Şimdi Ara

SUZUKİ Grand Vitara Sevenler Buraya (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.032
Cevap
50
Favori
810.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtnrkl

    nasil hocam memnun musunuz? Izlenimlerinizi aktarabilir misiniz?

    yakıt 6 ila 7 lt arası yakıyor. direksiyon biraz sert . uzun yolda yormuyor, motor için her 20 bin km de enjektör temizleyici kullanmak gerekiyor 1.5 ddci 287 bin km kullanan birisi olarak aldığım araçta bu eksiklik vardı. MEGANE 2 ile kıyaslarsak iç genişliği neredeyse aynı fakat araç yüksek kesinlikle güvenlik hissi veriyor. Megane 2 de soyulan veya honda crv de soyulan iç yüzey bu raçta oluşmuyor. Ayrıca yürüyen tank gibi birşey. Eşinize çocuğunuza değer veriyorsanız bu tür araç almak mantıklı , motor çok güçlü fakat bazen tepelerde yığılmak zorunda kalıyor vites küçültüyorsunuz, 2016 polo Alstar (özel üretim ) ile karşılaştırsak konfor bu araçtan az süspansiyonlar sert kalıyor. Ama rahatsız etmiyor.

    2009 grand vitara 1.9 dds güvenlik hissi çok yüksek, Karadeniz gibi dağlık bölgelerde çok kullanışlı, duruşunda iç kalitesinde asalet olan bir jeep, nasipse ilerdeki planım poloyu satıp otomotiğine geçip bu aracı satıp ailemi güvenle emanet etmek. almıyacağım araç ise kesinlikle suv




  • yakıt 6 ila 7 lt arası yakıyor. direksiyon biraz sert . uzun yolda yormuyor, motor için her 20 bin km de enjektör temizleyici kullanmak gerekiyor 1.5 ddci 287 bin km kullanan birisi olarak aldığım araçta bu eksiklik vardı. MEGANE 2 ile kıyaslarsak iç genişliği neredeyse aynı fakat araç yüksek kesinlikle güvenlik hissi veriyor. Megane 2 de soyulan veya honda crv de soyulan iç yüzey bu raçta oluşmuyor. Ayrıca yürüyen tank gibi birşey. Eşinize çocuğunuza değer veriyorsanız bu tür araç almak mantıklı , motor çok güçlü fakat bazen tepelerde yığılmak zorunda kalıyor vites küçültüyorsunuz, 2016 polo Alstar (özel üretim ) ile karşılaştırsak konfor bu araçtan az süspansiyonlar sert kalıyor. Ama rahatsız etmiyor.

    2009 grand vitara 1.9 dds güvenlik hissi çok yüksek, Karadeniz gibi dağlık bölgelerde çok kullanışlı, duruşunda iç kalitesinde asalet olan bir jeep, nasipse ilerdeki planım poloyu satıp otomotiğine geçip bu aracı satıp ailemi güvenle emanet etmek. almıyacağım araç ise kesinlikle suv




  • mbfatih M kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler de sondaki not alakasız olmuş anlamadım 'almıyacağım araç ise kesinlikle suv'
  • Merhaba,

    2004 model 5kapı 2.0L otomatik arayışındayım.
    Offroad klubu ile gezilere katılıp , ayrıca asfalt da da çok kullanacağım. artı ve eksilerini duymak isterim kullanıcılardan ayrıca alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?
  • Bu hafta 1300km yolculuk yaptim klima hep acikti hatta bazen klima acik aracta park halinde bekledim klimasi super (daha once klimali linea ve fiornio kullandim onlardan iyiydi) yolculugun bir kismini virajli dag yoolarindan geldim yakitta arac beni uzmedi sanirim katalog degeeinin altinda yakti (hiz yapmadim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freebirdx F kullanıcısına yanıt
    Selam , SUV aracım için kış lastiği (kışın haftasonları erciyese gidiyoruz) ihtiyacım bulunuyor onun dışında adana da yaşıyorum lakin yol dışına da çıkmıyor değilim %30 oranında sahil hafif arazi ormanlık yol tecrübelerim oluyor , michelin latitude cross lastiklerini inceliyorum fakat kullanım açısından tecrübem yk her anlamda ihtiyacımı karşılarmı değerli tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim.
  • Gecenlerde bacanaga tirmandigim bir dagi gosterdim onda da otomatik vites subaru var deneyelim dedi denedik subaru beni sasirtti cikamadi (hep youtube da videolarini izlerim her yere cikar) subaru sahibi moreli bozulup golgeye cekti suzukiye binip devam ettik....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupkaratas255 -- 14 Eylül 2017; 22:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç tavisyesi istediğimde, bu forumda olsun farklı forumlarda olsun subaruyu öneren çok oldu, ama bana hiç bir zaman bir suv olarak gözükmedi araç, kartalın 4*4 japon versyonu gibi bu söylemim 2008 e kadar olan modeller için geçerli)
    2009 model sonrasına gücümüz yetmedi

    G.Vitara Subaruya oranla çok daha iyi arazi performansına sahip, iki aracıda kullanmadım, denemedim ama araç alımı öncesi çok video izledim. G.Vitara her zaman önede oldu




  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sur-oto-otoport-dan-2008-suzuki-vitara-4x4-at-97km-fiyat-dustu-467893956/detay


    linkte ki araç için düşünceleriniz nedir?birde bagaj hami 398 lire olarak yazıyor; şayet LPG tankı da bagaja monte ise neredeyse hiç bagaj kalmıyor???
    Bagaj hacmi için 398 litre doğru mu yoksa daha mı geniş??

    2 çocuk var 398 litre bana yetmez...en az 450-500 litre bagaj hacmi olsun isterim...




  • Herkese iyi günler 2009 1.6 grand vitara sahibiyim aracım direksiyon yağı azaltmaya başladı ve kırmızıda dururken frene bastığımda veya farları açtığımda araçta titreme yapmaya başladı daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı .
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    merhabalar.. carbon clean uygulamasından fayda veya zarar gördünüz mü?teşekkürler
  • Vethekbenli V kullanıcısına yanıt
    Hissedilebilir belirgin bir fayda görmedim. Zaten motorda sorun yoksa, bir fayda hissedilmesi de beklenmemeli. Periyodik yağ değişimi gibi düşünülebilir. Motor sağlığı açısından yararlı olduğu söylenir, 50-60 bin km'de bir, güvenilir bir serviste layıkiyle yaptırılmasında fayda var.
  • merhaba. Bende 1.6 2011 Grand vitara aldım.
    İlk kalkış sırasında debrajı ayağımdan hızlı bırakınca ve sağa sola sert dönüşlerde arkadan takır takır kısa bir süre ses geliyor ve birdaha o ses gelmiyor. Acaba başına bu şekilde bir arıza gelen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Bende maşallah bişi yok belki 1,6 ların sistemi farklıdır umarım kullanan veya usta biri cevap verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, grand vitara almayi dusunuyorum, siz kullanicilara sormak istediklerim var



    1. 2000 motor lpg ye uyumlu mu ve ne kadar yakiyor



    2. Bu aracin kronik bir sorunu var mi?



    3. Alirken neye dikkat etmek gerekir



    4. 2000 motor performansi iyi mi veya 1.9 dizel mi tercih edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 motorlarınki farklı donanımlı hepsinde esp yok 1.9 olanları full donanımlı olarak tr ye geldi bende 1.9 var uzun yolda 7lt civarı basmazsan altına düşer 130 üstüne çıkarsan 8lt üstüne(100km de) çıkıyor

    Dizelde otomotik seçeneği yok 180 e kadar hız olarak çıkabilir

    Benzinlide performans nasıl bilmiyorum ama tüplü görmüştüm takılıyor yakıtını bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru ile karşılaştıran olmuş. iki araçıda kullandım yıllarca bindim. Çekiş sistemi olarak Dünyada ilk sırada Simetrik awd gelir. Ayrıca yol tutuşu da bariz derece üstündür subarunun Sebebi ağırlık merkezi ve boxer motor. Grand vitara da işe aktarma organları ve şanzıman üstün gelir. Acak Unutulmaması gereken tek konu benimde kendime edindiğim bir söz " Lastiğin Tuttuğu kadar yoldasın " ... Lastiğinizin dişi tutar tırmanırsın veya yolu tutar yoldan çıkmazsın .. çekiş sistemleri ondan sonra devreye girer
  • Tek kapı Grand Vitara düşünüyorum 2011 model. Düşüncelerinizi merak ediyorum sevgili üyeler. LPG ile şehir içinde kaç litre yakariz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar Suzuki Grand Vitara Yedekparçaları
    orjinal Yan Snayi Çıkma Yeni parçalarında Yardımcı Oluruz
    İstanbul Bostancıda Olan Yerimiz Türküye nin Her yerine adrese Teslim Kargo ile Hizmet Vermekteyiz. Suzuki Çakır Oto Yedek Parça Çıkma Şanzıman Defransiyel Motor piston kol Krank Mili Aks airbag tampon far kapı vs. gibi bir çok ürünleri çıkmasını bula bileceğiniz resimli sitelerimiz bulunmaktadır




    https://www.cakirotoparca.com/Suzuki Çakır Oto
    ve diğer sitemiz


    https://www.suzukiotoparca.com/Suzuki Oto Parça SUZUKİ Grand Vitara Sevenler Buraya




  • apollo2121 A kullanıcısına yanıt
    Selamlar,sayın Brave heart, ben de geçen hafta 2. elde bir 2010 model LPG takılmış 5k Grandvitara aldım.Satıcı güvenli biri olmasına karşın yine de Expertiz de yaptırdım,sorun çıkmadı.110.000 km de ,şimdilik yorumları okuyarak aracı tanımaya çalışıyorum ama sanırım 1 hafta da ancak okuyabileceğim,özellikle sizin yorumlarınız çok hoşuma gitti,teşekkür ederim.Önerebileceğiniz iyi bir özel servis varsa memnun olurum,konum Antalya.
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.