Şimdi Ara

Superonline Taahhüt Bitiminden Sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün itibariyle süperonlineyle olan taahhütüm bitti müşteri hizmetlerini arayıp AKK'SİZ 25 Megabit paketine geçmek istediğimi söyledim herşey yolunda giderken bizlere verilen cevap fatura çıkacağı ve yarın aramamız gerektiği söylendi.2.Defa aradığımda ise bu sefer parça fatura çıkacağı ve yarın yapmamız gerektiğini söyledi kadın.Ben anlamıyorum ayın 30'unda taahhüt bitiyor daha neyin faturası ? Sizinde başınıza böyle bi durum varmı ? Neden böyle bişey olduğunuda anlamıyorum adı üstünde TAAHHÜT BİTTİ yani gerçekten çok sinirlendim



  • Maalesef aynı saçmalık bütün taahhütlerde var. Cep telefonu tarifelerinde, telefon tarifelerinde vs. Yasal olarak taahhütün bitmesine bir hafta kala filan kapatın diyebilmeli ve firmalarda bunu uygulamalı. Yada şu tarifenize geçirin beni denmeli. Gerçi cep telefonu firmaları bitime yakın yeni tarifler için genelde arıyor ama operatörü değiştirmek isterseniz ekstra bir aylık faturayı ödemeyi göze almalısınız.
  • nasıl yani ben şimdi 50 megabit süperonline tarifesindeyim yine süperonlinenin 25 megabitlik tarifesine geçmek istiyorum ve bunun için extra faturamı ödemem gerekecek ? niye böyle bi saçmalık var ki sonuçta taahhüt bitti yani değilmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.