Şimdi Ara

SWF oyunları sitemde düzgün çalışmıyor lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar

    Ben bir takım programlarla internetten indirdiğim swf formatindaki oyunlari siteme yüklüyorum fakat oyun tam olarak açılmıyor yani yüklenmiyor.

    Ama swf dosysaını indirdiğim sitelerde gayet güzel çalıoşıyor bu oyunlar örneğinhttp://www.oyundo.com/oyun.asp?ou=simsek+mekkuin sitesinde gayet güzel çalışırken benim sitemdehttp://www.mekkuinoyunlari.com/oyna.asp?oyun=15 oyunun sadece hız göstergesi şeklindeki yükleme ekranı gelip duruyor.

    Birkaç yere sordum yapımcı kısıtlama koymuş diyorlar ama çö<üm sunmadılar

    Yapımcı kısıtlama koymuşsa bu sitedekihttp://www.oyundo.com/oyun.asp?ou=simsek+mekkuin niye çalışıyor adam nasıl düzeltmiş bu sorunu ?

    örneğin ben bu sitedekihttp://www.oyunskor.com/game.php?file=39074 oyunu da swf indirici birkaç programla indirp siteme yerleştirdim (ki boyutu gayet büyüktü) ama benim sitede yine oynatmadı ama sitede bulunan hazır bir iki oyun oynanıyor yani sorun yok, script yapımcısına sordum scriptle ilgili değil.

    Ben bu swf formatında indirdiğim oyunları bilgisayarda örneğin flas 8 portable programıyla açıyorum yine oynatmıyor tam olarak.

    Umarım anlatabilmişimdir arkadaşlar günlerdir bu sorunla uğraşıyorum gözlerim mahvoldu lütfen yardım edin. Bi yolu olmalı arkadaşlar sitelerinde bu oyunları oynatanlar oyunu kendileri yapmış olacak değil ya.

    yardımlarınızı bekliyorum







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.