Şimdi Ara

Supplement Kullanımı - Antrenman - Diyet - Tavsiye Mümkünse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yaşım 46, boy 1.68m, kilo 83kg, geçmişten yana genelde spor içindeydim, kick boks, bisiklet, en azından haftada bir halı saha maçlarım hep olmuştu. 1 yıldır bir salona üyeyim ve 3 yıl daha uzattım. Ne yaptım yazmak istiyorum, doğru yoldamıyım bilmiyorum, yardımcı olursanız memnun olurum :)
    - Haftada 3 gün spor yapıyorum, pazartesi-çarşamba-cuma oluyor, saat 21.00 gibi başlayıp, genelde 1 saat sürüyor.
    - Göğüs ve Ön kol - Sırt ve Arka kol - Omuz ve Bacak olarak çalışıyorum. Her gittiğimde genelde makinalarda 3+3 olarak 6 hareket yapıyorum.
    - Tekrar seti olarak 12-10-8-6 ile ağırlıkları artırarak gidiyorum. Genelde son sette ya maksimum ya da bir altını kaldırıyorum.
    - DNZ Glucosamine Chondroitin Msm, Hardline Vitamine Mineral, Hardline ARG1250 tabletlerini birer adet olarak kafama göre alıyorum, haftada ara günlerde her birinden 3 adetten fazlasını almıyorum, genelde 1 adet her birinden olabilir.
    - Hardline Whey 3 Matrix protein tozunu yarım doza indirdim, bu da haftada 1 en fazla 2 kez antrenman sonrası 300 ml su ile karıştırıp alıyorum.
    - Bigjoy Predator haftada en fazla 2 kez antrenman öncesi alıyorum, faydasını çok gördüm, yarım doza indirdim, muazzam bir şey.
    - Bigjoy BCAAPRO Ripped haftada en fazla 2 kez antrenman sırasında alıyorum, yarım doza indirdim, bu da epey terletiyor.
    - Antrenman sonu makinada 12-10-8-6 olarak karın çalışıyorum, bel arızalı olduğundan fazla yüklenmek istemiyorum.
    - Diyet yapmıyorum.
    - Cardio yapmıyorum.
    SONUÇ: Amacım kuvvetlenmekdi, bunu başardım, bazı makinalardaki tüm ağırlıkları 6 kez kaldırıyorum, minimum 15 maksimum 20 barfiksteyim, hayatımda 8'den çok barfiks çekmiş biri değildim. Vücut gelişimi ise fena değil, diğerlerininki gibi biblo gibi değil ama diğerlerinden daha güçlüyüm, barfiks de bunu görüyorum.
    SORU: Doğru yoldamıyım? Makul ölçülerde diyet ve cardio işine girebilirim. Şimdi birazda vücudu şekillendirsem diyorum. İş yerinde çok yorulma durumu ve evdeki çocuk sebebiyle akşam 9 gibi spora gidebiliyorum. 11'de salon kapanıyor, uzun sürecek bir programa çok sıcak bakamıyorum, yarına iş var:) Biri 10 sene sonra bir sürü rahatsızlık olur, bu kadar çok yüklenme dedi (100kg üzerinde makinada çalışıyordum), sinirlerimi bozdu:) Uzun oldu, kusura bakmayın ...







  • Her gün tek bölgeden 3 hareket 4 set yine zorlayarak, üzerine mekik, şınav, barfiks ve cardio yapsam eminim kas görüntüsü daha kalıcı olur ama haftada 6 gün salona gitmek lazım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 12 Kasım 2019; 9:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.