Şimdi Ara

Sürat kargo REZALETİ!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18.08.2019 günü n11 den ürünümü sipariş ettim. satıcı 19'u pazartesi günü ürünü istanbuldan ankaraya kargoladı. Ürün 20,08,2019 tarihinde varış şubesine ulaştı öğlen saatlerinde teslim olmadı şeklinde ibare girildi. tüm gün evde olduğumdan durumu sormak için şubeyi aradım ama telefonlara cevap verilmedi. bende durumu sürat kargo müşteri hizmetlerine ilettim ve aksiyon alacaklarını söylediler. aradan bir gün geçti ve 21 i akşamı ürün halen dağıtıma çıkarılmadı tekrar müşteri hizmetlerini aradım aynı cevapla karşılandım.

    ayın 22 si oldu ve ürün aynı şekilde dağıtıma çıkarılmadan şubede bekledi. 23ü sabah müşteri hizmetlerini aradım durumla ilgili bugün dağıtıma çıkarılacak denmesine rağmen yarım saat gibi bir süre sonra takipten baktığımda ürünün iade işlemleri başladığını gördüm.

    tekrardan müşteri hizmetlerini aradım iadeyi durdurcaz dediler. sevgili n11 ile görüştüm adamların umrunda değil satıcı ile görüşün diyorlar. satıcı ile görüştüm arkadaş da büyük ihtimal şubeyi aradı bilgi alamya çalıştı kendisine teslim için araç olmadığını iade olmasını istemiyorsa müşterinin gelip almasını söylemişler.

    Bu nasıl saçma kurumsallıktan uzak bir firmadır. hem kendileri işlemlerini zamanında yapmıyorlar hemde bizim gidip almamızı yoksa iade olarak geri gönderilecek diyebiliyorlar.

    Bu saatten sonra sürat kargo ile ilgili hiçbir işim olmaz sürat kargo kullanan hiçbir satıcıdan bedava dahi olsa ürün almam.







  • Klasik Sürat Kargo rezilliği. Bulunduğum bölgede dağıtım işini en ciddi şekilde yapan kargo şirketi Yurtiçi şuan. MNG kargo da iyi sayılır ama adresi tutturamıyorlar. Aras kargo da idare eder ama adamlar bildiğin kargoyu fırlatıp gidiyorlar, insan bir imza falan alır. Yok efendim adamlar yüzümüze bile bakmıyorlar.

    Dizüstü sipariş ettim Sürat kargo ile yolluyorlar umarım başına bir iş gelmez. Malum daha kendi şubelerinden haberleri yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar kargolarda acayip fazla bir gecikme var, hemen hemen hepsi şu an böyle. 1 hafta sürüyor şu aralar aldıklarımın gelmesi, hatta bugün kendim gidip aldım 5 günde gelmeyen kargoyu, o da cumartesi olduğu için yoksa teslimata çıkarıp çıkarıp geri götürüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesley Sniper kullanıcısına yanıt
    bende kendim almak zorunda kaldım kanı bozuklar millet kendi gelsin alsın diye teslimata çıkarmadan iade süreci başlatıyorlar. Bahaneleri benim bölgemde çalışan eleman işten ayrılmış 20 gündür dağıtım yapmıyorlarmış.
  • Hayatımda böyle iğrenç kargo firması görmedim.
    kargo yolladım geri geldi not bile bırakmamışlar...

    yol üstü diye verme aptallığında bulundum yemin ettim bir daha asla...
    yazıklar olsun




  • memlekette 4 x 4lük iş yapan kargo firması var diyen büyük yalancıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulundugum bolgede ptt haric hepsi isini iyi yapiyor allah,a şukur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.