Şimdi Ara

T200 ü olanlar lütfen bir bakın acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende 1ay önce t200 aldım.tuş kilidi devrede iken no ya 10 sn basınca kapnıyor.sizde de böyle bir durum varmı.bir yerlerden yazılım yükseltince bu sorunun ortadan kalktığını duydum.aranızda yazılım yükselterek veya başka bir yolla bu sorunu ortadan kaldıran varmı.bunu soruyorum çünkü t200 ü dün genpa nın teknik servisine götürdüm.telin tüş kilidi devredeyken no ya 10 sn basınca kapandığını söyledim.fakat oradaki sekretermi teknik eleman mı olduğunu anlayamadığım geri zekalı görevli bana bunun normal olduğunu söyledi.ben biraz üstüne düşünce telefnu mecburen aldı.bu akşam telin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için servisi tekrar aradım oradaki aynı görevli bana telofonumda bir kusur olmadığını söyledi.sınavım başladığında görüşmeyi kesmek zorunda kaldım.yarın kendim gideceğim servise.gelde sinir olma ya.
    Ama şimdi bana söyleyin.aranızda t200 ünde benimki gibi bir kusuru olupta yazılım yükselterek veya serviste herhangi bir şekilde bu kusuru düzeltilmiş olan varmı.







  • Seni anlıyorum sorunun varda neden 3 tane birden topic açıyosun bide telefon tuş kilidindeyken ne diye 10 saniye no ya basiyosun Allahim Yarabbim ya neyse bende t65 kullanıyorum pili çıkmadığı için no ya 10 SN basınca telefon resetleniyo yani pili çıkarmış gibi oluyo bu telde olan bi özellik..
  • no ya keyfimden basmıyorum cebime koyunca veya çantaya koyunca bir şekilde no tuşu basılı kalıyor.cebime, çantaya koyuyorum 15 dakika sonra çıkarıyorum bakıyorum ki telefon kapanmış.
    3 topic e gelince submit yaptığımda script error hatası verdi topic çıkmadı, sonra üçü birden çıktı.
  • bir de T200 ü olanlar tuş kilidi devredeyken no tuşunu 10-15 saniye basılı tutup deneyebilirmi.kapanıp kapanmadığını buraya yazarsanız bu problemin bütün T200 lerdemi yoksa sadece bazılarında mı olduğunu anlamış olacağız.bazılarında bu problem varsa demekki bana kusurlu teli satmışlar.direk değiştirmelerini isteyeceğim.
    cebine, çantaya koyuyorsun kapanıyor ya hangi telde böyle bir kusur var.denemedim ama değil cebine kılıfına bile koysan no tuşu bir ara basılı kalabileceğinden gene kapanır benim bu t200.bir de kız bana telefonunuzda bir kusur yok diyo ya keriz mi zannediyor bunlar bizi. 211 milyon verdim o tele ben.
  • arkadaş bende de o dediğinden oluyor denedim benimki de kapandı ama ben o kadar üzerinde durmam bu konunun
    selamlar...
  • O telefonun özelliği skystar benim t65 dede var bu normal bişey...
  • t200 ve çoğu ericssonun ortak özelliği.

    telefonun no tuşuna 10sn basık tutunca

    telefon kendini resetler.

    bütün t200 lerde böyledir bu..

    ama versiyon yükselterek sorunun çözülüp çözülemeyeceğini bilemem...
  • dün telefonu teknik servisten aldım.yeni yazılım yüklemişler sadece ve aynı problem devam ediyor.ben bu t200 ü hem gprs hemde günlük kullanım için almıştım .gprs si fena değil ama günlük kullanımda cebe,çantaya koyunca kapanıyor buda sinir bozucu.
    neyse kız ericssonun telofon nosunu verdi birde orayla görüşeceğim.
    BİRDE şunu söyleyeyim benim tel genpanın ve tayvan malı ,pilide çin malı.yani en ucuz memleketlerin malı..kvk nın ki de tayvan malımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.