Şimdi Ara

Superonline Çalışanlarının Bilgisizliği İnanılmaz Düzeyde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Online oyun oynarken yaşadığım problemler yüzünden upnp özelliğini devre dışı bırakıp test etmek istedim. Modem arayüzünde upnp sekmesi var ancak devre dışı bırakma seçeneği koymamışlar hangi akla hizmetse. Müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek çalışanlarından yardım isteyeyim dedim. İlk görüştüğüm kişi modem ayarlarına ulaşmak için beni uzunca bir süre beklettikten sonra karşı taraftan ses tamamen kesildi. 2. kez aradığımda çalışan bir bayan panikle "şu anda kullanıcı bilgilerinize ulaşamıyorum lütfen çağrıyı sonlandırıp tekrar arar mısınız" gibi bir şeyler geveledi (?). 3. görüştüğüm kişi de görünüşe göre böyle bir şeyden haberdar olmadığı için beni "Pirelli firması bu konuda size teknik destek verebilir" diyip bir numara verdi.

    Maceramın 2. kısmı burada başladı. Verilen numara "Data Grup Bilişim Sistemleri" diye bir yerinmiş. Pirelli modem teknik destek için gerekli numarayı tuşladım ve saygısızca konuşan bir şahısa bağlandım. Önce ukala bir şekilde "neymiş o ayar anlatır mısınız bir" (kelimesi kelimesine) dedi. Kendisine yaşadığım sorunu ve test amaçlı bu yolu deneyeceğimi söyledim. O işe başka bir arkadaşın baktığını, kendisinin şu an dışarda olduğunu, 5-10 dakika beklememi ya da sonra aramamı söyledi. Bekleyeceğimi söylediğinde bir saniye kendisiyle görüşeyim neydi sorununuz tekrar söyler misiniz dedi. Kısa bir beklemeden sonra arkadaşın şu an yardımcı olamayacağını, yarın ararsam yardımcı olabileceğini (ne demekse) söyledi ve kendilerinin teknik destek vermek zorunda olmadıklarını, sorunu süperonline'ın çözmesi gerektiğini söyledi. Neyse uzatmayayım, sonuçta modemin teknik servis ekibindekiler ya bu ayardan habersiz, ya da çok kötü bir müşteri desteği ile karşı karşıyayız. Yaklaşık 20 dakikadır elimde telefonla bu ayarı bilen birisini arıyorum ancak koca superonline'ın teknik destek ekibinde bu ayardan haberdar olan tek bir kişi bile yok.

    Şimdi bana ne yapmamı önerirsiniz? Modemi değiştirteyim diyorum ama verecekleri tılgın ya da huawei modemler daha mı kötüdür? Ya da onlarda bu ayar var mıdır? Kullandığım siyah renkli PRG E4202G model.







  • Modemi değiştir dostum Huawei iste.. Bi çok insan memnun gibi ondan hatta forumda konusu var bi bak derim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.