıyla Takipçi Arttırma !

    Site Konusu: Takipçi satın al, kaliteli hizmet olmadıkça anlamı olmaz. Sosyaltrendim farkıyla takipçi arttırma için en iyi instagram, tiktok takipçi satın alabilirsiniz.

    Site Alt Yapısı: Kurumsal

    Site Adresi: https://www.sosyaltrendim.com/


    Facebook'un MarketPlace uygulaması sayesinde insanlar birçok farklı kategoride yer alan ürünlerini bu uygulama üzerinden komisyon ödemeden satabiliyorlar. Özellikle ikinci el teknoloji ürünlerinin listelendiği MarketPlace uygulamasına olan yoğun ilgiden dolayı işletmelerde bu uygulamada ürünlerini listelemeye başladılar. Yine Instagram'ında işletme hesaplarına yönelik yaptığı yeniliklerle birlikte işletmeler sosyal medya platformlarındaki görünürlüğünü arttırabilmek adına takipçi ve beğeni gibi hizmetler satın alıyorlar. Anlattığımız bu yeniliklerden dolayı işletmelerin sosyal medya platformlarına entegre olması gerekiyor. Aksi takdirde sıcak satış oranı sürekli olarak azaldığı için işletmeler sosyal medya platformlarından yapacakları satışlarla kar oranlarını arttırabilecektir.


    Sosyal Trendim olarak; Instagram ve TikTok başta olmak üzere birçok farklı sosyal medya platformuna yönelik Takipçi ve Beğeni hizmeti vermekteyiz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.