Şimdi Ara

Superonline dilekçe ile fiber getirtebilen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Bulunduğum mahallede, eski binaların olduğu bölgede bina üzerinden dolaştırarak Superonline fiber çekmişti, ilk zamanlar sorduğumda gelecek vs denmişti, çalışmalar bitti fiber merkezini aradım, aralık ayının ilk 2 haftası çeken olmaz ise arayın yardımcı olalım demişlerdi. Aradım fakat yardımcı olunmadı, mahallede çalışma var ama ne zaman size gelir belli değil dediler. Sonrasında BTK dahil, bir çok kanaldan talebimi, şikayetimi ilettim, çalışmalarımız devam ediyor bla bla standart metin atıp kapattılar. Geçen gün tesadüfen abonelik için dolaşan Superonline çalışanına denk geldim, bize niye fiber getirmiyorsunuz dedim, buralar hep tarihi eser, kazım için izin vermediler gibi bir cümle kullandı, ne yapabiliriz deyince de binadakiler den imza topla her hangi bir türkcell teslim et bakarlar dedi, açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi.


    (Bina 6 daireli 2si yaşlı emekliler ( 5mbit verseler yok demez :( ) ben ve diğer daire 30 - 40 arası diyebilirim diğer ikisi de yurt dışında yaşıyor, yazdan yaza filan gelirlerse geliyorlar. )


    Benzer bir durum yaşayıp da başvuru sonucu fiber getirtebilen oldu mu?








  • Talep çok olunca tarihi eser özelliğini umursamıyorlar mıymış yani?  

  • https://forum.donanimhaber.com/kavgam-fiber-internete-ulasma-hikayesi-superonline--136811964



    Benim kavgam ve açtığım konu burada.. Zamanında bana da az çektirmediler.. Bendeki avantaj dağıtım kutusunu apartman önüne kadar getirmişler idi apartman ile aramızda 10mt vardı yani. Buna rağmen bile çok uğraştım.


    Apartmanda o zaman ben dahil toplam 2 veya 3 kişi kabul etmişti kullanmayı şimdi kutu dolmuş durumda herkes kullanıyor sayemde. Çok fazla prosedür ve maliyetli bir yatırım gerektirdiği için sıcak bakmıyorlar zorlayın belki sizde nihayete erebilirsiniz.


    Superonline'nın fiberi diğerlerine göre biraz pahalı ama gerçekten çok memnun kaldım.





  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Temsilcinin dediğine göre öyle görünüyor :D zaten mahallenin bir kısmına çekip, diğer kısmına çekmemek de saçmalıktan başka bir şey değil :(

  • Hocam Superonline bölge bayileri oluyor sizin bölgenizde de mutlaka vardır. Oralarla görüşmek daha iyi olur sizin fiber mevzusu için. Superonline firması Telekom gibi müdürlükler üzerinden değil de bayilik usulu ile calisiyor daha cok. Bölgenize bakan bayiye fiber talebi iletirseniz ilgili yerlerle paylaşırlar diye tahmin ediyorum.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    1 tane Turkcell bayi vardı, telefoncu gibi oda, müsait bir zamanda gidip sorayım bir.

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    Hocam bazi bayiler Superonline bayisi olabiliyor ama genelde Superonline bayilerinin binası ayrı oluyor.



    https://www.superonline.net/hakkimizda/iletisim/turkcell-superonline-iletisim-merkezleri



    Buradan sorgulayabilirsin hocam sana en yakın olan Superonline bayisini.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Maalesef ilçede yok, en yakın il merkezinde var oda yaklaşık 80 - 100 km

  • Eğer yakın bölgenizde superonline logar kapağı var ise oradan getirme ihtimalleri olabiliyor fakat fazla sayıda abone garantilemeniz gerekli ben bir dilekçe ile öyle getirtmiştim.

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    Yolunuz düşerse bir uğrayın derim hocam.

  • imate kullanıcısına yanıt

    Bulunduğum ilçe emeklilerin ve yazlıkçıların ağırlıklı olduğu yer hocam, en yakın logar mevcutta bina üzerinden fiber hizmeti verdikleri yerde. Ya belediye izin vermedi yada maliyetli olduğu için bizim taraflara kazı yaparak çekmek işlerine gelmedi :) açıkça deseler kardeşim senin bize kar dan çok zararın var, fiber filan yok bak yoluna ama nerde :)

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    Genelde belediyelerin etkisi büyük oluyor kasa yasağı gününe denk geldiyseniz projeyi anında rafa kaldırıyorlar sonrasında unutulduğu için fiberiniz yalan oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.