Şimdi Ara

Tablet Tavsiye (Chuwi HI8 - Teclast X80 - Onda V820W)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 200,00 TL civarları bir tablet arıyordum. Vestel, Homatech v.b. gibi ucuz modeller... Daha sonra araştırırken Çin malı olan bu ürünleri gördüm. Alan, kullanan bayağı var gibi.

    * Chuwi HI8
    * Teclast X80
    * Onda V820W


    Bunlar özellik olarak birbirine yakın gibi görünüyor. Çok detaylı bilmiyorum tabi. Ayrıca fiyatları da birbirine yakın gibi. 80-90 $ civarları. Acaba hangisini tavsiye edersiniz?

    Bir de bunların Pro, Plus gibi modelleri var. Bunların da mesela ne gibi farkları var? Kullananlar, alanlar, bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim...



  • 1920x1200 çözünürlükteki (1200x800 tabletleri almayın mümkünse)
    z8300 14nm işlemci (z3735 f gibi 22nm işlemcileri almayın şarj düşmanı)
    2gb ramli herhangi bir model olabilir.

    ek olarak bağlantı noktalarının fazla olması faydanıza hocam.

    Almadan önce araştırmak gerek bazı modellerin kronik sorunları var. Şarj sıkıntısı, ekran glare sorunu ve ekranın bazı noktalarında(genelde kenarlada) dokunmatiğin hassas çalışmaması gibi.

    teclast x80 pro ve cube iwork 10 kullanıcısıyım. Cube ile alakalı hiçbir şikayetim yok ama teclastta tek sıkıntı şarj ederken kullanamamak tek otg çıkışı var. (Y otg usb almayı düşünüyorum)

    chuwi hi8 pro veya teclast x80 pro önerebilirim 80-90$ civarındalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 20 Haziran 2016; 18:52:13 >
  • Z3735 şarj düşmanı olmaktan çok uzak bir işlemci. Chuwi hi8 pro kullanıcısı olarak kesinlikle önermem. Pil ömrü inanılmaz kısa. Şarj olma süresi kullanım süresi eşit neredeyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bratishka

    Z3735 şarj düşmanı olmaktan çok uzak bir işlemci. Chuwi hi8 pro kullanıcısı olarak kesinlikle önermem. Pil ömrü inanılmaz kısa. Şarj olma süresi kullanım süresi eşit neredeyse.

    chuwi hi8 kullanmadım ama banggood yorumlarından okuduğum kadarıyla dediğiniz gibi çoğu üründe battery konusunda şikayet etmişler, z3735f işlemciye sahip hometech w10 kullanmıştım bir ay kadar bataryası 7000mAh olmasına rağmen şarj dayanmıyor ve işlemci aşırı ısınıyordu.

    cube iwork10 önereceğim arkadaşa ama bütçesini aşıyor.

    ek olarak teclast x80 pro nun wifi çekimi o kadar iyi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 20 Haziran 2016; 21:01:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bratishka

    Z3735 şarj düşmanı olmaktan çok uzak bir işlemci. Chuwi hi8 pro kullanıcısı olarak kesinlikle önermem. Pil ömrü inanılmaz kısa. Şarj olma süresi kullanım süresi eşit neredeyse.

    Peki ne önerirsiniz? Bu fiyat civarlarına ne alınabilir?
  • bende öneri bekliyorum,
    türkiyeden casper n220 veya t9w falan mı alsak ki ya
    garantili ve klavyeli hem
  • Bazen cihazlarda can sıkıcı sorunlar olabiliyor, bir de bu tip cihazlarda klavye olması çok işe yarıyor yine de incelemelere ve kullanıcı yorumlarına bakmadan cihaz almamak lazım, full hd ekranları çokda kriter olarak belirlemeyin, yani bu boyuttaki cihazlara 1280*800 de gayet yeterli , hem gereksiz yere bataryayı sömürmemiş olur, casper n220 kullanıcısı olarak soru varsa alabilirim
  • Cube iwork8e göz atabilirsiniz gümrüğe takilabiliyor yalnız bu aralar. iki arkadaş aldık benimki takıldı ve eve yazı geldi değer tespiti yapılamadığı hakkında fakat arkadaşınki geçti şans işi biraz da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 9 Temmuz 2016; 11:21:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuwi Hi 8 Pro nasıldır ?
  • Hi8 tavsiye etmiyorum panel sıkıntısı var. Pro olanında düzelttilerse bilmiyorum. Teclast daha iyidir kalite anlamında. Onda hakkında bilgim yok.
  • Arkadaşlar sizce teclast x80 plus mi hi8 mi biri 73 diğeri 75$ cpu karşılaştırmasıhttp://cpuboss.com/cpus/Intel-Atom-x5-x5-Z8300-vs-Intel-Atom-Z3736F yorumlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuwi oglum kullandı paneli kotu ama cok iyiydi. Anakartı yandı tamir edemedik. Dandik duruyordu. Teclast x80 pro aldım makina aynı chuiwi ile ama 3 ay oldu tık demedi bundada sorun sadece android kuralım dedik beceremedik. Androidede sd kartı tanıtamadık tanıtsak windows u silmeyecegim ama olmuyormus herhalde. Teclast tan sasmayın kalitede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.