Şimdi Ara

Superonline 20 gündür gelmeyen teknik servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.


    20 Ocak'ta fiber modemimdeki los ışığı kırmızı yanıp sönmeye başladı. Arıza kaydı oluşturdum. Teknik servis bir gün sonra beni arayıp "ek switch gerekiyor" dedi. 3-4 Gün daha bekleyip servisi tekrar aradım, "72 saat içinde sorununuz çözülecektir" "saat 18:00'a kadar bekleyin teknik ekibimiz geleceklerdir", gibi şeyler söyleyerek geçiştirdiler. 20 gün oldu, hala teknik servis gelmedi ve hala aradığımda "aciliyetinizi bildiriyorum" diyip duruyorlar. Ücretli servis talep ettim, onda da bir geri dönüş olmadı. Dalga geçer gibi geçiştiriyorlar.


    Tahhütüm olduğundan interneti iptal ettiremiyorum.


    Bu konuda ne yapabilirim? Tüketici hakem heyetine başvurmalı mıyım?


    Teşekkür ediyorum.




  • Supeonline’ı 2 yıl önce fiyat politikası ve sansür yüzünden bıraktım.O dönemde teknik servis olarak çok iyilerdi.
    Hatta şöyle örnek vereyim, kurban bayramının ilk günü dışarda kurbanı hallettik falan eve geldim, baktım kırmızı ışık internet yok! Dedim en erken bayram sonunda ama kaç gün sallarlar, kolay kolay gelmez bu internet . Aradadım mh ni durumu bildirdim kayıt aldı.
    1 saat sonra teknik ekip geldi , modemi üst modeliyle değiştirip gitti. Çok şaşırmıştım telekom kullandığımda dahi böyle hızlı aksiyon almamışlardı.
    Teknik desteği de bozduysa SoL tamamen çekilmez bir hal almış demektir
  • Böyle durumlarda , bodrum katta bulunan switch dolabına gidin. Orada kendinize ait kabloyu bulup , başka bir boş porta takın. Genelde switch’ler eski olduğu için bazı port çıkışları arızalanıyor. Teknik ekip gelsede aynısını yapacal zaten.
  • https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365

  • quote:

    Orijinalden alıntı: janis

    Böyle durumlarda , bodrum katta bulunan switch dolabına gidin. Orada kendinize ait kabloyu bulup , başka bir boş porta takın. Genelde switch’ler eski olduğu için bazı port çıkışları arızalanıyor. Teknik ekip gelsede aynısını yapacal zaten.

    Boş yer yoksa ne yapacak hocam?  "Dur başkasınınkini çekeyim kendiminkini takayım onlar uğraşsın" demesin insanlar sonra?  Bu gibi tavsiyeleri doğru bulmuyorum bu sebeple.


    Teknik ekip gelse aynısını yapacak dediğiniz şey ancak siviç üzerinde boş yer varsa olur. O da denemek için yapılır zaten. Konuda bahsedilmemiş ama acaba binada mı internet yok yoksa sadece kendisinde mi yok? Bu da önemli bir detay tabi.





  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Sadece bende internet yoktu hocam. Ve hala gelmediler.

  • Bütün olayların ele başları genelde bayiler oluyor hocam bir arkadaş bizim mahallede sole başvurdu engelli kardeşi için dairesine kablo güzergahı yok diye 4 gün beklettiler sonrasında 5 gün bir adam aradı ben fiber bölge sorumlusuyum siz bu başvuruyu iptal edin kendi adınıza açtırın ardından kardeşinize devir yaptırırsınız felan sonradan size ekip göndereceğim vs dedikten sonra bizim arkadaşta tabi istemedi. Olan beklediği günlere oldu. Umarım en kısa sürede bu bölge bayilerini denetmeleri çok iyi olacak hocam.

  • Artpopist A kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.