Şimdi Ara

Symbian'dan Vazgeçtim Android Telefon İstiyorum Ama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiend

    Benim Wave II'den önceki telefonum Nokia N95 8GB'ydi ve telefonum bozulduktan sonra yine Symbian'lı (hatta illa Nokia) arar olmuştum. Sonradan da senin gibi karar değiştirip diğer telefonlara baktım (iyi ki de değiştirmişim, geç bile kalmıştım). Daha önce deli gibi Nokia fanatiğiydim. Wave II ile tanıştıktan sonra artık Nokia'nın adını bile anmaz oldum.
    Ben de son olarak Wave II ile Ace arasında kalmıştım ama araştırma yaptım ve donanım bakımından Ace'den çok üstün olduğu için bu telefonu aldım. Şimdi sen gidip de Ace alırsan (ki Ace'yi de düşünmüyorsun sanırım) donanım bakımından düşük bir telefon almış olacaksın ve Android'in asıl faydasını donanım düşük olduğu için göremeyeceksin. Yani Android'in bir faydası olmayacak. Onun dışında Bada alırsan (ki Bada zaten neredeyse Android gibi, zaten Android ile temelleri aynı) çok daha güçlü bir donanıma sahip olmuş olacaksın ve Android'te aradığın çoğu uygulamayı zaten Bada'da da kullanabileceksin. SamsungApps.Com'dan uygulamaları indirebilirsin. Eğer bütçen Wave II için uygunsa düşünmeden Wave II al. Ama o kadar bütçen yoksa bir şey diyemem, Huawei IDEOS X5'i düşünebilirsin. Ama aslında Gittigidiyor'da Wave II'yi (paralel ithalat olarak) Huawei IDEOS X5 fiyatına bulabilirsin. Wave II'yi düşünürsen Bada 2.0'ın eylül gibi çıkacağını da unutma.
    Bu arada yine belirtiyim, dokunmatiklerde ekran boyutu çok önemli. En az 3,5 inç almanı tavsiye ediyorum. Yani Gio'yu düşünme. Bütçen düşükse alabileceğin en iyi telefon Huawei IDEOS X5. Aynı zamanda Huawei IDEOS X5'te çözünürlük de yüksek; Wave, Wave II, Galaxy S I ve Galaxy S II'deki çözünürlüğe sahip. En azından kağıt üstünde öyle, gerçekten aralarında muhakkak fark olacaktır.

    (Şu anki, fiyatıyla Hepsiburada'da Wave II, Ace'den 10 TL daha pahalı. Ama bu, Wave II'nin indirimli fiyatı. Ben nisanda Wave II'yi Teknosa'dan 899 TL'ye almıştım.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946)

    Son karar senin tabii ki.



    İnan mesajını okumadan önce ace yi aldım şu an ace im var :) yazınız için çok teşekkür ederim fakat ben androidi ve özellikle de samsung u kafaya koymuştum neden gio değilde ace aldın derseniz ekranı ve arka beyaz kapağı :)




  • Hayırlı olsun arkadaşım.
  • Teşekkür ederim :)
  • millettteki ideos x5 hevesi nedir anlamadım. Ucuz çin telefonlarından fazla bi farkı yok bence.. İlk zamanlar dokunmatik, tv li filan çin telefonları çıkarken herkes merak sarardı sonra bozulmaya başlamadımı alanların elinde patladı... Bu huawei ideos x5 te öyle olucak bence... paranız varsa kaliteli telefon alın, yoksa almayın bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.