Şimdi Ara

Swordsman Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Bir kaç arkadaş Swordsman online'a başladık. Oyun gayet zevkli ve sinematik bir konusu var. 10 farklı sınıf seçimi yapabiliyorsunuz. Daha önce silkroad, knight, jade dynast ve forsaken world gibi mmoları oynayanlar tarafından sevilecek bir oyun. Eğer oyuna başlamak isterseniz Gauntlet Serverinde GoLGeMaN nickim akşam saatlerinde online oluyorum. her türü yardımcı olabilirim. :)



  • Sıradan f2p oyun rift swtor dc universe varken vakit kaybı.
  • Sevdiğiniz tarza göre değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu baya bi araştırdım tam aradığım tarzda bi oyunda kullandigim PC bu oyunu kaldirmi low da 40 FPS kadar alsam yeter (dell inspiron 1545)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 güne önce 2 arkadaş başladık. İlerlemeli pc oyunu gibi sürekli görev.Sağ tık falan filan. Tamam grafikler gerçekten güzel ama bana kalırsa oynanabilirlik yok.
    3 saat oynadık sildik. Oyunun boyutu yüksek ona göre indirin.
  • Sen oynamayı çözemediğin için öyle olmuş. Arena. instance. event. vs bir sürü aktivite var ki arena çok iyi.

    hamit oyun launcherinde uyumluluk modu vs var oynayabilirsin.
  • golgeman_28 kullanıcısına yanıt
    Arenası berbat her karaktere vermişler stun skilli vuran kazanıyor sun and moon daki stun atma skilli berbattı herkes kesiyordu rahat bloklanıyordu.Artık Wow gibi rift gibi yürürken vurabildiğin hızlı oyunlar var aion gibi akıcı dövüşebildiğin oyunlar varken swordsman itici geliyor ama her arc oyununda olduğu gibi skill efektleri güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Şubat 2015; 13:44:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Arenası berbat her karaktere vermişler stun skilli vuran kazanıyor sun and moon daki stun atma skilli berbattı herkes kesiyordu rahat bloklanıyordu.Artık Wow gibi rift gibi yürürken vurabildiğin hızlı oyunlar var aion gibi akıcı dövüşebildiğin oyunlar varken swordsman itici geliyor ama her arc oyununda olduğu gibi skill efektleri güzel.

    Arena berbat diyemem ben tabiki bu oynayışa göre ve kullandığın sınıfa göre değişir. Bi shaolin ile arenaya girersen zevk alamayabilirsin. Ben mesela E'mei kullanıyorum gayet memnunum. Stunlara gelecek olursak evet bir adaletsizlik olduğu kesin ama kaybedisi buna bağlamak saçma. Arenada kilitlenip vurma olmadığı için kendini stunlardan kaçırabiliyorsun.

    Skill efektleri Jade'de daha iyiydi swordsman'e göre ama dediğim gibi oyun ile ilgili fikir genel anlamda değişir. Senin oyundan zevk aldığın öğelerle benimkiler farklı olabiliyor.




  • Beyler indirmeye değer mi oynayanı var mı ?
  • Ben 45 lvl oldum. 40 lvlden sonra asıl heyecan başlıyor. İnstance. Dungeon. Enevt. Arena vs bir sürü olay var. en sevdiğim olay guild olayı. Guild kurmak karışık ama eğlenceli. Kendisine ait bir kaleniz oluyor. npcleriniz ve özel görevleriniz. Oturup sabaha kadar mob kesmenize hiç gerek yok hatta görevler dışında mob hiç kesmeseniz de olur. Şu an tr'de bir rehber olmadığı için karışık geliyor ve çoğu kişi oyunu başında bırakıyor. Biz bir kaç arkadaş oynayıp rehber hazırlıyoruz. oyunmuptelasi.com'da da takip edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golgeman_28

    Ben 45 lvl oldum. 40 lvlden sonra asıl heyecan başlıyor. İnstance. Dungeon. Enevt. Arena vs bir sürü olay var. en sevdiğim olay guild olayı. Guild kurmak karışık ama eğlenceli. Kendisine ait bir kaleniz oluyor. npcleriniz ve özel görevleriniz. Oturup sabaha kadar mob kesmenize hiç gerek yok hatta görevler dışında mob hiç kesmeseniz de olur. Şu an tr'de bir rehber olmadığı için karışık geliyor ve çoğu kişi oyunu başında bırakıyor. Biz bir kaç arkadaş oynayıp rehber hazırlıyoruz. oyunmuptelasi.com'da da takip edebilirsiniz.

    İnstance dungeon her oyunda var zaten wow oynarsan mesela bir sürü farklı zindan giriyorsun ben ilk seviyelerde her seferinde farklı zindan gelince şaşırmıştım.Pvp yoksunu bir oyun oynanıştan kaynaklı.Rift'teki , Wildstar'daki gibi yürürken vurma olayı yok çok hantal oynanışı var.Guildlerin base olayı forsaken world tede vardı.Mob kesmek onda da exp vermiyordu günlük görev veya zindan ile kasıyordun ama moblarda skill gibi farklı şeyler kasılıyordu.

    Swordsman görselliğiyle güzel skill efektleri iyi ama oynanış ve skill sistemi kötü.Uzun süre oynanacak bir oyun değil bende 40 ı geçtim neverwinter bundan daha iyidir ama neverwinter da p2w.




  • valla ben arena sistemini beğendim. Daha önce jade dnasty'nin pvp sistemini kötülemiştim ama bu iyi. Bazısınıflar tabiki stunlar vs ok dengesiz olmuş ama akıllı onayarak o dengeyi kurabiliyorsun. Dungeonlara öyle her lvlde giremiyorun 50+ olman lazım. instance'larda da seviyeler var. Ama dediğim gibi sen kartal sürmeye alışmışsın ben şahin fark bu :)
  • bu arada skill sistemi kötü demişsin ama bir sürü skill alternatifi var. 50'de ayrı bir skill penceresi açılıyor. Sınıfına göre skill öğrenebiliyorsun ekstra'dan vs vs.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.