Şimdi Ara

Support oynayarak yükselmek mümkün müdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar ben support oynamayı seviyorum ve kendimi de geliştiriyorum bu rolde sürekli bunla birlikte bir arkadaşım support main yaparak lig yükselemezsin taşınmaz diyor bu aklıma takıldı benim support olarak oyuna büyük bir etkim var ama bir mid,adc yada jungle kadar taşımak pek mümkün değil gibi ki yükselmek için taşımak lazım çoğu durum da bende sırf bu yüzden support oynamak istememe rağmen jung yada adc oynamayı düşünüyorum biraz uzattım ama sonuç olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz nasıl bir yol izlerdiniz benim yerimde olsanız.



  • Yazıyı okumadım başlığa göre yorum yapıyorum :

    Çok zor , sen şimdi yanındaki adc'yi çok feci ffeedlersin en ufak bir şeyden dolayı gider feedler trollük yapar veya ramboya bağlar. Duo girerseniz olay değişir.
  • duo bulmadan zor
  • Thresh morgan vb herolar ile yakalayacağın bir apc adc oyunu taşıman için yeter. Sup ile taşımak için bence mantık . Bot lane hızlı şekilde ezilir . Bot lanede taşıma işlemini yapabilirsin . Ordan mide çıkarsınız böyle böyle bir sup oyun taşır her ne kadar arka planda kalsada
    edit:tabi duo ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 4 Eylül 2014; 16:55:58 >
  • Evet işte en büyük problem de diğer rollere göre takımdakilere daha bağımlı bakalım jung yada adc de geliştirmeye çalışacağım kendimi böyle giderse.Ama aklıma takılanlardan biri yüksek liglerde support oynayan arkadaşlarda var onlar nasıl çıkıyorlar merak ediyorum.
  • SUPPORT BI İŞE YARAMAZ
    NOOBLAR SUP OYNAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven v6 -- 4 Eylül 2014; 17:02:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldu bir duo bulmadan olmaz bu iş.
  • Blitz ile dia4 ten dia 2 ye çıktım çıkmaya devam ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çevirmen X

    Anlaşıldu bir duo bulmadan olmaz bu iş.

    yok hocam zor iş sesli görüşmek lazım yoksa sinyallerle olacak iş değil
  • Çok fazla support oynamamış olsam da ağırlıklı olarka adc oynadığım için rahatça yorum yapabiirim sanırım. Kesinlikle yükselebilirsin. Hatta daha rahat yükselirsin. Koridorun kaderini kesinlikle support oyuncuları belirler. özellikle iyi bir Nami Thresh Morgana oyuncusu isen rahat bir şekilde koridoru ve doğru hamleler ile oyunu kazandırabilirsin. Çoğu maçı yanımdaki supportum sayesinde kazanmış ve kaybetmişimdir. Bunlara kulak asma sen neyi seviyorsan neyde iyi oynuyorsan ona devam et.
  • Jim* kullanıcısına yanıt
    Öneriler için sağolun hocam bende support la devam ediyim aynen sonuçta eğlenmek için oynuyoruz
  • Yanına çok iyi bi adc bul diamonda kadar çıkarsın sen de iyiysen ama bi duon yoksa tamamen şansa kalmış takımın ortalama ise bile sen çok iyi oynayıp taşıyabilirsin supportla ama aşırı kötü olduklarında da taşıman imkansız oluyo tabi zaten o kadar kötü olduklarında başka bir rolle de taşıyamazsın o yüzden bence supporta devam et ve kendine uygun bi adc bulmaya çalış
  • belli bi seviyeden sonra evet ama gold silver bronz düzeyinde çok zor hatta platta bile. ilk 10 oyunumda support kaldı yanımdaki tristana w ile teamfightın içine giriyordu her seferinde yaptı bunu uyarılarıma rağmen. yanındakinde beyin varsa olurda burada egoda giriyor işin içine herşeyi ben bilirim ben yaparım havası çoğu adc seni iplemeyecek bu yüzden.
  • http://www.lolking.net/summoner/tr/2698146#matches

    tek başına taşıma açısından düşünürsek, adc ve solodan daha iyi bi rol support.Sen soloda ezsen bile oyunu alman takımına bağlı, tp ile falan bota gank atmıyorsan tabi.Adc ile desen karşında aklı başında adamlar varsa lane ezmeyi unut bi kere zaten.Ama supla cidden iyi oynuyorsan, yanındaki adc mal olsa bile lane i bir şekilde alırsın , en kötü lanede ezilmeden eşit çıkarsınız.İş mid game e geldiğinden morgana gibi thresh gibi blitz gibi alistar gibi supportlarla ilk hamleyi yapar, tf ye büyük etki edersin.Adc yi çekip tutup zıplatıp aradan çıkartmak gibi.Tabi takımına da bağlı.Bu söylediğim herolarla bi şekilde taşıyorum ama leona oynarken, mükemmel ötesi oyunlar bile yapsam oyun kazanamıyorum.takımın kötü olduktan sonra sen leonayla 3 tane adamın kafasına ulti atıp 1 saniye stunlasan ve ya karşıdaki adc yi tutsan q ile bi anllık stunlasan ne yazar, takımın bön bön bakıyorsa.Ama bi thresh morgana falan öyle değil, tuttumu bırakmıyorlar, takımın spastikte olsa en azından o killi falan alıyor :D
    Çok uzattım galiba ama supplugun bir kötü yanı da.Çok çok iyi oynasan bile adc ne mesela 5 kill veriosun ama adam malın teki senin yap dediğin hiçbirşeyi yapmıyor.Sanıyor ki kendisi bişey biliyor.Lane dondur yok.Drake gel yok, kule pushla yok, ve ya takımını barona falan sokamıyorsun on saat.




  • Yorumlarıyla yardım eden herkese teşekkürler support la devam edip bir duo bulacağım bakalım.
  • draven oynadım laneden 10-0 aldım yanımda blıtz vardı nerdeyse bosa q atmıyordu cok guzel oyun oynadık mıde gecınce olmuyor adamın ne yapacagını sasırırıyorsun oyunu aldık 20-19 oynadım kafa dengı duo lazım supa
  • Sağlam bi adc bul yanına Nami ile yükselirsin rahat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

    Blitz ile dia4 ten dia 2 ye çıktım çıkmaya devam ediyorum

    dia üstünde supportla çıkarsın.. en azından neyin ne olduğunu biliyorlar düşük ligde zor
  • supp biraz şansa bağlı yani yanındaki adcye.
  • solo oynuyorsan zor, tr deki adclerin seviyesi malum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.