Şimdi Ara

Suriye'den son dakika gelişmesi! Beşar Esad saldırmaya başladı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşşar Esad rejimi ve İran destekli yabancı terörist gruplar, Halep'in İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içerisindeki batı ve güney kırsalına kara saldırısı başlattı. Sivillere ait yerleşim alanları yoğun bombardıman altında..


    Saldırı altındaki yerleşimlerden, Türkiye sınır hattına yakın bölgelere göç başladı. Hedef alınan bölgede, Halep ile Lazkiye'yi bağlayan ve Halep, Hama, Humus ile Şam üzerinden Ürdün'e uzanan stratejik M5 otoyolu bulunuyor. Esad ordusu ve İran destekli yabancı terörist gruplardan oluşan rejim güçleri karadan Halep'in batı ve güneyindeki sivil yerleşimler ile muhaliflere ait cephe hatlarını yoğun bombardımana tutuyor.

    Kaynak :https://www.internethaber.com/suriyeden-son-dakika-gelismesi-besar-esad-saldirmaya-basladi-2077031h.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ya arkadaş idlib Suriye sınırları içinde.

    Ağzına kadar El kaide ve İşidçi dolu. Önemli kısmı yabancı. Suriye devleti salak değil bu adamları ya öldürmek ya ülkeden sürmek zorunda.

    Ne olmasını beklediğinizi bir anlasam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasım süleymani'den sonra boşalan bölge kontrolünü iran tekrar elde etmek adına esada tam destek vermeye devam ediyor.Zaten ingiliz medyası kasım süleymaninin öldürülmesinde esat rejiminin cia ile bilgi paylaşımı edip süleymaninin yerini bildirdiği konuşuluyordu,bu haber gözlerden kaçsada iran'ın süleymaniyi abd'nin kucağına altın tepsi ile sunduğu aşikar ve bu durum bile iran'ın ne denli suriye'de etkin olmak için esat rejimine destek verdiğininde bir kanıtı.

    Lİbya'da yaşanan gelişmeler ister istemez TSK nezlinde gözlerin ve konsantrasyonun bu ülkeye çevrilmesine sebeb oldu.Bu durumu firsat gören iran ve esat rejimide kazanım elde etmek için karşı atağa geçti.Libya müzakereleri öncesi Türkiye'nin berlin'de elini iyice güçsüz kılmak için de saldırılar başlatıldı dolayısı ile suriye sınırı hattındaki güvenli bölge kavşağında önümüzdeki günlerde yine sıcak saatler geçireceğiz.Bu noktada rusya'nın artık bir karar verip net tavrını koyması gerekiyor zira suriyede iran varlığı rusyayıda çok rahatsız eden bir konu.Libya tarafında ise hafter bugün gizlice yunanistana gidip görüşmelerde bulundu zira berlin müzakereleri öncesi dengeleri oluşturmak istiyorlar.Çok hassas bir sürece girildi zira masada ismini göremeyen ülkeler masadaki menüde isimlerini görecekler..yunanistan'ın da sıkıntısı bu zira berlin görüşmelerine davet edilmedi yunanistan ve ciddi bir bürokratik kriz içindeler akdeniz mevzusunda.Suriye olaylarıda dolaylı olarak libya konusunu etkileyen bir faktör şuan.




  • Esada helal olsun. Ülkesindeki teröristleri temizliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esad: inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeli kardeşlerimiz icin ceviri:,

    Esed bum bum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.