Şimdi Ara

Superonline Turkcell Plus Tv Tahhütü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gündür sürekli superonline çağrı merkezi tarafından aranıyorum.

    100 TL 50mb hızlı internetimi 104 TL'ye 100mbit e çıkartıp, bir de 24 ay taahüt verirsem Turkcell TV Plus diye birşey (ne olduğu hakkında en ufak bilgim yok, araştırdığım kadarıyla normal TV den pek de bir farkı yok.) Tahminimce ileride gelişecek bir sistem ancak şimdiden bunun için bir taahüt vermek ne derece doğrudur bilen var mıdır.

    Türkcell TV plus anladığım kadarıyla tüm yayınları internet üzerinden seyrettiriyor; yani bunlar bunun için taahüt alırken aslında (limitsiz olarak söylenen 250gb limitli internet paketi) kotamızın daha çabuk bitmesi ve daha güzel (!) fatura kesmek için mi böyle bir kampanya yaparlar, artısı eksisi hakkında bilgi sahibi olan var mı?

    — bir de çağrı merkezinden aradıkları halde çağrı merkezi numarası görünmedi telefonumda, takıntılı müşteriyim ben alelade bir numaradan arayıp tc kimlik nodan anne kızlık soyadıma kadar her türlü bilgiyi soruyorlar. Napıyım vermek durumunda mıyım, hem onlar arıyor hem de tüm bilgilerimi soruyor. Enteresan geliyor bu işler bana...







  • 3 gün önce 3 lü kampanyadan Fiber internet eTurkcel tv+ aboneliği başlattık. TV plus hizmeti düzgün çalışmıyor. Devamlı takılma ve donmalar oluyor. tv izlenmiyor. 2 gün boyunca servis geldi "artık bizim yapacağımız bir şey yok" diyorlar. Teknik destek devamlı arıza kaydı oluşturup duruyor ama sorun çözülmüyor. hala sürekli olarak takılıyor ve donuyor .
    3 günce kurulan IP tv nin eğer çalıştırıılamayacak ise iptalini istedim. kurulum ve bağlantı ücreti olarak 104 tl ceza ödemeniz gerekir diyorlar. bu nasıl iştir anlamadım.. tüketici hakem heyetine başvuracağım. hizmet veremiyorsanız neyin parasını istiyorsunuz.

    ABONE OLMAYI DÜŞÜNENLER BU DURUMU BİLEREK BAŞVURUDA BULUNSUNLAR LÜTFEN... çalışmayan sistem için ceza ödemeyin veya fazladan para ödemeyin sonra...
  • Uyarı için çok teşekkür ederim. Bildiğim hukuk bilgisiyle birşey demek istiyorum, ayıplı mal konumuna girer bu, ceza kesememeleri lazım kanunen.
    Tabi durduk yere uğraş dur, bela... Çok kötü olmuş.

    Plus Tv den kaçınalım o halde. Zaten bu kadar üstüne düştüklerine göre bedava verdikleri malın, bir problem olmalı diye düşünüyordum, haklı çıktım. En azından beni kurtardınız bu durumdan, malum ben takıntılı bir müşteriyim aynı durumda kalsam çok sıkıntı yaşardım. En azından beni kurtardınız ona sevinebilirsiniz :)
  • Ardaceyhan A kullanıcısına yanıt
    08502220222 harici arayan numaralar taşeron bayilerdir. Güvenliğiniz için kesinlikle bunlara hiçbir bilgi vermeyin ve abonelik yapmayın. Turkcell tv+ dediği ttnet'deki tivibunun superonline'daki adıdır yani iptv himetidir. Kotaya hiçbir etkisi yoktur, ayrı bant genişliği kullanır. Taahhüt yaptırmak hiç mantıklı değil. Cayma halinde paket indirimlerine ek olarak bir dünya kurulum ve aktivasyon ücreti ödersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.