Şimdi Ara

Superonline'dan TTNET'e Geçiş ve Port Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2 senedir Superonline'ın 50mbit 200gb'lık VDSL tarifesini 90 TL'ye kullanıyordum. Taahhütüm bitti. Bu kullandığım pakete de taahhüt vererek devam edemiyorum mevcut kampanyalarda olmadığı için. Taahhüt vermeden devam edersem paket 210 TL'ye yükselecek. Mevcut superonline kampanyalardan buna en yakını ise 24 ay taahhütlü 50mbit 150gb AKK VDSL, o da ilk 12 ay 165 TL, sonraki 12 ay 175 TL, gördüğünüz gibi yaklaşık %90 zam var ve üstelik AKK'da 50 gb düşürülmüş durumda.

    TTNET'in ücretleri daha uygun geçmek istediğim mesela 24 ay taahhütlü aylık 114 TL 100mbit ve 300GB AKK'ya sahip. Lakin gel gelelim port yok diyerek başvuru yaptırtmıyorlar. Turknet'in altyapı sorgulamasında ise bakır altyapı dahi yok gözüküyor. O da ayrı bir komedi.

    Benim şimdi anlamadığım ben 0'dan internet abonesi olmaya çalışan biri değilim. Zaten internet kullanıyorum haliyle kullandığım port da olması gerekiyor diye düşünüyorum. Bu durumda dahi nasıl port yok diye başka İSS'ye geçiş yapamıyorum anlamış değilim.

    Sizce ne yapayım? Yardımlarınızı bekliyorum.







  • senin port Superonline'aaaa tahsis edilmiş başka bir iss gecersen Superonline portunu mahallede port bekleyen başkasına verebilir internetsiz kalırsın taahüt bitmeden yenile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.