Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
83
Favori
290.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

    ZTE H3600 modemini öneririm hocam.

  • imate kullanıcısına yanıt
    Azönce süperonline la görüştüm. Benim wifi 5 modemi , wifi 6 modemle ücretsiz değişicekler.çünkü 1000 mgbt olmasına rağmen 260 mgbt ten yukarı çıkmıyor. Aradıklarında ben zte istiyorum desem onu takarlarmı acaba.
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt

    Gelen bayi tarafına söylerseniz takarlar hocam.

  • Merhaba, uzun zamandır superonline fiber (şuan 100mbit) kullanıyorum, firmanın verdiği huawei home gateway hm255s cihazını kullanıyorum. 110 m2 evim var, kablosuz bağlantıyı diğer odalarda daha iyi almak için Mi wifi range extender kullanıyorum, masaüstü bilgisayarıma kablolu bağlantısı var. Kablolu bağlantı ile bilgisayarda sorunum yok, ms ve indirme hızı maksimumda, ancak wifi de işler kötü.
    • problemim; modemin olduğu odada dahi telefon veya tablette bazen kesintisiz video izleyemiyorum (youtube v.b.) , diğer odalarda da biraz daha kötü.
    • ise ; yeni bir 4k tv alacağım bunu modeme biraz daha uzak bir odaya koyacağım ve kablolu internet bağlantısı yapmam çok zor bu nedenle kablosuz bağlantı yapacağım.
    Bugün MH aradım, kendi kullandığım modemi değiştiremeyeceğimi, ama 350 tl kurulum ücreti karşılığında wifi 6 destekli modem vereceklerini söylediler, marka model kesin değilmiş herhalde bayinin elinde ne varsa onu verecekler gibi.
    Verecekleri modem benim wifi sorununu çözer mi başka bir çözümü var mı özellikler 4k tv için

    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM
    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 17 Şubat 2024; 0:31:32 >




  • juveline J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu modem bence eskidi,wifi 6 modem alın, çekim alanı artar hemde daha iyi modem. Benim 100 m2 yeni modem ile wifi extenderı kaldırdım.
  • saydam330 S kullanıcısına yanıt

    Aslında verecekleri modem de çok başarılı olur mu bilmiyorum, şuan daha iyi bir modem arayışındayım.

  • juveline J kullanıcısına yanıt
    Ben wifi 6 modemden çok memnunum.
  • Dün akşam süperonline tarafından wifi5 modem wifi 6 modemle ücretsiz değiştirildi. Modem olarak zte taktılar.
  • saydam330 S kullanıcısına yanıt

    15 dk önce aradım modem değişimi istedim, 48 saat içinde arayacaklarını söylediler ama az önce aradılar 30 dk a geleceğiz dediler. Hemen modemi sordum zte 3600 var mı diye zte var ama modeli bilmiyorum dedi, bakalım gelince görücez. Hayret ettim, bu kadar hızlı olduklarına.

  • Modem değişimi yapıldı, h3600 getirdi, bakalım performans nasıl olacak.



    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM
  • juveline J kullanıcısına yanıt
    2.4 ghz ile 5ghz yi ayırmak la ayırmamak arasında ne fark var. Yada hangisi daha mantıklı
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini otomatik de bıraktım, modemin bulunduğu oda da 100 mbit alıyorum ama uzaktaki odaya gidince durum içler acısı 5mbit e düşüyor. Normalde otomatik olunca yakın mesafede 5ghz, uzakta 2.4ghz den bağlandığını biliyorum. Ayırdığııimızda 2 farklı bağlantı oluşuyor, uzağa gidince 2.4 den bağlanmak daha stabilmiş, öyle söylüyorlar. Benim her türlü günceldiriciye ihtiyacım var gibi görünüyor. elimde Xiaomi range extender var ama çok verimli değil, zaten 2.4ghz destekliyor, yeni bir günceldirici arayacağım. SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM




  • quote:

    Orijinalden alıntı: juveline

    Modem değişimi yapıldı, h3600 getirdi, bakalım performans nasıl olacak.



    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

    Eski kullandığınız modemden kat kat daha iyi olacağını söyleyebilirim tabiki de hocam. Fakat eviniz geniş ise Deco tarzı sinyal dağıtıcıları önerebilirim.

  • imate kullanıcısına yanıt

    Hocam evim 110 m2, modem evin en kenarındaki oturma odasında, sıkıntı yaşadığım yer evin diğer ucundaki mutfak ve salon orada iyi çekmiyor. 5 ile 40 mbit arasında geziyor. Elimde Mi Wifi range extender var, 2.4 ghz destekliyor onu da kurdum ama çok farketmedi. Bahsettiğiniz deco tp linkin ürünü ama biraz pahalı biraz daha uygun fiyatlı bir marka-model var mı önerebileceğiniz ?

  • juveline J kullanıcısına yanıt
    Bende MI almıştım daha önce,ozaman süperonline servisi Tp-link güçlendiricinin daha iyi olduğunu söylemişti.
  • juveline J kullanıcısına yanıt

    Ev içerisinden kablo ile dağıtma imkanınız var ise wifi 6 destekli router alarak hane içerisinden dağıtabilirsiniz. Fakat sinyalden sinyale aktarım için en az deco gerekiyor. Diğer türlü diğer sinyal güçlendiriciler aşırı derecede packet loss ve ping durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz oyun oynuyor iseniz.

  • imate kullanıcısına yanıt
    Şuan Deco ürünlere bakıyorum Halo 80x gözüme çarpıyor.
  • juveline J kullanıcısına yanıt

    Geleceğe dönük yatırım olur hocam en az wifi 6 seçmeniz lazım ki 1000 Mbps paketin hakkını versin

  • imate kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdim Halo h80x, kablosuz wifi6 ve port çıkışları gbit destekli olduğu için tercih ettim, kurulum yapınca testleri buradan paylaşacağım.

    https://www.hepsiburada.com/mercusys-halo-h80x-2-li-paket-cift-bantli-ax3000-tum-ev-mesh-wi-fi-6-sistemi-p-HBCV000045Q0R4?url_src=and-product-detail
  • juveline J kullanıcısına yanıt
    Bugün sipariş elime ulaştı. kurulum gayet kolaydı, superonline verdiği zte modemi çıkarmadan kullandım, kutudan çıkan lan kablosu ile ilk cihazı kurdum sonra diğerinin kurulumunu yaptım. ilk cihazı modemin yanına yani evin köşesindeki oturma odasına yerleştirdim, diğer cihazıda evin ortasında yer alan salona koydum. sonra tüm odalarda wc dahil speed test yaptım, tamamı 100mbit/20mbit üzerinde çıktı, hali hazırda bağlantım 100/20. hatta zte modemin wifi çıkışını dahi kapatmamıştım. şuan hiçbir sorun yok, kurulum sonrasında 1.1.1 firmware update geldi onu da yaptım, gayet başarılı. evi büyük olanlara (+100m2) kesinlikle tavsiye ederim
    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 23 Şubat 2024; 22:46:5 >




  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.