Şimdi Ara

''SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (dxgmms2.sys)'' Mavi Ekran Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Asus X550JX model cihazımda oyun oynarken bir süre sonra mavi ekran verip bilgisayar yeniden başlatılıyor. Mavi ekran Hatasında tam olarak SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (dxgmms2.sys) olarak yazmakta. Cihazın Driverları güncel yeni formatlandı zaten. Nvidia'nın güncel driver kurulumunu da yaptım ancak sonuç yine aynı. Sorunu nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sorunu çözdüm. Bu şekilde bir sorun yaşayan olursa diye çözümümü yazıyorum. DDU (Display Driver Uninstaller) isimli program ile hem intel hd graphics hemde nvidia sürücülerini kaldırttım. Gerçekten tamamen temizliyor sonrasında üretici sitelerinden en son driver sürümünü indirip kurdum. Sorun çözüldü. Sorunsuz oynanabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp-bykrm kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını yapmıştım, işe yaramış görünüyordu, ancak 3 hafta sonra yine hortladı, bilgisayar saatlerce çalıştıktan sonra tam kapatacakken oluyor, dikkat ettim uyku modundan kendiliğinden çıktığı zaman bu mavi ekran hatası daha sık ortaya çıkıyor.
  • Asuslarda ilk zamanlarda bu hatalar meydana geliyor. Bede de x550vx modeli var ancak aylardır mavi ekran hatası görmüyorum. Kesinlikle windows ve ekran kartı güncellemeleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum bu durumun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverların uyumsuzluğundan kaynaklı tamamen. Sistem güncellemeleri bile bazen çakışma yapıyor. Şuan ben sorunsuz kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.