Şimdi Ara

Superonline +turkcell 89 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
24
Favori
28.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 109 TL lik olan paket çok iyiymiş ama taahhütümüz daha bitmedi. Benim için bu kampanya yalan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mevcut durumda superonline fiber turkcell tv ve normal turkcell hat kullanıyorm. Fiber için taahhütüm var 1,5 yıl daha...

    ben de bu tarifelere geçebilirmiyim acaba... ama fiber benim adıma tcell hat eşim adına belki bundan sıkıntı cıkar...

    şuanda fibere 55 + 10 turkcell tv ödüyorum.. 65 tl
    turkcell faturam da 3gb 500 dk 1000 sms 40 LT
    105 TL yapıyor... bu tarifeler daha avantajlı duruyor
  • Arkadaşlar taahhütünüz olsa bile geçiş yapıyorlar. Bir bakalım uygun mudur deyip uygunsunuz diyorlar. Ama şöyle bir ekstra durum söz konusu. Şu anda aktif olan faturalandırma tarihiniz bitmediyse bu tarifeye geçerseniz hem eski tarifenin tam tutarını hem de yeni tarifenin tam tutarını ödüyorsunuz. Dün aramıştım geçiş için bunu söyleyince o zaman iptal edin dedim. 25 inde fatura kesimim var 24 ünde arayıp geçiş yaptıracağım. Normalde 50 lira mobile, 55 lira fiber ödüyorum. Bununla hem hızım 50mbit olacak hem de 79 lira ödeyeceğim. Güzel bir kampanya olmuş, söylediğim detay dışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 yıl bile taahhütten kacarken 2 yıl taahhüt ile ise giren arkadasları gercekten anlamakta zorluk cekiyorum.
    Arkadasım, her gün farklı bir kampanya cıkıyorken, 4.5g muhabbeti henüz cok taze iken, Telekom müsteri potansiyelini arttırma derdindeyken, kalkıp 2 yıllık taahhüt vermek, sonrasında gördügün her kampanyaya hayıflanarak mak veya pismanlık hissinden baska bir sey degildir.
  • önceki ayın faturası tam yansıyor. yeni ayın da kullandığınız kadarı yansıyor. o yüzden fatura kesim tarihinin son günü geçiş yapın. önceki fatura tam geliyor, yeni fatura da 1 günlük işte 1 lira falan geliyor.

    ben geçtim. 3gb kaçmaz turkcell paketi (39 lira) + 20 mbps (10gb akk) superonline fiber vardı (39 lira) + 1 lira da kim aramış kullanıyordum. 79 lira veriyordum aylık.
    bu tarifede yine 79 vereceğim ama telefonda 4 gb internetim oldu (kim aramış beleş) + 50 mbps (75 gb akk) internetim oldu.

    ayrıca hem superoline'da hem de turkcell hattımda taahhüt vardı. ikisinin taahhütleri de iptal oldu. ekstra bi ücret yansımadı. üst pakete geçmiş gibi işlem yapıyorlar. mevcut tarifelerinize bakın işte. daha uyguna geliyorsa geçersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi want2die -- 12 Mayıs 2016; 12:00:43 >
  • Bu da bir çözümdür ama ben mobilde Turkcell'den ev telefonu ve internetinde de Türk Telekom'dan vazgeçemiyorum. O yüzden maalesef ayrı ayrı alıyorum fiyat daha pahalıya geliyor
  • İnternet ve cep telefonu abonelik isimleri farklı (biri ben, biri ebeveyn), adıma kontratlı telefon var diye kullanamadığım kampanya. Yoksa 109 TL'ye mi ne 1000 dk. olanı var gayet uygun gibi.
  • Cihaz taahhütü yüzünden bu pakete geçemeyen arkadaşlar, flaş bir gelişme var! Daha önce bir şikayet kaydı bırakmıştım bu konuda, şimdi aradılar bu sorunu çözmek için bir adım atılmış ama hala netleşmemiş noktalar var. Bende Turkcell TV vardı taahhütlü, bunu iptal edip geri alacaklarmış, taahhüt cayma bedelini de almayacaklarmış ama MH yetkilisi arkadaşın dediğine göre bu hizmetin aylık abonelik bedelini (16 TL) ödemeye devam edecekmişim. Tabi yine itiraz ettim, çünkü bu durumda (4-4 lüğün en düşük paket ücreti) 79 + 16=95 TL ödemek zorunda kalacağım, 4-4 lüğün hiçbir avantajı kalmayacak, bilakis resmen enayilik olacak. Cihazını bile iade ettiğim bir hizmet için 2 yıl boyunca hala aylık abonelik bedeli ödemek de saçma ötesi bir durum olacak. Doğal olarak MH yetkilisi arkadaş da hak verdi "net cevap veremiyorum araştırıp döneyim" dedi. Bekliyorum 1-2 gün içerisinde dönecekmiş. Belirsizlikler olmasına rağmen mantıksız bir sorunu çözüm adına bir girişim başlatılmış olması güzel. Olur olmaz bilmem ama zaten hiç kullanmadığım bir şeydi bu Turkcell TV. Tamamen iptal eder ve hiçbir ceza, ücret vs talep etmezlerse ayda sadece 79 TL ödeyerek yeniden 2 yıl taahhüt vererek geçerim 4-4 lük pakete. Sonuçta hem Superonline Fiber hem de Turkcell internet kalitesinden memnunum.




  • Telekomdan karşı atak bekleniyor.
  • ben 15 gun once 532i arayıp başvurdum. kayıt oluşturuldu. size teklif çıkmıyor dendi. hala bekliyorum bakalım. superonline yalın internetim ve turkcell faturalı hattım var hali hazırda.
  • Ev telefonu ücretinide bu fiyata dahil etseler düşünmeden geçerdim
  • Ben 100 Mbit/s 75 GB AKN li tarife geçtim. Daha önce Gece Kuşu Kampanyasından faydalanıyordum. Geçişim ile birlikte bazı problemler birlikte geldi. 18-19 gün hızımı 50 Mbit/s'den 100 Mbit/s'e çıkaramadılar. Teknik bir problemden dolayı. Sanırım gerekli altyapı tam oturmadı. Defalarca kayıt açtılar sonuç nafile. En son olarak şikayet kaydı açtım. Müşteri Hizmetlerinden bir bayan sağolsun doğrudan ilgilendi ve çözdü. Ancak hesabımda hala 50 Mbit/s görünüyor. Hız testinde 94 Mbit/s çıkıyor. Ayrıca fatura problemi yaşadım. Yanlış hesaplamışlar. Çıkan faturayı sistemden kaldırmışlar gelecek aya atmışlar. Nisan ayının faturasını ödemedim. Bu arada 19 gündür 100 Mbit/s'den faydalanmadığım günler için Müşteri Hizmetlerini aradım, durumu izah ettim. 12 TL indirim yansıdı yeni faturama. Geçiş yapan arkadaşlar hem internet hızlarını ve hem de faturalarını kontrol etsin. Bu kampanya ile birlikte hızım ikiye katlandı ve 30 TL az ödeyeceğim. Bir önceki kampanyama ait taahüdün bitmesine 1 yıl vardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Peki cep telefonundaki taahhüt sorun çıkartıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Hicbir fikrim yok valla. Ben de gecemedim henuz, olacak gibi de gorunmuyor. Yukaridaki mesajimdan sonra 3 ayri eleman aradi MH nden, ucune de her seferinde ayni sorunu anlatmaktan biktim artik. Not aliyorum ogrenip size donecegim diyor sonra baskasi ariyor hop sil bastan. Taahhutlu cihaz icin cayma cezasi almayacakmis ama o cihazin aylik TV abonelik bedelini odemeye devam edecekmisim, yok daha neler! Akil var mantik var, benden cihazi al sonra bu cihazi kullanmaya devam ediyormusum gibi taahhut bitene kadar her ay abonelik odememi bekle. Bunlar daha en basta boyle sacmaliklarla geliyorsa ileride ne olur Allah bilir. O yuzden vazgectim artik, tamam deseler de gececegimi sanmam tekrar asla yeni taahhut vermem, tum guvenimi yok ettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 19 Mayıs 2016; 19:22:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Ben cep telefonu aldım faturalı hat üzerine. Aynı teklifi bana yapabilseler eğer ücreti oradan ödemeye devam edebilsem geçiş yaparım. Ancak taahhütü bozup ödemem gerektiğini söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem ücretini biz mi ödüyoruz bi fikri olan var mi? Evde ne telefon ne de internet var şu an 0dan alıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 dakika
  • Bende 20 günlük uğraşlarım sonucu paketi alacağım sanırım. Benim önümde 3 engel vardı. 1.Turkcell tv li taahhütlü 3 lü paket,2. Superonline babamın üzerine 3.Hattım Vodafone idi.
    20 gün önce babamla birlikte bayiye gittik 560 lira Türkcell tv cayma bedeli çıktı ayrıca telefon hattımı da babamın üzerine almam gerektiği söylendi baya bi üzülmüştüm o an. Sonradan yeni bilgiler ortaya çıktı Türkcell tv ler ceza ödemeden bu pakete geçiş hakkı verilmiş. Dün müşteri hizmetlerini aradım uzun uzun bi bayanla herşeyi konuştuk. Önce hattı üzerime devir aldım dünde Vodafone hattımı internet üzerinden Türkcell e taşıma işlemi başlattım. 5 gün içinde geçiş yapıp tekrar superonline müşteri hizmetlerini arayıp hiç bir ceza ödemeyip 129 liraya 100 mps 125 GB Akk+10 GB plantinum paketi geçmeyi planlıyorum. Zaten şu anda aylık 130 lira ödüyorum her iki hatta da paketim aynı fiyata iki katına çıkmış olacak bence sizde kaçırmayın derim. Türkcell tv kullanıcıları sistemi biraz değişik olmuş sizden cihazı alıyorlar ama taahhüt ek ücret ödemeden devam ediyor taahhüt sonunda da otomatikman Tv üyeliğiniz sona ermiş oluyor. Maksat kimseye cayma bedeli ödetmeden bu sistemden faydalanmasını sağlamak . 20 gün içinde nerdeyse 20 kere aramış 5 kere devir için mail ve fax atmışımdır sonunda muradama ereceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenerbalcı

    500 dakika

    89 ₺ ye ekstra modeli var 1000 olrak.. fazla derseniz adsl ekstra lara bakın derim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkancaliskan

    Modem ücretini biz mi ödüyoruz bi fikri olan var mi? Evde ne telefon ne de internet var şu an 0dan alıcam

    modem üyelik boyunca ücretsizdir yazıyor.. fiber i bilmiyorum ama yalın net seçenekleride mevcut.. ayrıntıları inceleyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.