Şimdi Ara

SuperOnline Teknik Arıza Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese,
    İnternet hızım oldukça düşük ( 2.5 3 alıyorum). Servise bunu bildirdim servis de kontrol etmiş ve binaya kadar olan kablolamada sıkıntı olmadığını, bina içinden modeme kadar olan kısımda bir problem varmış. Bunun için herhangi bir elektrikçiden yardım alabilirsiniz diyor.
    Kafam karıştı. Ben bunu kendim nasıl çözebilirim? Veya superonline'ın kendi teknik ekibinden yardım istesem kaça mal olur?
    Teşekkürler.



  • Söylediğinize bakılırsa Adsl kullanıyorsunuz. Bina iç tesisatına superonline müdahale etmez kendilerinden kaynaklı bir sorun olsa dahi Turk Telekom'a yönlendirir. Ama sizin ankastre kutudan dairenize gelen kablolama Turk Telekom'uda bağlamıyor. Yapabileceğiniz tek şey elektrikciden yardım istemektir. Büyük olasılıkla kablo hattını yenileyecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meturas

    Söylediğinize bakılırsa Adsl kullanıyorsunuz. Bina iç tesisatına superonline müdahale etmez kendilerinden kaynaklı bir sorun olsa dahi Turk Telekom'a yönlendirir. Ama sizin ankastre kutudan dairenize gelen kablolama Turk Telekom'uda bağlamıyor. Yapabileceğiniz tek şey elektrikciden yardım istemektir. Büyük olasılıkla kablo hattını yenileyecektir.
    evet adsl. ne kadar ücret öderim hocam tahminen? (en üst kattayım, 6. kat)
    teşekkürler cevabınız için.
  • ahmett_cann kullanıcısına yanıt
    Kablo kalitesi ve satan yere göre fiyat değişir ama ortalama metresi 1 liradan hesaplayıp işçiliğede 50-100 arası dersek 40-50 metre arası kablo gitse 50 lirada kablo fiyatı 100-150 lira :)
  • iss lerin standart cevabı: sorun bide değil sizde.

    kablonuzda ek varsa oraları kontrol edin,

    ap girişinde kendi kablonuzu bulup modemi oraya bağlayıp test edin düzeliyorsa sorun ap tesisatın dadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meturas

    Kablo kalitesi ve satan yere göre fiyat değişir ama ortalama metresi 1 liradan hesaplayıp işçiliğede 50-100 arası dersek 40-50 metre arası kablo gitse 50 lirada kablo fiyatı 100-150 lira :)
    sanırım bunu superonline teknik servisi de yapıyor ücreti karşılığı. telefondaki kadın "50 lira" tutar demişti. işçilik vs alıyorlar mı dediğimde ise "yok" dedi. teşekkürler cevabınız için.

    @zaq999, hocam size de teşekkür ederim cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.