Şimdi Ara

Support oynayarak yükselmek mümkün müdür ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten çok kötü bir takımı pek taşıyamaz (ama ligine göre kötü, iki takımda çok kötüyse sıkıntı değil) ama ortalama bir takımda en çok fark yaratacak roldür belkide support, oyun stratejisinde çok büyük payı var çünkü, gerek fightlarda ccleri ile fightın gidişatını yönlendirmesi, gerekse wardlamada en büyük sorumluluğa sahip bu yüzden eğer takıma liderliğini bir şekilde kabullendirebilirsen oyunu ciddi anlamda yönlendirebilirsin.. Adc çok ekstra kötü oynamadığı sürece bir support adc'nin verimini ciddi anlamda yükseltir, bir ara yanıma gelmişti bir adam silverdaydım yanlış hatırlamıyorsam bu maçlar olurken, bir adama supluk yaptım, adam baya sağlam taşıdı maçı falan, sonraki maç karşıya geldi. Sonraki maç gördüm ki adam aslında en önden yardırıp koşan bir adc'ymiş, 3-4 kere önde yakalanıp sattı maçı, önceki maç ben ona uyum sağlayıp koruduğum için o kadar verimli oynamış.




  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün önce kaybettiğimiz oyunda Thresh ile feedlenen ADC'yi yakalamam ile oyunu kazandık. Oyun boyunca bana ve birbirine söven takım birden harikasın abi vs diye yalakalık yapıyorlardı.
  • En kolay oyun taşıyan 3. lane gözümde.
  • Bence senin seviyende gelişmeye açık ve ahlaklı-olgun bir adc bulabilirsen ikiniz beraber ortalığı yıkarsınız. Duo bulman gerek yani. Ek olarak durmadan support da oynama. Bir süre sonra farm yapmayı unutuyorsun. Arada sırada adc oyna karşına gelebilecek rakiplerin bütün özelliklerini mekaniklerini kavrarsın hem.
  • premle plat 5 olmuştuk , ben oyunu bıraktım o solo oynayarak 1 haftada dia 2 oldu , yetenek meselesi yani gelen adcler mal diyerek kurtulamazsın her zaman
  • Prolar support oynamaz.
    bakınız : OxiChampion ve Zeonnn
  • Karma al ve rünleri gold olarak gir, sadece oyun sonunu bekle ap kas. Oyun sonu adc apc'ye tek at taşırsın :) Diğer türlü kesinlikle duo adc bulman lazım. Ortalama bir duo support adc elmasa kadar çıkar tr'de. Birebir arkadaşım çıktı ordan biliyorum.. ADC Lucian, Tristana, Graves alsın sen de supporta Leona, Thresh, Morgana, Braum, Karma al, 1 ay elmas.
  • Bence jungle dan sonra en etkili rol.Yanındaki adam bilerek feedlemediği sürece kötü olsa bile onu yukarıya çıkarabilirsin.Support oynarken yanımdaki adc ye "bu xxx bile oyun kazanıyor" dedikleri olmuştur..Eğer duo gireceksen tavsiyem adc ile değilde jungle ya da mid oynayan biriyle gir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 4 Eylül 2014; 19:37:38 >
  • sadece support oynayarak silver 1 den platin 2 ye yükslemiş bulunmaktayım elbet arada başka roller oynadığım oluyor ama %90 support toplam 180 oyunum falan var çoğu plat 2 de marksman prosu ile duo girersek diamond olurum diye düşünüyorum
  • Herkes yazmış iyi adc gelirse falan filan diye yalan, sen iyi oynarsan zaten bot lane senin kontrolünde gibi bir şey oluyor, support oynarken oyununa gelen diğer lanelerin iyi olması lazım, özellikle iyi bir jungle olursa baya rahat ediyorsun.
    Yükselinir mi? Sana bağlı, role uygun musun değil misin?
  • Çıkarsın iyi bir sup oynarsan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzcanQQ

    Bir kaç gün önce kaybettiğimiz oyunda Thresh ile feedlenen ADC'yi yakalamam ile oyunu kazandık. Oyun boyunca bana ve birbirine söven takım birden harikasın abi vs diye yalakalık yapıyorlardı.

    özet olmuş
  • supp oynuyarak elmasa kadar rahat taşınıyor ama elmastan sonra kite bilmeyen adcler gelince elmasta kalıyorsun elmas 3 te tıkandım supportla adc kite bilmiyorsa sadece bakarsın :D
  • Botlane i support taşır karşıdaki adc deli gibi mekanik bilse kite yapsada senin adc hiçbirşey bilmeden feedlendiyse karşının kontrolü eline geçirmesi çok zor çünkü laningde item üstünlüğü olan kazanır latede pozisyona bakar ancak laningde çok rahat taşırsın lategamede de yapıcağın bir hareketle yine taşırsın özet: support taşır
  • Advancensar kullanıcısına yanıt
    Ben öyle kill almayı seven biri değilim daha çok birilerini destekleyerek oyuna başka açılardan katkı sağlamak hoşuma gidiyor yani role uygun olduğumu düşünüyorum.
  • En kolay supportla yükselirsin. Oyunlarda yanına gelen iyi ADC'leri ve küfür kavga durumlarında takıma sakinleşmeyi öneren kişileri ekle bu kişilerle oyna. Maçların gidişatını yönetmeye çalış hata yapan oyuncuya iyi davranılmasını iste takımın kompozisyona yoğunlaşmasını kavgayı bırakmasını belirt. Ward bölgeni 13. dakikadan itibaren olduğun lane ve mid kanadını da içine alacak biçimde genişlet. 17. dakikada ADC'yi yanlız bırak tüm harita kontrolü için takıma yardım et.
  • Bir support olarak söylüyorum imkansız değil ama zor. Nedenine gelirsek ya yanındaki adam kötü gelir ne yaparsan yap taşıyamaz mal mal ölür afk kalır suçu sana atar ki geneli böyle oluyor ne kadar sinirini bastırsanda patluyorsun sonunda yada diğer lanedekiler feedliyor sen rakibini ne kadar ezsende fed bir mid top geliyor ve oyunu tasıyor böyle olacağına mid-solo-jung oynayarak oyunu tasıma şansın daha yüksek.

    Dediğim gibi duo bulsanda bot pre gitme çünkü yukarıda yazanların gerçekleşme oranı yüksek

    Çok sup oynamayı seviyorum dersende Solo-sup gidin %60-70 win alırsınız zamanında atılan tp ile tabi ki.
  • Çok zor kendimden biliyorum. Main olarak sup oyuncusuyum fakat, kendimi jung ve adc olarak geliştirmeye devam ediyorum sırf bu lig muhabbeti yüzünden.
  • Oyundan hiç anlamayan kızlar bile sadece support oynayarak Diamond oluyor. Kesinlikle şansın var.
    İyi anlaştığın yetenekli bir adc bulman lazım kendine sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myowol -- 4 Eylül 2014; 23:21:33 >
  • morgana oynuyorum supportta mf vardı geçen adam kastı ama tflerde en nde kişm varsa ona vuruyor (tank oluyo genelde) adama dedim yanlış yapıyon adam bide bana kızdı sen ne anlarsın 7kere ölmüşsün diye bende dedim ne halin varsa gör kaybettik
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.