Şimdi Ara

Tahtadan Ev Yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.

    Hep tahtadan bir ev yapmak istemişimdir. Arsa tapu olaylarına ve maliyet olaylarına girdikçe kafam allak bullak oluyor. 2 adet sorum var.


    1: Köy yoluna giderken sağda solda çok sayıda prefabrik, 1-2 katlı betonarme evler görüyorum, demek ki bu adamlar buradan arsa alıp ev yapabiliyorlar. Böyle köylük yerleşkelerde, en ucuza yarım dönüm yer ortalama kaça mal olur? Ev yapılabilir cinsten bir arazi.

    Giriyorum tapu durumuna arıyorum ev yapılabilir cinsten tapulu arsalara 2-3 milyonluk arsalar çıkıyor. Ya hocam ben köyümden hatta köyümün uzak noktalarindan Ege'nin herhangi bir ücra köşesinden yarım dönümlük yer alicam. Bu kadar maliyetli olamaz ya. Hadi geç yarım dönümü 200-300 metrekare alayım o bile yeter ev için. Bu bahsetmiş olduğum arsa üç aşağı beş yukarı kaç paraya mal olur? Dağlık alan bile olabilir. Yani yok mudur ev yapılabilir cinsten 60-120 bin TL arası 300-500 metrekare arsalar? Mevki: Denizli


    2. Sorum: 80 M2 tahtadan dayanıklı bir evin maliyeti ortalama ne çıkar? Tahtaların en lüksünü ve evin görünümünü muazzam yapmayı düşünmüyorum. Tek düşündüğüm sağlam olması, görüntüsü mide bulandırmayacak kadar olması benim için kafi. Bu 80-100 m² tahtadan evin maliyeti ne olur hocam?

    Allah aşkına bır fikriniz varsa benimle paylaşın kafam çok karışık. Teşekkür ederim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Falanfilanintermilanulan F kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.