Şimdi Ara

Tahminlerinin %85'i gerçekleşen Kurzweil: İnsanlık 2030'da ölümsüz olacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Google insanları dinsizlige yönlendiren büyük bir tuzaktır. Allah'tan gelen bir bilgimiz olmasa bu aptallara neredeyse inanacağız. HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR!

  • Yapay zeka aldı başını gidiyor. Blockchain/kripto aldı başını gidiyor. Küreselciler telaşta. Devletler telaşta. Bir yazılımla yönetim devlet vs. hallolacak. Kendilerini gereksiz kılacak teknolojiler son sürat geliyor. Bi cbdc ye bel bağladılar. Dijital kölelik hayalleri kısa sürecek.

  • android seyfi A kullanıcısına yanıt
    @Pİnhead666 eskidi dediğin şey Kuran-ı Kerimde yazıyor. Dikkat et dinden çıkarsın mazallah.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    isterse dünyanın en akıllı adamı olsun ben Rabbime bakarım! Hadi kaybol! Bilim kilisesinin fanatiği seni!

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Gerçekleşemez nokta. Kuran-ı Kerimde yazıyor. İstediği kadar uğraşsın

  • İslam dini, bilimi ve ilimi destekler. Kurzwell' in öngörüsü şuan için bilinemeyecek birşey olduğu için inanmak ya da körü körüne karalamak doğru olmaz. Bu zamana kadar bilim tarafından açıklanmış bir çok şey Kuran-ı Kerim de geçiyor. Bekleyip göreceğiz ömrümüz yeterse. Ancak bu denli başarılı bir bilim insanının öngörüsü de tecrübesine dayanarak yapılmıştır elbette. Yabana atmamak lazım. Hem ölümsüzlük derken belki de kastedilen şey hastalıkların bitmesi, yaşlanmanın gecikmesi vs. olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki, ölümsüz olduktan sonra ne yapacağız. Ayrıca sanki bedavaya bu teknolojiyi herkese dağıtacaklar. Yapay zekanın yaratacağı işsizlikten vs. de bahsediliyor, insanların bir amaca ihtiyacı olacak. Bu amacı bulamayan ve isşiz kalan (evrensel temel gelir uygulandığını varsayıyorum) insanların ölümsüzlük bir yana ölmeyi istemeleri bile olası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya nüfusunun azaltılmaya çalışıldığı bir devirde, insanlara ölümsüzlük vaad etmek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın tipi çok ölümlü duruyor. Ben ikna olmadım.

  • Zaten nüfus fazlası var neden böyle bir şey icat edilsin, bunu bulan doktor zaten nüfus fazlalığının sorunlarını biliyor olur ve çaktırmadan yok eder, zamanla bir çok doktor buldu ve olay açığa çıktı diyelim bu seferde sadece ultra zenginlere özel olur, ya da bir komisyon kurulur ve bilime yardım kuruluşlarına 100 milyar dolar yatıranlara bu hak tanınır gibi gibi, ama bu icadın bulunması öyle 100 200 senede olacak gibi gelmiyor, çok ilerleyen nesillerde bir kaç bin yıl sonra


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna ateistler bile inanmaz.Hem ayet var ayet her nefis ölümü tadacaktır diye. Rabbimin yarattığı ölüm bile güzel her şey bir nizam içinde yaratılmış. Ölüm olmasa bu kadar insan nasıl yaşayacak kıt kaynaklarla. Böyle bir drumda zaten insanlar birbirlerini öldürürlerdi.

  • Herkes inançlı değil arkadaşlar, siz ölümsüzlük kelimesini kıyamete kadar algılasanıza,

    öyle algılayın da konuyla ilgili de düşünebilin.


    Arkadaşların da vurguladığı gibi, beyin hariç organların tümü çok yüksek ihtimalle yapılabilecektir veya başka türlü sistemlerle beyni besleyebilecektir.

    Beyin ile vücut arasındaki iletişim de bir ihtimal yapılabilir

    ama beynin kendisi yaşlanırsa, çürürse vs öleceksin ( yapay beyin vs olmazsa )


    Benliğimiz ve bildiklerimiz yani beynimiz ileride bilgisayara aktarılabilirse o zaman çok farklı ve uzun yaşamlar mümkün görülüyor.


    Dolayısıyla adamın dediğine çıkıyor kapı, kıyamete kadar bilgisayar olarak yaşamak mümkün olabilir.

  • Bedensel olarak insanları ölümsüz yapabilirse, zamanı durdurabilirse konuşsun. "Yapay zeka ile belleğimiz yaşayacak" bilmem ne, kime ne bundan? Adam ölmüş gitmiş, yapay zeka onu yaşatıyormuş. Peki ölen adamın bundan haberi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2030 biraz erken Ankara'daki moruklar temizlendikten sonra olacaksa olsun.

  • duran bir kalbi çalıştırmak için doğru uygulanması gereken bir prosedür var görünüyor. senin dediğin gibi yapay bir kalbin devreye alınabilmesi için çalışan kalbin fiziksel olarak devre dışı bırakılması gerekir. kriz esnasında sence bu nasıl uygulanabilir? kaldı ki bir kalp durdu mu zaten, onu çalıştırmaktan başka seçenek yoktur. çalıştırılamayan bir kalbin geri dönüşü ise olmaz. kısa süreli duruşlar bile kalp kaslarının hasar almasına sebep olur. elektrik sinyalleri üretimi düzgün olmazsa kalp de düzgün çalışamaz. kalbimizi bağımsız düşünüyor gibisin. bununla ilgili bir fıkra var.  






    " bir vücutta organlar, aralarından birini müdür seçeceklermiş.


    Kalp öne çıkmış demiş ki "kanı pompalayan benim, ben olmazsam hiç birinize kan gitmez, müdür ben olmalıyım".


    Ardından beyin çıkmış, "vücudun tüm fonksiyonlarını ben yönetirim, otur derim oturur, kalk derim kalkar, müdürlük de bana yakışır."


    Derken sırayla akciğer, dalak, mide, bağırsak hepsi çıkmış itiraz etmiş ben olacağım diye... En sonunda da göt çıkmış demiş ki "hayır bence ben olmalıyım, siz bu işi beceremezsiniz" beyin buna gülmüş "sen kim oluyorsun lan, otur oturduğun yerde"


    derken beyin müdür seçilmiş. ertesi gün vücut yemek yemiş, göt de dışarı atılmasını engellemeye başlamış. vücut zorlanıyormuş, göt geçit vermiyormuş bir türlü...


    bakmışlar olacak gibi değil, götü müdür yapmışlar. o gün bugündür bütün götler müdür olmuş..."



    https://forum.paticik.com/topic/3813398-mudur-fykrasy



     





  • Nostradamus, Baba vanga, eskidi artık Kurzweil verelim abime yeni cıktı bak yapay zeka falan da var.

  • Bazı cahiller yine başlamış kuran da yazmıyor Allah billah din iman diye.lan bilime inanmaya inanmaya ülkeyi batırdınız cahaletinizle ülkeyi teksasa çevirdiniz yetmedimi lan.elin insanları nelerle uğraşıyor bizim mallar neler diyor.alın size erduğan cı kafalar

  • Desene ülkedeki depremi bile alkole, zinaya bağlayan herşey allahtandır deyip başı sıkışınca dua eden, yılın 364 günü her haltı yiyip kadir geceleri yada kandil akşamları tüm günahların silineceğine inanan kesimin temizlenmesi için 7 yıl daha bekleyecez

  • Bu başlık altında bu konuyu bilimsel olarak tartışamayıp "ayetler var ayetler" diyen grubun şu videoda ki arkadaşın düştüğü durumdan hiç bir farkı yok.



    Tengiz Türkyoutube
    Bilimin Karşısına Arapların Yazdığı Ayetleri Koyan Türkiyeli Araplar.
    https://www.youtube.com/watch?v=8FwiGqTYGQ0
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.